Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
... obrazky jsou v poho ... hlavne rozmanity ... ... ale mne vetsinou moc dlouho nevydrzi, jsem totiz hroznej a vecne nemam nic na filtr, tak obrazek byva prvni po ruce ...
my teda hulíme převážně (95%) jointy a já je balím do zelenejch smokingů. Začal sem s nima a plně mi vyhovujou. Podle příspěvků asi vyzkouším OCBéčka. Ale nevim co proti zelenejm smokingům máte. sou OK.
No tag já si myslim že je to úplně jedno do čeho balíte hlavně gdyž to s toho něgdo smotá !!! Pro mě je důležitější co je uwnitř!!! Ale jinag zlatý smokingy proto že je maj opravdu skoro wšude a OCB černý!
No já fandím zelenejm smoukům, ale uzzi mě teď nedávno namočil do černejch OCB a není to vůbec špatný, takže až dojdou smouky, tak testnu OCBéčka.
(mimochodem nedávno sem potřeboval rychle papírky a v brně maj v tabácích snad jenom malý vášky, tak sem jedny koupil za 3 koruny, abych mohl smoutnout špeka a je to teda mazec. Ubalit se to sice dá, ale zabere to tak 8x víc času než balit do nějakejch normálních stofkáčů. Takže bych chtěl nenápadně nastínit soutěž o nejhorší pejpry.... vášky a samson...)
No nevim co mate proti zlateym smoukum pole mě sou steyně dobrý yako OCB ale vlastně vás i chápu...smouky may všude a OCB se day blbě schánět...takže OCB se bere spíš yako vzácnost a smouky má každey...podle mě ye to steyný, ale s ócébéčkama mam lepší pocit...yinak sem yednou v životě balil do zeleneych smouků, a podle mě ye to hnus a póvla...nevim yestli byly navlhlý ale ňák blbě ten papíreq po sobě klouzal...prostě se to nedalo uválcovat a hrozně to drhlo...yinak balim klidně i do vášek nebo všeho co ye poruce a moc to neřešim...
no ja mam jeradsi black ocb a gold smoukingy...jo vasky sou husty do toho sem balil jednou,vubec nelepily a pak sem zjistlil ze byly este po dedovi...takze nakou desitku let stary,,,,,,,
poprosil bych vas vsechny co ste se vyjadrili sem abyste klikli na ten odkaz a pridali hlas te sve oblibene
znacce... mno doufam ze to nebude naskodu a ze me zato neukamenujete kdyby tam naka znacka chybela tak to sem napiste a ja ji tam pridam OK?
Muj nazor na toto je , kdyz papirky nemam a nekde dostanu ,tak si asi tezko muzu vybirat a pouzivam zlaty smouky ,pac je maj vsude. A osvedcili se mi i cerny smouky. => je jedno do ceho balis ,dulezity je co do toho narves!!!