HurricaneGeorge
Stálý Člen
|
No jako určitě to má šanci, sice to může přerůst ale něco tam bude. Kolik toho bude záleží na kvalitě a intenzitě světla, teplotě, koncentraci oxidu uhličitého a dostatku vody (pozor květináče musí kompletně proschnout a být vzdušné, teprve pak zalévat!) - vše je potřebné pro fotosyntézu, která kytkám dává energie na další pochody. Takže každý z těch faktorů je limitující, to znamená že pokud zanedbáš jeden, výsledek bude špatný.
Na dalším místě je kvalitní půda, hnojiva atd. Dále pokud budeš hlídat pH (stačí akvarijní kapky), nebudeš překračovat doporučenou koncentraci základních hnojiv které zvyšují EC, nebudeš stříhat zbytečně listí a hlídat tu teplotu tak budeš překvapen jak to roste úplně samo :-). Je to jenom všeobecné.... pokud potřebuješ poradit, klidně napiš PM.
Předtím jsem to nemyslel nějak špatně, pokud se tedy rozhodneš příště tak začni na HPS 70W či 150W. Úsporky jsou na nic, bohužel to jsem zjistil až když jsem rozsvítil a přepnul na květ. HPS jsou v současnosti pořád nejvýhodnějším osvětlením, má neskutečnou intenzitu v porovnání s watáží. Sice jeho světlo nemá ideální vlnovou délku, ale kytkám to moc nevadí, ba naopak. Na růst můžeš použít MH či nějakou tu modrou-fialovou úsporku.
Příští kolo budu sám přecházet na HPS 250W s elektronickým předřadníkem. Úsporku budu mít na růst, tam je fakt vynikající.
Jinak, už jsi aspoň přepnul na 12/12, aby to začínalo nakvétat?
Pěkné svátky...
|
Balkonový Killer Kush
SuperSILENT BB75 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE TAHOE ALIEN
DR60 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE MKxSk
KALFAS growbox CFL250Wdual V-BOG
EC a databáze dEC1 hnojiv
Reverzně osmotická filtrační jednotka 310-80M
Terárium pro Avicularia Versicolor s hydroponickým systémem typu bubbler
Hurricane Georges was the seventh tropical storm, fourth hurricane, and second major hurricane of the 1998 Atlantic hurricane season.
Naposledy upravil HurricaneGeorge 24-12-2010 v 20:30 PM
|