Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mati0n Hyeno: se koukni jak dlouho to mel na rustu, pres 2 metry.. takovy rostlinky ti narostou za tyden, kdyz nejses uplnej trotl a nechas si poradit.. to on bohuzel nenecha, je tvrdohlavej a mysli si jaky nevymysli supr vychytavky, jeste ze nemam takovy kamose, kterej bude delat jeste ramena jaky nevypestoval dobry huleni maceny v medi...
no je pravda, že po měsíci na růstu by to mělo/mohlo vypadat jinak..
ale tak co, dycky se vše nepovede a určitě si z toho něco odnesl, myslím, že se tu najdou i horší případy než tohleto...
Původní příspěvek od HurricaneGeorge Ahoj,
nechci zejpat, ale také nechápu to jak může být toto téma vyvěšeno v galerii mikropěstování... nepovedenej vtip?!
Původní příspěvek od mati0n Hyeno: se koukni jak dlouho to mel na rustu, pres 2 metry.. takovy rostlinky ti narostou za tyden, kdyz nejses uplnej trotl a nechas si poradit.. to on bohuzel nenecha, je tvrdohlavej a mysli si jaky nevymysli supr vychytavky, jeste ze nemam takovy kamose, kterej bude delat jeste ramena jaky nevypestoval dobry huleni maceny v medi...
jaký přes 2 metry? měl sem to na růstu asi 35 dní, jedinně díky malý vlhkosti, a co jsem koukal, tak některý lidi byli na růstu dýl,ale kůli nečemu jinýmu. Já neměl žádný problemy s rostlinama,, rostli krásně jen trochu pomalejc, ale hlavně jsem rostl taky tak dlouho kůli tomu že jsem si řezal řízky do matkárny, za dobu růstu jsem nařezal víc než 50 řízků... takže jo rostliny jsem mohl mít takovýhle za týden :-) příště si aspon pročti thread když chceš kritizovat!! ja nemám taky rád přechytralý lidi, takže tebe bych za kamoše taky nechtěl peace
JO jinak vy chytráci, já jsem se tu pořád na něco ptal -dotaz ohledně přepnutí , a další věci, kdybyste místo těhle keců radši poradily, udělali byste líp!
A další kritiky bez tipu ohodnotim k-
Naposledy upravil IcanLearnUgRow 07-04-2011 v 17:51 PM
Původní příspěvek od HurricaneGeorge Ahoj,
nechci zejpat, ale také nechápu to jak může být toto téma vyvěšeno v galerii mikropěstování... nepovedenej vtip?!
já zas nechapu proč je tam pupisetův thread , když ho vůbec neaktualizuje, ten můj je aktuální -probihá zde tipovačka o ceny, a poprosil jsem moda aby mi ho tam dal-chtěl jsem si ho zviditelnit, jednoduchý jak facka.
Naposledy upravil IcanLearnUgRow 07-04-2011 v 17:03 PM
Mimochodem kdybys dobře poslouchal, kolik sem spotřeboval kwh , tak to bylo od minulýho meření, což je od srpna, předtim sem tu dokvejtal měsíc kytky pod 2x 250w a ještě tu celou dobu mam matkarnu 125W a na klony 18w, když už to tu chceš rozebírat do podrobna!!!
a co kdybys ty radši předved svůj ekologickej pěst??? miluju takový lidi co maj plnou hubu keců a sami v životě nepřevedli nic lepšího. pochybuju že ty bys v mejch podmínkách udělal stejnej zázrak jak ja..... na tebe už čeká místo v sini zmaru, tak čekám až se předvedeš...
Sodík prodávám pač se du věnovat outdooru, a beztak bych ho střelil, pač to žere zbytečně moc, a to samý bych vykouzlil pod 150w a neměl bych problemy s teplotou ,takže máš pravdu správny rozhodnutí toje...
mi můžete poděkovat ještě, že mym neekologickym pěstem, pomáhám zvyšit co2 a tim nám to všem poroste líp venku :-) peace
Naposledy upravil IcanLearnUgRow 07-04-2011 v 17:54 PM
já zas nechapu proč je tam pupisetův thread , když ho vůbec neaktualizuje, ten můj je aktuální -probihá zde tipovačka o cenny, a poprosil jsem moda aby mi ho tam dal-chtěl jsem si ho zviditelnit, jednoduchý jak facka.
Myslel jsem ze se vyvesujou tredy co za neco stoji a proto, rekl bych, je vyvesenej i ten pupisetuv. Zviditelnil jsi se... Tvuj grow je uz ted legendarni
Myslel jsem ze se vyvesujou tredy co za neco stoji a proto, rekl bych, je vyvesenej i ten pupisetuv. Zviditelnil jsi se... Tvuj grow je uz ted legendarni
no vidíš, já bych řek, že ten můj za to stojí a koukal jsem do síně zmaru, a žádnej thread neni aktulizovanej, dokončenej tak jak můj, vešekerý info, rostlinky celou dobu bez jedinnýho problemu... a co ten tvůj pěst?
A ještě jen abys veděl neni plexislo jako plexisklo a ty vůbec netušíš jakej kus plexi jsem měl doma já, a petláhev to teda nebyla.. http://www.axom.cz/clanek/perspex-lity-1
co když jsem měl doma tohle? Propustnost 92% dole
A těd koukej , tenhle material použivá každej na CT :
Propustnost 90-92% , jedinej rozdíl v propustnosti uvb a teplotě kterou vydržej. ale nechápu proč bych měl vyhořet, když jsem na ty ct pořád udržel ruku :-) jedinný riziko hrozilo , kdyby mi odešel odtahovej větrák, ale tak takový riziko tu má hodně lidí, jelikož nemaj ve skříni tepelný pojisty .... tak jakápak zhovadělost? a ztráty jsou stejný jak u ct z gshopu-když už chceš všechno rozpitvávat dopodrobna.....
Myslim že můj thread může někomu pomoct víc než tyhle tvoje keci... a tím končí tohle Ot a už chci vidět jen tipy!!!!!!!!!
Naposledy upravil IcanLearnUgRow 07-04-2011 v 18:12 PM
já zas nechapu proč je tam pupisetův thread , když ho vůbec neaktualizuje, ten můj je aktuální -probihá zde tipovačka o ceny, a poprosil jsem moda aby mi ho tam dal-chtěl jsem si ho zviditelnit, jednoduchý jak facka.
Nechápu proč jsi mi dal K-!!!
Dávám ti také K- a to za použití CT z plexi. Materiál nevhodný hlavně proto že je hořlavý (špatný příklad pro další pěstitele). Propustnost borosilikátu 2,2mm je 94% - o něco vyšší než plexi, ale o to tu nejde. Trubice z borosilikátu 360x125x2,2mm mě stála i s poštovným 300Kč. Takže raději ze skla než z plastu.