Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, nejlepsi povolani pro hulice je preci delat ''stehovaka'' =)
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
Tak pozor!!! tohle jsem ted nasel v nabidce pracovniho uradu...
Growers of various plants /combination of field, garden crops and crops growing on trees and bushes/ (61159), PĚSTITEL/KA ROSTLIN
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Full-time
Jedná se o práce typu drobného odplevelování, jednocení, měření délky rostlin, sběr vzorků a také práce v laboratoři.
A co takto kreslic komixov ale néé .. jediny job, momentalne iba konicek, ktoremu sa venjuem je Beat making- Hip-hop,RnB,Soul,Smooth & Classic... to je si myslim najlepsi job aky moze byt ziadne obmedzenia len vlastna kreativita dobry pocit z toho ked vas niekto pochvali a preukaze respekt...tot vse peace ;-)
pracovat na colnici(alebo protidrogovom) ako skladnik,kritik cofeeshop-ov.a dochodca je tiez fajn vec,mat kopu casu ziadne starosti..........ja chem byt dochodcom....nie...dochodca grower,to je ono: DD
Molekulární biolog se mi moc neosvědčil, to se opravdu s kouřením moc nesnoubí, zato jazzový muzikant, toť jiná káva. V praxi ozkoušeno
P.S: topič v letním kině mě fakt poLOLal !
ja bych rekl ze nejlepsi prace pro hulice je na nakym dost vysokym miste kde si jenom lupnes nohy na stul a rolis jonty nebo sajes bongy a kdyz uz se jooo nudis tak des zbuzerovat par podrizenejch
Původní příspěvek od *SMOKETHATSHIT* ja bych rekl ze nejlepsi prace pro hulice je na nakym dost vysokym miste kde si jenom lupnes nohy na stul a rolis jonty nebo sajes bongy a kdyz uz se jooo nudis tak des zbuzerovat par podrizenejch
Doopravdy si myslíš že ti na "vysokých místech" nemají co dělat ? :-)
jinak myslím že ideální práce pro huliče je přece na protidrogovým, nebo jednou sem viděl na Youtube legální pěstírnu kdesi v kanadě nebo californii teď už nevím.... to by byl ideální ne ?
a teď něco z reality : pro huliče ? jedině grow shop, skladník, stěhovák.... spíš takový podřadný práce (tím nemyslím práce v grow shopu, chtěl bych tam pracovat)
mno nazory to jsou zajimave, ale vetsinou lidi moc nevite, co to zamestnani obnasi. popelari se jenom nevozijou po meste na stupackach.. ale musi delat od 4 od rana, za jakyhokolov pocasi.. nechtel bych.. mno a treba ta cajovna.. pokud by ses chtel uzivit, tak bys tez nemohl jen sedet, pokurovat a popijet.. to bys za chvilu posel hlady.. mno to jenom pro priklad. precetl jsem asi prvnich 8 prispevku a dal uz se mi to cist nechce, pac jsou to moc velky fantasmagorie..
jinak pro me by asi bylo nejlepsi delat v nejake legalni pestirne a slechtirne.. to by me bavilo a to s tim spravcem obektu, jak uz tu nekdo zminil, tak to taky neni spatny. Mas tam dost volnyho casu na ruzny cinnosti jako je vzdelavani a tak a navic i nejaka ta cinnost, takze porad jenom nesedis. myslim, ze tohle by me tez bavilo