Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Které papírky používáte?No fajka siciety
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
mwrx
Stálý Člen

Karma uživatele mwrx - 52% PěstitelskáKarma uživatele mwrx - 52% PěstitelskáKarma uživatele mwrx - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

... obrazky jsou v poho ... hlavne rozmanity ... ... ale mne vetsinou moc dlouho nevydrzi, jsem totiz hroznej a vecne nemam nic na filtr, tak obrazek byva prvni po ruce ...

Mwrx JALAPENO.CZ - Rady, tipy, návody, recepty, galerie a vše kolem pěstování CHILLI papriček

Balkón bonsai White Widow 2014
fóliovník a outdoor 2014
podzimní fotečky
outdoor 2002
SUPER FÓLIOVNÍK

Old Post 07-10-2002 v 11:50 AM
mwrx je offline   Profil uživatele mwrx   Find more posts by mwrx   Foto galerie člena mwrx   Click here to Send mwrx a Private Message   Add mwrx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné Příspěvek č. 82

Jedině zlatý a eco smokingy - jsou přece z konopí

Old Post 10-10-2002 v 21:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

smoking, a to zelený Příspěvek č. 83

my teda hulíme převážně (95%) jointy a já je balím do zelenejch smokingů. Začal sem s nima a plně mi vyhovujou. Podle příspěvků asi vyzkouším OCBéčka. Ale nevim co proti zelenejm smokingům máte. sou OK.

Old Post 11-10-2002 v 11:59 AM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

jojo, s uzzim sem pokuřoval už kolikrát (i fajfky :-)),a vždycky to byly dobrý špázly (zelený smouky),

Já sem nedávno koupil Eco a s balením sem teda mnohem víc spokojenej než se smokama.
Takže to vypadá na ECO

Old Post 11-10-2002 v 12:13 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gangsta Lovin
Nový Člen

Karma uživatele Gangsta Lovin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

jasne vitezej zlaty smokingy popripade Ocb

plant,grow,dry up and smoke...

Old Post 11-10-2002 v 23:13 PM
Gangsta Lovin je offline   Profil uživatele Gangsta Lovin   Find more posts by Gangsta Lovin   Foto galerie člena Gangsta Lovin   Click here to Send Gangsta Lovin a Private Message   Add Gangsta Lovin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slut
Stálý Člen

Karma uživatele Slut - 0% Pěstitelská

Obecné Pejpry Příspěvek č. 86

No tag já si myslim že je to úplně jedno do čeho balíte hlavně gdyž to s toho něgdo smotá !!! Pro mě je důležitější co je uwnitř!!! Ale jinag zlatý smokingy proto že je maj opravdu skoro wšude a OCB černý!

Slut

Old Post 19-10-2002 v 15:41 PM
Slut je offline   Profil uživatele Slut   Find more posts by Slut   Foto galerie člena Slut   Click here to Send Slut a Private Message   Add Slut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Palec nahoru OCB Příspěvek č. 87

tak sem dal na vaše rady a zkusil sem ocbéčka, černý, a musím říct že sou teda fakt supr. Takže ocb rulez!

Old Post 23-10-2002 v 20:12 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crap
Stálý Člen

Karma uživatele crap - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

citace:
jo mohl by mi třeba někdo poradit........ jaká značka je nejvíc IN, abych náhodou nebalil do těch špatnejch...........

tiskni si vlastní - nekomerční

jinak souhlasim se Slutem. Když porovnám většinu dlouhejch paperů například s papírkem v kerym je cígo, tak jsou všechny dobrý.

Keep smoking

Old Post 25-10-2002 v 08:21 AM
crap je offline   Profil uživatele crap   Find more posts by crap   Foto galerie člena crap   Click here to Send crap a Private Message   Add crap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

No já fandím zelenejm smoukům, ale uzzi mě teď nedávno namočil do černejch OCB a není to vůbec špatný, takže až dojdou smouky, tak testnu OCBéčka.

(mimochodem nedávno sem potřeboval rychle papírky a v brně maj v tabácích snad jenom malý vášky, tak sem jedny koupil za 3 koruny, abych mohl smoutnout špeka a je to teda mazec. Ubalit se to sice dá, ale zabere to tak 8x víc času než balit do nějakejch normálních stofkáčů. Takže bych chtěl nenápadně nastínit soutěž o nejhorší pejpry.... vášky a samson...)

live ganja, live!!!

Old Post 25-10-2002 v 18:32 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
netopeyr
Stálý Člen

Karma uživatele netopeyr - 51% PěstitelskáKarma uživatele netopeyr - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

No nevim co mate proti zlateym smoukum pole mě sou steyně dobrý yako OCB ale vlastně vás i chápu...smouky may všude a OCB se day blbě schánět...takže OCB se bere spíš yako vzácnost a smouky má každey...podle mě ye to steyný, ale s ócébéčkama mam lepší pocit...yinak sem yednou v životě balil do zeleneych smouků, a podle mě ye to hnus a póvla...nevim yestli byly navlhlý ale ňák blbě ten papíreq po sobě klouzal...prostě se to nedalo uválcovat a hrozně to drhlo...yinak balim klidně i do vášek nebo všeho co ye poruce a moc to neřešim...

Old Post 07-11-2002 v 19:08 PM
netopeyr je offline   Profil uživatele netopeyr   Find more posts by netopeyr   Foto galerie člena netopeyr   Click here to Send netopeyr a Private Message   Add netopeyr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

no ja mam jeradsi black ocb a gold smoukingy...jo vasky sou husty do toho sem balil jednou,vubec nelepily a pak sem zjistlil ze byly este po dedovi...takze nakou desitku let stary,,,,,,,

roll,roll,roll a joint...

Old Post 07-11-2002 v 19:29 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyB
Nový Člen

Karma uživatele TommyB - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Gold Smoking slim, Black Ocb. Nejhorší se mi zdají XXL,Mascot atd..

Old Post 07-11-2002 v 22:19 PM
TommyB je offline   Profil uživatele TommyB   Find more posts by TommyB   Foto galerie člena TommyB   Click here to Send TommyB a Private Message   Add TommyB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adam13
Stálý Člen

Karma uživatele adam13 - 50% Pěstitelská

Obecné ... Příspěvek č. 93

mno tak sem se rozhodl a udelal sem tohle

===> http://aidam.wz.cz/anketa.html <===

poprosil bych vas vsechny co ste se vyjadrili sem abyste klikli na ten odkaz a pridali hlas te sve oblibene
znacce... mno doufam ze to nebude naskodu a ze me zato neukamenujete kdyby tam naka znacka chybela tak to sem napiste a ja ji tam pridam OK?

Don´t drink and drive - Smoke and fly! ! ! - ;o) .... moje stránky http://edyyyy.wz.cz a ještě druhý (ty sem dělal úplně sám) http://aidam.wz.cz

"Ikdyž se ti omylem dostane do mozku kulička trhaviny s rozbuškou - neztrácej hlavu!"

Old Post 08-11-2002 v 01:49 AM
adam13 je offline   Profil uživatele adam13   Find more posts by adam13   Foto galerie člena adam13   Click here to Send adam13 a Private Message   Add adam13 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele adam13! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Muj nazor na toto je , kdyz papirky nemam a nekde dostanu ,tak si asi tezko muzu vybirat a pouzivam zlaty smouky ,pac je maj vsude. A osvedcili se mi i cerny smouky. => je jedno do ceho balis ,dulezity je co do toho narves!!!

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 10-11-2002 v 16:24 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Schinus
Stálý Člen

Karma uživatele Schinus - 86% PěstitelskáKarma uživatele Schinus - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Zazadně balim do "Hajzlpapíru" páč je tak jemný a voňavý...

Old Post 10-11-2002 v 19:25 PM
Schinus je offline   Profil uživatele Schinus   Find more posts by Schinus   Foto galerie člena Schinus   Click here to Send Schinus a Private Message   Add Schinus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

Pohodička to schinus Příspěvek č. 96

no to musi bejt upne vystavni brkoVy mate hajzpapir s lepitem?????

roll,roll,roll a joint...

Old Post 10-11-2002 v 19:35 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás