Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj, na svahu to je prdel , ale nesmi se to uplne prehnat, jinac si moc nezalyzujes... v patek alou do Grand serre chevalier (spelling ??? ), proste Fran. predhuri alp, zupa se tesiiim.
Ja si zahulim jen o vikendech a vyjimecne i nekdy v tydnu. Ale jen vyjimecne..
2 virgill
Mit cistou hlavu je taky skvelej pocit...
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Kolkokrat??????????????
No tak teraz momentalne ani 1!!!(lebo sa pripravujem na talentovky)
Ale niekedy to bolo 1 max. tak dvakrat do tyzdna!!!!!!!
VIem je to malo ale mne to staci!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 Krychle no ted sem na tyden vysadil protoze nemoc a tak... ale jinak si davam taky pauzy ve stylu jestli dokazu tejden nehulit je to pak zase lepsi se do toho jakoby znovu dostavat nez v tom byt furt
ale ted shiva=>neodolam (-:
uz moc dlouhou dobu se mi stava ze se k tomu brku alespon jedno denne nachomejtnu, spise ubalim, ale kdyz nejni z me materialky tak z jine. ovsem nejcastejsi varianta je vicerokrat za 24 hodin. akorat jedno z nich dokuruji, je to velmi osvobozujici pocit, da-li se to takto podat.
Nejraci bych hulil treba 3x denně, ale dávám tomu jen tak 1x denně, takže abych odpověděl na otázku tak 7x týdně. Vím, že sou tady lidi, co se vyhulují non stop, docela jim to závidím, ale myslím, že u někoho je i ten každej den moc. Proto se teď budu snažit hulit jen o víkendu. Ovšem když se vyhulím během toho výkendu 10x tak mám v pondělí taky nehoráznou chuť