Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulici & Hygiena ;)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8
Autor
Téma 
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 81

Lidi já to tady pročítám a ste docela extrémisti teda

xerthon: máš zdravý zuby? Nebejt 16let u zubaře je docela odvaha ne?

Old Post 07-08-2007 v 18:58 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 82

zedy:pro me by byla odvaha,kdybych k nemu zasel :-)
zuby mam v poho,je mi 30 a nikdy me nebolely.Mam jen dve dirky,ktere jednou necham opravit.Ale pujdu az kdyz me bolest donuti,znam se.V te dobe budu mit kazu vic,tak si necham v narkoze zrestaurovat tesaky :-)
nekdo nema rad pavouky,ja nemam rad kdyz mi nekdo stoura v drzce s docela nebezpecne vyhlizejicima nastrojema,proste se bojim

Old Post 07-08-2007 v 20:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 83

Ty jo to nepochopím, ale musí to bejt nepříjemný To už bych se radši bál těch pavouků Jinak ti přeju o dost míň strachu u další návštěvy zubaře

Old Post 07-08-2007 v 22:41 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

k zubrake nikdy keď ma bude bolieť zub tak ho vytrhnem zubari su zbytočnosť...

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 08-08-2007 v 08:42 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 85

gona: chceš říct že si vytrhneš stoličku??? to bych chtěl vidět, jako fakt že jo

Old Post 08-08-2007 v 08:43 AM
TeCZko
Stálý Člen

Karma uživatele TeCZko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

zuby si cistim akorat rano, sprchuju se obden, palici si meju kazdej den (pokud to jde), pradlo a ponozky denne cisty a tricka taky obden... proste takova klasika... i kdyz na kalbe nebo na chate jsem schopnej se nemejt treba tri dny, ale to asi vsichni znate

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 08-08-2007 v 09:09 AM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 87

teczko: každodenní mytí palice nesvědčí sklizni, zplesniví ti to a budeš tam mít svilušky a podobnej šmejd

Old Post 08-08-2007 v 09:21 AM
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

xerthon - dej bacha ať nedopadneš jak já.. Taky jsem šel, ale jen po třech letech, k zubaři. V domění, že mám jen jeden kaz. Z jednoho se vyklubalo najednou 10 vrtů a už radši chodím pravidelně, bo jsem to musel jít vrtat na dvakrát po třech hodinách. Nic příjemného... Jenom střídala ty vrtáky.. bez umrtvení. Radši už chodim co půl roku a přetrpím jeden drobný vrt, než abych znovu zažil 6 hodin na křesle.

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 08-08-2007 v 09:37 AM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 89

citace:
Původní příspěvek od Moltres
xerthon - dej bacha ať nedopadneš jak já.. Taky jsem šel, ale jen po třech letech, k zubaři. V domění, že mám jen jeden kaz. Z jednoho se vyklubalo najednou 10 vrtů a už radši chodím pravidelně

vsak jo,nevadi ze mas jen jeden kaz.Zubar dostane od pojistovny proplaceno vsech 10vrtu a navic ziskal pravidelneho zakaznika :-)

Old Post 08-08-2007 v 12:10 PM
Host
Host

Příspěvek č. 90

xerthon: voni zubaři jsou vůbec cháska vychacaná jedcen zub ti vytrhnou a další ti daj za kolik tisíc LOL

Old Post 08-08-2007 v 12:14 PM
Host
Host

Příspěvek č. 91

jeste ze mam znamou zubarku.
ale taky jsem tam asi 2 roky nebyl.
sel jsem k ni po 5ti letech, s tim ze mam na zubu takovou malou hnedou tecku {stolicka] na to mi rekla ze je to jenom pigmentova skvrna ,ale ze se mi risuje nejaky maly kaz tak to vrtla.
Akorat nevim proc ale az ted se mi zacaly prorezavat nejake dalsi zuby, a co jsem si tak zjistoval tak skolo vsem je rvou ven.... to nezni dobre, jsou zakotvene dost hluboko. Doufam ze mne kompletne uspi. Ja rajcak rad

Old Post 08-08-2007 v 13:19 PM
Host
Host

Příspěvek č. 92

kua.. vy jste někteří hovada.......

já jsem na to extrémista a docela mě to sere..........

jsem šílený detailista, a nejraději mám ten pocit, když je uklizeno, všichni členové bytu najezení, spokojeně podřimují a všechno je tak jak má....

a jinak miluji pocit, když jsem z vany, v čistém pižamu a je převlečeno

ale když se kalí a chlastá někde v přírodě, je ze mě pravé čuně, ale néní nad to si ráno opláchnout a vyčistit zuby v potoku, hl. když je kocovina a vyhulen první ranní špek popř. pro mě sklo

Old Post 08-08-2007 v 13:20 PM
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

Ja se meju jak se me chce, kdyz ne vecer, to prijdu total unaveny, tak si davam srchu vzdycky rano, zuby si taky cistim jen rano, problemy s nima nemam, jo a kdyz se chlasta nekde v prirode, tak seru na vsechno a hubu po ranu si vyplachnu chlastem, jinak aby ste si nemysleli, ze sem prase, tak nesnasim mastny vlasy, spinavy usi, z tech je me nabliti, kdyz sem citit potem, a vsimli ste si nekdy, ze vam vase nohy nesmrdej (myslim, jako vas vlastni smrad, ja to snad ani necejtim), ale ostatnim jo, jako prase se necejtim

Old Post 08-08-2007 v 14:21 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

hehe.....ja som este nenasiel(niekde mimo mojho uzemia) speka co by sa dal dohulit neviem ako by som reagoval
bordel mam v izbe 10 minut po tom, ked si raz za 100 rokov upracem....

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 08-08-2007 v 16:12 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 95

Jednou jsem dojel na přehnanou ušní hygienu docela hnusnym zánětem v pravym uchu. Rok jsem s tim doslova trpěl a jediný co mi to nakonec vyléčilo bylo moře. Jinak jsem na tom jako většina, sprchu klidně dvakrát za den. V poslední době dbám i na duševní hygienu, tzn. že už nechodim spát, když všichni vstávaj.

Old Post 08-08-2007 v 16:42 PM
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

citace:
Původní příspěvek od xerthon

vsak jo,nevadi ze mas jen jeden kaz.Zubar dostane od pojistovny proplaceno vsech 10vrtu a navic ziskal pravidelneho zakaznika :-)

Hehe, no to je taky možné
Ale můj případ to nejspíš nebude, protože k ní chodí oba mí rodičové (taky doktoři) a jsou dobrými přáteli.
Je mi ale jasné, že zubaři to takhle šmelí, proto jsem přešel k ní.. Je seriozní.

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 08-08-2007 v 17:08 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás