Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky sem měl každou zimu problém s teplotou... vyřešil to horkovzdušný ventilátor za 200,- z Tesca, dokonce značka Tesco... mám ho asi 3roky a jede jak má, vestavěný termostat... čili sem si nastavil na nějakých 22° a mám tam stabilně 18-26° sepne se jak se ochladí nebo zapne odtah který mám přes zimu spínaný jen 1/4hod. na nižším stupni žere 600W čili žádná hrůza, každopádně doporučuju!
Hele groweři a co tohle? http://spokojenypes.cz/topeni-terar...y-150w?id=17726
Píšou o tom ale že záření je shodné se slunečním, ale že nevydává žádné světlo. Myslíte že v tom bude zakopanej pes?
A ohledně toho květu, přes noc mi teplota vždy pomalu klesá až ke 12 stupňům, myslíte že holky fakt nezačnou kvést? Jinak přes den je kolem 25 stupňů.
tak fén napíchlej na termostat bych si do skříně opravdu nedal, může se cokoliv pos.at (termostat, vlhkost, tlak) a máš ohen na střeše...
Koupil jsem si topný kabel (40W, 3m) propletl jsem ho pletivem pod pálkama (SCROG), k vrcholkům palic přidal čidlo od termostatu a nemůžu si stěžovat... ale mrazy ještě nepřišly
Můj 40W kabel nějak moc nehřeje, v ruce nepálí, ale teplo z něj sálá. Kytek se dotýkat nemůže ale stačí když je 1cm od nich... a nic od něj nechytne (folie, dřevo, papír...). Při větší vlkosti dejte pozor na spoj el. a top. kabelu, ideálně umístit ven. - to jsou informace který bych před koupí uvítal ale nikde je nenašel, tak snad se někomu hodí.
podle me nejlepsi reseni : od odtahu roura k pritahu(teplej vzduch ze skrine jde zase hned dovnitr + do nej pridavat C02(tim je vyresen problem s teplym vzduchem)
Je to sice jen teorie,ale zda se mi to i nejmin finacne nakladny(spotreba energie u primotopu atd... je mega
S topením velmi opatrně. Hlavně pozor na teplovzdušný ventilátory, ať nedopadnete jak já. Přes noc upečený.
Sám o sobě špatnej není, ale rozhodně napojit na pokojový termostat. Tam se dá velmi jemně nastavit hystereze a spíná to pak zřejmě velmi přesně. Nebo ještě možná termostatická zásuvka.
Ale důrazně varuji před spoléháním se na vestavěnej termostat horkovzdušnejch ventilátorů.
Čaute vsetci,ja to idem riešiť jednoducho a to tak že výstup z matkárne použijem ako prívod ku kvetom,vzduch už bude mierne ohriaty,zatial tam mám síce 125w P&G ale je to taký "fajný" teplý vánok .
Periody sa budú samozrejme prekrývať a počas svietenia sodíkom problem nikdy nebol.
No v najhoršom pristúpim aj ja k riešeniu ala horkovzdušný vetrák ale dám si asi záležať na výbere,btw s Tesco vetrakmi mám dobre skúsenosti
Dobrý večer pánové ,mám malí problém s teplotou mám v boxu zimu jak vytopit box ? MÁM HO V GARÁŽI JE NEVYHŘÍVANÁ
MOC DĚKUJI
myslel jsem na topný kabel 80w
Utěsnit všechny škvíry kudy uniká teplo (těsnění na dveře, silikon) a zkusit zateplit polystyrenem,ovšem ZVENČÍ té skříně.....až potom bych řešil vytápění.Ať se daří.....
Jo a někdo už to tu myslim psal......dal obyčejnou žárovku do sklenice s pískem a nějaký teplo už to udělá.
Původní příspěvek od Black_Dragon1 Utěsnit všechny škvíry kudy uniká teplo (těsnění na dveře, silikon) a zkusit zateplit polystyrenem,ovšem ZVENČÍ té skříně.....až potom bych řešil vytápění.Ať se daří.....
Jo a někdo už to tu myslim psal......dal obyčejnou žárovku do sklenice s pískem a nějaký teplo už to udělá.
K čemu ti bude 100% utěsněný box když za tmy tam bude stejně kosa?
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-