Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau,
fish mix se spise pouziva na rust ,ale jeho pouziti v pocatku kvetu by asi nebylo na skodu. Pokud ale vsechno jede, jak ma ,dal bych prednost doplneni dusiku v kvetu, coz se stava a projevuje zloutnutim spodnich listu spise pridanim hnojiva na rust.
Fish mix se mi osvedcil i jako postrik na listy.
jinak moc pekny, myslim ze si ten prostor vyuzil paradne.
Ty jo, děkuju moc Jsem rád, že mě nepotkala ani plíseň, ani žádná jiná zhoubná pohroma, která by mi brzdila růst a stresovala květiny. a za kterou bych si nemohl sám. Jinak s dusíkem snad nebude problém, protože po celou dobu pěstování používám AB na kokos a ten by se o tohle měl postarat.
A nebude teda vadit, když na Phyt-aminový postřik budu plácat ještě fishmix postřik?
nemelo by to vadit, ale postrik uz asi na kwetu aplikovat nebudes, ne??.. na kwetu to nestrikej, ten phytamin muzes normalne do zalivky.. Nekde tu o tom byl thread.. Fish mix jak rika mrakoplas..
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
Hou hou brous, další update.
Jelikož kytky byly bez dozoru od čtvrtka ráno až doteď a povyrostly víc, než jsem čekal, jedna kytka si spálila jednu končetinu. Je to tragická událost, ale snad mě nezavrhne a bude růst pěkně dál. Místo ve skříňce ale ošklivě dochází a pokud ještě povyrostou o 10 čísel, už nebude kam posouvat stínidlo, neb bude bourat o odtah -> to by si žádalo hardwarové úpravy většího rázu, což se mi už moc nechce :P
Jinak krmení dnes, po 4 dnech srkání zásob:
Zálivka z:
- Alga Bloom; 4ml/l
- Phytamin; 5ml/l
- Cocos A+B; oboje 3ml/l
- Hydro booster; 2ml/l
čest parde,
nechám to na tobě, ale při tak malém prostoru a při tom počtu rostlin (pro mě nešikovně zasazených do jedné nádoby ) bych postupoval asi tak:
- polámal bych stonky...
- mírně prostříhnul "jen" ty čepele nebo jenom určitou část čepele listů, které by stínily větvičce nesouci vrcholové palice...
- a kolem lampy si dát třeba takovou mřížku o kterou se rostlina v tvé delší nepřítomnosti zastaví a nespáli se...
- a hlídat...
ale je to ve tvých rukou každopádně hodně zdaru
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Zdravím, no já je mám ve 3 nádobách (2x po 2 a jedna je sama), ale to neřeší, že jsou přeci jenom nahuštěné dost. No a už je to přesně 2 týdny od přepnutí, tak doufám, že už tolik růst nebudou. Nevíš náhodou, kdy kytka přestává růst?
...zdarec, jede ti to fakt paradne , uz jsem zvedavej ,jak ti budou kvest ,je mozny, ze jeste povyrostou , hodne se tam projevuje ten haze, ale vic jak tejden to nebude, vetsinou kytky jeste rostou 2-3 tejdny ,ale nektery indiky skoro vubec ..... urcite bych to udelal ,jak pise yago man, jen dej pozor abys pri lamani vrcholovejch vetvi moc nepretrhal pletivo , nejdriv mezi prstama ten stonek jakoby rozmackej , aby se vahou ohnul nebo mu opatrne pomoz. Tak se nejmin prerusi prisun zivin do zlomene casti.
Nebo ty vetve muzes privazat provazkem u paty stonku.
Čabas,
no já je ohýbám kolínkama, akorát to ty potvory hned otočí za světlem a zas tolik je nezpomalím Takže myslím, že i kdybych je lámal, tak to dopadne stejně a vrcholek půjde stejně za světlem, ne?
...prave ze uz tolik ne , kolinka pokud jsou silnejsi vetve , uz tu silu stonku nedavaj, po zlomeni prave se muzou trochu zvednout ale uz neporostou. nebo to svazovani ...
Ty jo .. tak díky moc.. hned ráno je pořádně zmasakruju, ať už nerostou a můžu doma (mimo kolej) klidně spát a nepředstavovat si, jak se mi na koleji pálí
Kapitánův deník. Hvězdné datum: 35 dní od zasazení řízků, z toho 16 dní od přepnutí.
Určitě se už nemůžete dočkat dalších fotek. Holky jsem pomačkal, abych jim tedy zatrhl růst trošku. Zdá se, že už se ani moc vertikálně neposouvají. Pořád trhám nějaký ten stín vrhající lísteček, nějakou tu větvičku, co nepobrala moc síly, leží vespod květiny a nedisponuje šancí na adekvátní růst palic kvůli světelnému deficitu.
A dnešní foto nášup opět zakončujeme pohledem na kousek zeleně v betonové poušti. Jinak, zalévám střídavě 1 - 1,5 litru na 5 květin zálivky, v pátek je nakrmím k prasknutí, čímž zabezpečím dostatek vláhy až do nedělního večera.
Phyt-amin jsem přesunul z postřiku do zálivky, neb mi to poradil jeden šikovný grower se jménem série kytar od B.C. Rich. A abych to rozepsal podrobněji (8:00 - 20:00 světlo - zalévám pouze před večerkou).
Phyt-amin(Plagron) - neděle a čtvrtek 5ml/l - Doporučené dávkování, ale stejně jim budu později trošku přidávat
Alga Bloom(Plagron) - neděle, úterý, čtvrtek 4ml/l - Doporučené dávkování, ale jim budu později trošku přidávat
Cocos A+B(Plagron) - každá zálivka 3ml/l obojího. Ke konci květové fáze 4ml - je to tam i doporučené
Hydro Booster(nevím od koho) - každá zálivka 2ml/l. U toho zůstanu až do flushingu, kdy nasadím namísto všech hnojiv Final Solution.
PS: Jinak ta fotka je hrozná, vypadá to jak vrabčí hnízdo trávy, ale jinak je to opravdu krásně prostříhané a jsou to parádní canabisková borůvčí
PS2: Jo a jelikož nevykazují sebemenší známku přehnojení, asi jim zvednu dávku všechno o 1ml/l. Budu chodit se džbánem a jakmile se začne ucho trhat, tak uberu trochu.
čest,
paráda starouši na kolínka se vyser, za celou dobu pěstování jsem je použil jen jednou a už nikdy, jakože proti gustu...
ale jsem radši pro použití všelijakých drátků, ohejbáků, težítek a pokud jde o malý prostor tak lámání a klidně radikální...
tu část, kterou lámu před samotným lomem mírně navlhčím a pak to jde samo bez újmy na zdraví kytky...
tím jak ta kytka zjistí, že má "bebí" tak se začne léčit a zpomalí táhnutí za světlem (to už tu myslím psal i mrakoplas)
můžeš se setkat i s názorem, že tu kytku vystresuješ a budeš mít slabší harvest, z vlastní zkušenosti ti můžu potvrdit, že je to nesmysl, nějaký pátek už taky kytky lámu a řekl bych, že je to ve většině případu spíš naopak, jakoby ta kytka při tom hojení prala do sebe více šťávy...
tak ať se zatím daří, držím palec a budu sledovat... zatím ciao
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
no už jsem to tu někde četl a využívá se to v době růstu prostě hlavní stonek a i jiné větve jakoby rozmačkáte a ta kytka to samozřejmě začne hojit a tím pádem máte ve všech místech máčknutí tlustčí stonek....tzn z okresky po které se vozí dodávky živin máte dálnici po které se vozí tiráky živin aspon nějak tak to tam psali
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !