Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zedy:pro me by byla odvaha,kdybych k nemu zasel :-)
zuby mam v poho,je mi 30 a nikdy me nebolely.Mam jen dve dirky,ktere jednou necham opravit.Ale pujdu az kdyz me bolest donuti,znam se.V te dobe budu mit kazu vic,tak si necham v narkoze zrestaurovat tesaky :-)
nekdo nema rad pavouky,ja nemam rad kdyz mi nekdo stoura v drzce s docela nebezpecne vyhlizejicima nastrojema,proste se bojim
zuby si cistim akorat rano, sprchuju se obden, palici si meju kazdej den (pokud to jde), pradlo a ponozky denne cisty a tricka taky obden... proste takova klasika... i kdyz na kalbe nebo na chate jsem schopnej se nemejt treba tri dny, ale to asi vsichni znate
Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.
xerthon - dej bacha ať nedopadneš jak já.. Taky jsem šel, ale jen po třech letech, k zubaři. V domění, že mám jen jeden kaz. Z jednoho se vyklubalo najednou 10 vrtů a už radši chodím pravidelně, bo jsem to musel jít vrtat na dvakrát po třech hodinách. Nic příjemného... Jenom střídala ty vrtáky.. bez umrtvení. Radši už chodim co půl roku a přetrpím jeden drobný vrt, než abych znovu zažil 6 hodin na křesle.
Původní příspěvek od Moltres xerthon - dej bacha ať nedopadneš jak já.. Taky jsem šel, ale jen po třech letech, k zubaři. V domění, že mám jen jeden kaz. Z jednoho se vyklubalo najednou 10 vrtů a už radši chodím pravidelně
vsak jo,nevadi ze mas jen jeden kaz.Zubar dostane od pojistovny proplaceno vsech 10vrtu a navic ziskal pravidelneho zakaznika :-)
jeste ze mam znamou zubarku.
ale taky jsem tam asi 2 roky nebyl.
sel jsem k ni po 5ti letech, s tim ze mam na zubu takovou malou hnedou tecku {stolicka] na to mi rekla ze je to jenom pigmentova skvrna ,ale ze se mi risuje nejaky maly kaz tak to vrtla.
Akorat nevim proc ale az ted se mi zacaly prorezavat nejake dalsi zuby, a co jsem si tak zjistoval tak skolo vsem je rvou ven.... to nezni dobre, jsou zakotvene dost hluboko. Doufam ze mne kompletne uspi. Ja rajcak rad
já jsem na to extrémista a docela mě to sere..........
jsem šílený detailista, a nejraději mám ten pocit, když je uklizeno, všichni členové bytu najezení, spokojeně podřimují a všechno je tak jak má....
a jinak miluji pocit, když jsem z vany, v čistém pižamu a je převlečeno
ale když se kalí a chlastá někde v přírodě, je ze mě pravé čuně, ale néní nad to si ráno opláchnout a vyčistit zuby v potoku, hl. když je kocovina a vyhulen první ranní špek popř. pro mě sklo
Ja se meju jak se me chce, kdyz ne vecer, to prijdu total unaveny, tak si davam srchu vzdycky rano, zuby si taky cistim jen rano, problemy s nima nemam, jo a kdyz se chlasta nekde v prirode, tak seru na vsechno a hubu po ranu si vyplachnu chlastem, jinak aby ste si nemysleli, ze sem prase, tak nesnasim mastny vlasy, spinavy usi, z tech je me nabliti, kdyz sem citit potem, a vsimli ste si nekdy, ze vam vase nohy nesmrdej (myslim, jako vas vlastni smrad, ja to snad ani necejtim), ale ostatnim jo, jako prase se necejtim
hehe.....ja som este nenasiel(niekde mimo mojho uzemia) speka co by sa dal dohulit neviem ako by som reagoval
bordel mam v izbe 10 minut po tom, ked si raz za 100 rokov upracem....
Jednou jsem dojel na přehnanou ušní hygienu docela hnusnym zánětem v pravym uchu. Rok jsem s tim doslova trpěl a jediný co mi to nakonec vyléčilo bylo moře. Jinak jsem na tom jako většina, sprchu klidně dvakrát za den. V poslední době dbám i na duševní hygienu, tzn. že už nechodim spát, když všichni vstávaj.
vsak jo,nevadi ze mas jen jeden kaz.Zubar dostane od pojistovny proplaceno vsech 10vrtu a navic ziskal pravidelneho zakaznika :-)
Hehe, no to je taky možné
Ale můj případ to nejspíš nebude, protože k ní chodí oba mí rodičové (taky doktoři) a jsou dobrými přáteli.
Je mi ale jasné, že zubaři to takhle šmelí, proto jsem přešel k ní.. Je seriozní.