Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Travka je fuj !!!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

to Piskot, Homolka a další..

no jo, já vím, že je blbost na serveru, kde je travka svatá ji nějak ponižovat.
Kde jste probůh přišli na to, že jsem nešťastný z toho, jak jste vy šťastní a ještě k tomu dokonale ? Že mám nějakou maniodepresi či co ? HAHA
Já už nic neřeším a nehulím, co vy řešíte ? Že jsem na dně ?? Cha chááá... to si asi nerozumíme, mi nechybí vůbec nic, nadbývá mi travka - jsem v pohodě, jak se tady říká..

jsem šťastný člověk, ale upřímně šťastný..

nekecám o tom, ale jak to můžeš ty posoudit, když se potkáváme jenom na groweru prostřednictvím sady ASCII znaků ... každý radíte, jak můžete, to je pěkné, ale já od vás žádnou radu nechci nejsem na dně ani závislý, ani nemám chuť si zapálit, ani nechci marihuanu zničit... ale já mám podle vás náběh na blázna... nu dobrá, to vás ale teda lituju.. ale kolegové groveři - nic ve zlém - už vidím, jak jste dotčeni, jak měníte barvy, ale třeba taky ne... uklidněme to.. přece se nebudeme hádat, stejně to tady nemá smysl probírat.. co jsou a nejsou neexistující nesmysly.
Skoro bych řekl, že jste paranoidní... nikdy jsem neřekl, že travka není dobrý relax, ale nemá se štěstím co dělat... nebo asi nevím co je štěstí, ale chápu, štěstí je více druhů...

tak a teďka vám rozdám pozitivní karmy abyste věděli že to myslím vážně a nejsem v pražádné depresi ani jiném schizmatu.. není vždycky všechno takové jaké se podle slov jeví

Ahoj všeci a K+ všem co jsou proti mně

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 30-04-2002 v 07:24 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

to Homolka,

Tady nikdo nečeká, až k němu hora přijde, jestli jsi tím myslel tohle nepoznal jsem se v tom, o čem jsi povídal, evidentně jsme tak nějak jinačí, což nepovažuju za nic nenormálního ba naopak... přece na groweru nejsou příznivci kultury COPY / PASTE..
Ano, časem budu v truhlíku ... proto jsem truhlík
jako všichni

vidím, ale že nejsi nijak rozrušen, což je dobře, nuže tedy mnoho zdary při čekání na Godota

nám všem..

a abychom se už neplantali v termínech: TRAVKA NENÍ FUJ !!! (ale přeci jenom trochu fuj je )
hahahaha

Old Post 30-04-2002 v 09:16 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Hlína Příspěvek č. 83

eště mi vezměte pár karem a degradujete mě zpátky na desátníka ha ha ha

PS: něco se dít musí, ale vlastně nemusí... SSSAAAMMMO...

Old Post 30-04-2002 v 09:18 AM
THeCed
Stálý Člen

Karma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% Pěstitelská

2 Homolka Příspěvek č. 84

...jednoznačně K+ za
>"Smažkovské" rady (já bych to smažkovské nepoužíval, za smažkovské považuju něco jinýho)- o to stále bojuji, abych přestal méně přemýšlet a víc konal; taky občas lítám na vlnách, nemyslím že by to bylo kvůli hulení, spíš takový normální problémy. 1.máj - lásky čas (doufám že nejen 1. máj) už mě snad posune zase jinam...no nic.
>Čekání na Godota s. r. o. a poslední tvůj příspěvek

a ještě K+ 4 hans von aachen & Ondrash & iNVADER & ...(asi mě nebude stačit )

[Edited by THeCed on 30-04-2002 at 11:01 AM]

Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.

Old Post 30-04-2002 v 09:59 AM
THeCed je offline   Profil uživatele THeCed   Find more posts by THeCed   Foto galerie člena THeCed   Click here to Send THeCed a Private Message   Add THeCed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kastan
Stálý Člen

Karma uživatele kastan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

jeje.to sem nechtel.napravte prosim mou chybu.nejak mi to nejde,nic proti ondrasi.za omluvu prijmi malou k.
do hajzlu tak to sem fakt nechtel.

[Edited by kastan on 30-04-2002 at 12:15 PM]

kastan

Old Post 30-04-2002 v 11:08 AM
kastan je offline   Profil uživatele kastan   Find more posts by kastan   Foto galerie člena kastan   Click here to Send kastan a Private Message   Add kastan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Příspěvek č. 86

2 kastan,

copak se děje ?? Ničeho sem si nevšim.. takže situaci kapánek nechápu ... tady máš karmu na uklidnění

měj se

Old Post 30-04-2002 v 11:45 AM
burning bush
Stálý Člen

Karma uživatele burning bush - 0% Pěstitelská

Nápad Óm mani... Příspěvek č. 87

tak fakt ztrácím "kdo je kdo", tohle je totální vyvanutí Ondrashi, neřkuli nirvana...

čus, tady končím...

free

Old Post 30-04-2002 v 17:43 PM
burning bush je offline   Profil uživatele burning bush   Find more posts by burning bush   Foto galerie člena burning bush   Click here to Send burning bush a Private Message   Add burning bush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 88

Tak jak to tady sleduju, tak se názor na travku mění asi s věkem. Mám pocit, že ti co jsou starší (nebo jen hulí delší dobu), už přišli na to, že není nic (a ani travka) co by bylo jediné nej pro život. Je to holt jen počáteční okouzlení.

to burning bush: mám stejnej pocit K+
Taky tady končím.

nemo

Old Post 03-05-2002 v 00:51 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moory
Nový Člen

Karma uživatele Moory - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

Takže.....

myslel jsem si, že pondělní ráno začnu prací a místo toho čtu grower, scháním řízky a tak jsem se dostal až k týhle debatě. (a nakonec s ní strávil celej den)

Můj příspěvek nebude na nikoho mířenou radou. Bude to jen pokus vyrvat z kontextu mých volně ložených kamenů životních poznání cosi, co by co nejúplněji vyjádřilo mé dosavadní poznání v této oblasti....a asi tam už bude pár kamínků z tohohle tématu. Všechno jsem si přečetl....

Protože, ale patřím na groweru k pozorovatelům a jediné místo na netu, kde ventiluju svoje poznatky jsou diskuze na serveru Novinky k některým zprávám, bych se měl nejprve trochu představit (to co považuju pro další text za důležité) a očísluju to, aby se k tomu jednoduše vracelo.

Je mi ...(chvíli jsem vzpomínal , ne ani tak pro ganja následky, jako pro to, že to nepovažuju za důležité) 23.

1. Byl jsem běžné dítě, ovšem už od školky poměrně nepříjmané společností (převážně vrstevníky) a tak jsem zapadal čím dál méně.
2. Později jsem usoudil na základě svých všeobecných zkušeností, že nemohu naprosto nikomu a ničemu věřit, protože všichni vědomně popř. nevědomě lžou - všem a o všem (kolem 13). V té době přišel také první joint. Žádný pokus neuspěl (omámení i nějaké poznání = 0) až do
3. 15ti, kdy jsem to zkombinoval z alkoholem. Byl jsem téměř běžný konzumní člověk (loutka). Pak se to začalo pomalu rozjíždět a můj svět bez hodnot začala naplňovat tráva.
4. Byla to čistě konzumní záležitost....vlastně taková skoro klasická drogová závyslost - dny byly jen o tom, kde sehnat love na špeky nebo špeky a ject pro ně. Navíc ta společnost, se kterou jsem výhradně trávil čas...!?!?! Spotřeba neuvěřitelná, na to, že se kupovalo....Kdybych dneska věděl, kde jsem na to bral byl bych asi hodně finančně bohatej Trvalo to do 19ti než jsem se brutálně zamiloval....
5. Pocítil jsem, že když jsem s ní po špeku nebo zhulenej, není takový porozumění a HLAVNĚ jsem dost neaktivní, tak jsem NAPROSTO DOBROVOLNĚ pomalu přestal. Na cca rok. Později jsem zjistil, že tehdy měla k trávě dost silný předsudky. Pak se to zas pomalu rozjíždělo až na útratu 8000 měs za skunk a to jsem stejně furt neměl na špeka. Šlo o večerní relax, práce mě začala požírat…No a v tý době jsem našel grower a pochopil, že skříň vyřeší několik věcí, který mě netěšili. Tzn.: náklady, přehnojenost a karmický záležitosti (zjednodušeně: myšleno přenos energií ze všeho na různých věcech) První sklizeň vydržela dlouho (cca 5 měsíců) a hodně se změnilo (práce, životní prostor, názory). Teď se chystám na druhou.

Mám tedy cca 7 let zkušeností. A to samozřejmě i podobně dlouhé zkušenosti z veškerého mého okolí….V poslední době koho potkám tak ten hulí (alespoň svátečně)…Nějaká nová móda, nebo co…

Četl jsem o pocitech méněcennosti, zbytečnosti, atp. Mám je taky z dob (1.) a ze svých rozhodnutí a činů do cca 20ti let… Pracuju na tom abych je neměl protože je to sračka. Každej jsme důležitej. Cokoliv co uděláme i neuděláme má nedozírnej vliv na všechno kolem. Od zasazení (započetí) čehokoliv, přes věty co řeknem‘, po rozhodnutí něco odložit. Tzn. Všechno souvisí se všim(a tohle asi nikdo nezmění)
A nerozhodovat se, tedy znamená nechat rozhodovat okolnosti (ostatní / provázky). Potažmo tedy umírání osobnosti, protože jedna z mála „věcí“, které opravdu vlastníme je svoboda…naše vlastní svoboda našich rozhodnutí. Její míru ovlivňujeme jen sami sobě vážením důsledků.

Další důvod mých záchvatů vnitřní bolesti je, jak někteří píšou, pohled kolem sebe. To co jsme vybudovali, a to kam jsme ustupovali až máme dnešek považuju za tragédii lidstva. Na jednu stranu cítím, že se v mílových botách ženeme k nezvratné Apokalypse, na druhou cítím a vidím, že se hodně věcí (ve srovnání s tím co vím např. o středověku) zlepšuje. Tzn. po vyškrabání se z bláta ve kterym jsem se topil (4.) postupně nacházím cestu k přispívání na dalším zlepšování a ani Apokalypsa zítra ráno nezpůsobí moje snažení zbytečnym. Proč? Protože jsem alespoň někomu pomohl, např. třeba prožít svobodnější jednu vteřinu. (trošku smyčka k předcházejícímu odstavci; je i ve mě)

Další důvod „depek z hulení“ jsou u mě pochyby. Tzn. že pochybuju, jestli hulit není vážně špatný atd. Tohle je nebližší nařčení: za to může hulení. Mě to málem sežralo. Nenápadně se to plížilo zadem, a rozebíralo mě to až do „příšernejch hoven“

No a konečně posledními důvody k „depresím“ jsou pocity vyčerpanosti, vnitřní prázdnoty atd. (které pravda umí marihuana zmenšit). Ani zde nevidím přímou příčinu v hulení / nehulení. Toto pramení z nerovnováhy v našem žití bytí; ať už stravování, prostředí atd. nebo naše tvořivost.

Zkusim poskočit dopředu a doufám, že se to nestane pro někoho nesrozumitelný.

Jeden autor MUDr. Xxx( říká si také PAPUS) napsal o trávě i hašiši (a platí to více podobných věcech) v knize, která člověka seznamuje se základy Magie v praxi:

Tyto látky uvolňují po požití velké množství zásob nervového fluidu. Ten je uchován v lymfatických něčem. Potřebujeme ho právě pro usměrovávání sebe sama. Jakože, když tě někdo praští, chtěl bys mu to pudově vrátit a tak většinou vynaložíš jinou energii na to abys tu ruku zastavil. Ba co víc, potřebuješ mnohem víc týhle energie (tedy v podstatě nástroje naší vůle) abys tu ruku po případě vrátil.

Zásoby téhle energie se tvoří z jídla (myšleno kvalita životosprávy a né taková jakou nám tlačí současné reklamy) a z tréninku. Pač jako tvorové přizpůsobiví se vždy rozvíjíme jen v tom, co pro svůj život považujeme za důležité (např. sportovci)

Proto je dobře, že je nás víc, pač ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady…(ovšem kam to vede?) Všichni všechno považuju za neudržitelnej směr rozvoje a hlavně plejtvání lidským potenciálem. Něco jako zrušit manufaktury a vyrábět ručně, po jednom, výrobek od začátku do konce.

To znamená, že pro magickou praxi je hulení házení si klacků pod nohy. Protože k různým poznáním dojdeš i bez ní….jak tady padlo. A budeš mít dostatek energie, kterou k tomu potřebuješ. (BTW nejsem žádnej praktickej mág, jen mi tu a tam něco „ujede“)

Ovšem zpátky k popisovanému….

Tzn. každý vydrží zneužívat konopí různě dlouho při různé intenzitě. Záleží jen, jak svoje zásoby doplňuje a jak moc je vyčerpává. Jedna z mnoha rovnováh, ze kterých se skládá tzv. vnitřní rovnováha člověka.

Chcete-li teda hulit a zůstat psychicky zdraví, tzn. nedospět do stádia: takhle už nemůžu dál (místo něj pak pp. přijde stádium. Není to už nepotřebné?) můžete zvážit šířku dopadu a prozkoumat si na sobě důsledky toho co tady píšu. Někdo by to mohl nazvat, pravdivost.

Pak by se mohlo hodit tušit, co ty zásoby ještě doplňuje a jak trénovat.
Na obojí odpověď zní: vyčerpávat je pomocí vlastní vůle. Např. tvořivostí (malování, hudba, keramika, cokoliv s pozitivním dopadem; vůči vlastnímu svědomí), sportováním (proběhnout se pár set metrů, project se na kole, netřeba vrcholové výkony, či 3 hodiny v posilovně – tohle je dobrý na tréning svalů…na zásoby energie to MĚ příjde trošku neefektivní (= cena / výkon).
A taky nepřímo jsou to čaje, a doplňková výživa (čínská medicína, Brainway, Q10, něco od Herbalife, látky jako guarana cokoliv takovýho) !POZOR! ty látky s okamitým účinkem, který pouze nezlepšujou příjem a rozvod energie ze stravy budou, myslím, působit a mít podobně destruktivní dopad jako „kouř“ v případě větší nerovnováhy.

Hulení samo nezpůsobuje podle mě prozření ani štěrbinky ani nic podobného. Zesiluje vnímání. Veškerý vnímání a tak i empatii (vciťování se), nejen která pak dovoluje vnímat(cítit) širší souvislosti. Dále uvolňuje spoustu fluidu, který většinou „vyhoří“ v myšlenkách, které nezaznamenané většinou rychle „zmizí“ z paměti (přesunou se do „podvědomí“ další části člověka, kde dál ovlivňují rozhodnutí, která pak také budí dojem: iracionální).
Přispěním k myslivosti a zintezivněním pocitů dává tedy takto nepřímo určitý prostor k vyvedení z nevědomosti tupého davu (stáda ovcí / loutek na provázcích). A hlavně Vás přivede k lidem, kteří Vám postupně odhalí ty jejich jiné hodnoty atd.

Zintenzivnění pocitů také není jen tak, je ovlivněno pozřením cizí látky a proto je myslím podle někoho tak falešné. Já osobně říkám, že si potřebuju nastavit dekodér, např na nově poznané lidi. Pak někdy nejen „slyším“ i jejich myšlenky, ale i chápu je správně! Pak tedy není faleš vzhledem k určitýmu konkrétnímu prožitku.

Takže co z toho všeho vlastně vyplývá.
1) Všichni tu ve svejch příspěvcích skládáme puzzle a všem nám jich moc moc chybí. A jen tak, že se tím budeme pár generací vědecky zabývat posbíráme víc puzzlíků. Jenže vzhledem k současné důvěryhodnosti lidí bych ani tehdy nevěřil, že neposbírali i puzzle z jinejch stavebnic a nenacpali je do té naší. (To mi zní jako muj vnitřní bludnej kruh….se nad tim budu muset ještě hodně zamyslet. Má to nejspíš co dělat s (2) a možná i jedinou pravdou a jediným Bohem-viz bible…..)
2) Nikdo z nás pp. nemá úplnou pravdu
3) Za všechno si můžeme sami (i to rozšířený vnímání…tim že jsme zneužili)
4) pp. všichni tu konopí zneužívaj (i já) a někteří se diví, jaká je daň
5) obecně orientace pouze na jednu stranu (zde radost vs. depka) nebo jeden směr (např. ganja či absolutní fix na přítelkyni), je slepá a jako taková konečná, ovšem nárazy a konce většinou bolí a hlavně dávají další prostor ke strachu
6) jsem taky blázen
7) každej chápe jen na základě svejch znalostí a zkušeností, proto je teda jasný, že i kdyby měl PAPUS, nebo způsob mého chápání jeho pravdu, našel by se někdo, kdo by dokázal zpochybnit. Napsal jsem to tedy s vědomím, že celá tato info Vás může jen nasměrovat třeba k novým myšlenkám a směrům….

Asi bych si měl dát brk…jenže nemám sedim tu nad tim celej den a nic…nemůžu domyslet závěr…. Tak sorry, příští příspěvek na grower snad bude ucelenější .... a kratší (skoro 10tis. znaků je dost, co? )

Moory Rust

....říká se štěstí začátečníka...

Naposledy upravil Moory 24-11-2003 v 22:47 PM

Old Post 24-11-2003 v 22:28 PM
Moory je offline   Profil uživatele Moory   Find more posts by Moory   Foto galerie člena Moory   Click here to Send Moory a Private Message   Add Moory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

moory: tak to je vážně něco! opravdu nádherný příspěvek, klobouk dolů.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 25-11-2003 v 07:33 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

Hele Moory, rikas 10.000 znaku? Tak to jsem si ani nevsiml, jak jsem jen cetl a souhlasne pokyvoval hlavou.

Cen si sveho poznani a sveho hodne, hodne vyzraleho nazoru.

Skoda jen, ze v tomto foru se neudeluje karma - chtel bych ti ji dat jako vyraz obdivu k premyslivemu cloveku. Asi porusim pravidla Groweru a udelim ti ji, az te nekde objevim v pestitelskem foru.
Carlosi, sorry...

Old Post 25-11-2003 v 11:44 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moory
Nový Člen

Karma uživatele Moory - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Tjsova....tak jsem čekal, že budu spraženej....a ono tohle

Na pozitivní kritiku neumím moc reagovat....takže snad jen... Díky

....říká se štěstí začátečníka...

Old Post 25-11-2003 v 16:24 PM
Moory je offline   Profil uživatele Moory   Find more posts by Moory   Foto galerie člena Moory   Click here to Send Moory a Private Message   Add Moory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Time neboj zmatek pomine - zmatek je vyrazem, ze neco hledas. A to je dobre. Brzy prijde tvuj time

Old Post 26-11-2003 v 08:17 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 94

Moory, s tvým poznáním naprosto souzním.
Travka zesiluje to vnímání, ale to pro dlouhodobější
perspektivu v našich životech vidím jako méně významné,
než ten fakt, že ta tráva ale současně oslabuje vůli
a jakousi životní energii to vnímání do té reality pevně zasadit
a jaksi to zostřené vnímání praktikovat.
Na ten převod těch "nových" poznatků do praktického řivota
je prostě třeba bohužel/bohudík čistá hlava, jasná mysl a neoslabený organismus. A ta tráva v důsledku energii bere.
Samozřejmě toto je záležitost dlouhodobějšího charakteru.
Ono toho zase není tolik co objevovat, pokud je někdo hloubavějšího charakteru, tak mu zpočátku travka může pomoct ten žebříček
uspořádat nějak smysluplně, může dovolit nahlédnout na to,
že je uvnitř sebe sama něco k řešení a naznačit, co je k řešení,
ale k té samotné práci na těch věcech je ganja kontra.

Old Post 26-11-2003 v 09:40 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hans von aachen
Nový Člen

Karma uživatele hans von aachen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

nazdarek,
na zacatek musim rict tohle: kouknete se vsude kolem sebe na tomhle foru...nikdo z nas nemuze rict ze by trava byla spatna uz jenom z toho duvodu, ze bych atdy tedka vubec nemel na co odpovidat, zamyslete se nad tim, kolik chytrejch lidi se tady sejde a jak moc nas ganja podporuje v promejsleni urcitejch veci.
moory psal skvele protoze se na to koukal ze svyho uhlu pohledu, ze svejch zkusenosti...
kazdej je mame, huleni ma tu vlastnost nebo spis my mame takovou vlastnost, ze vzdycky hledame jednoznacny a presny odpovedi na otazky, snazime se definovat, proc, co a jak...
treba ja nehulim moc dlouho, tak 3 roky, zase ale kourim dost intenzivne, treba i denne, vobcas sice pridou prestavky, ale ty sou vjetsinou vyprovokovany tim vo cem chci psat: jakousi vnitrni nespokojenosti se sebou samym, zkratka, ze vsechno je na hovno a ja z toho vseho vychazim jako hovno nejzasranejsi...pak je pro me snadny si rict, aha do prdele, za to muze ganja, uplne me vymatlava, sem z ni v prdeli, seknu s tim a bude to vsechno v pohode (zkurveny jednoduchy reseni!!!), jenze vo no to neni takhle jednoduchy... vlastne je to uplne jinak,
ne ze ganja neco zpusobuje, spis mi zpusobujem to ze hulime, a ze hulime casto, a pak kdyz se vohlidnem, tak nemuzem rict poradne nic jiniho nez, ze sme hulili celej rok, kazdej den, a co vlastne z toho???
postupem casu si myslim, ze uz vycitim, kdy si chci zahulit a kdy ne, treba ja sem nikdy nehulil proro, ze je mi mizerne, to bych vubec nemel chut.. a vlastne se mi to fakt nikdy nestalo. spis je mi furt skvele, tak chci aby mi bylo este vic skvele, a abych vsemu rozumel a umel si na vsem najit neco peknyho a cennyho. vlastne je to uplne nabozenskej zazitek, ze veci jak sou, sou supr a ja to chci cejtit.
zatim mi to strasne vyhovuje a proto ganju kourim.

a jeste chci neco napsat...to ze nam z ganji (nebo mi si to myslime, ze je to z ganji) nekdy hrabe a sme v naky jakoze depresi, je podle vseho hodne zpusobeny vubec celou nasi depkojidni civilizaci a beznou zivotni realitou, kterou si diky kamosum a lidem ktery mame radi (a voni nas)
neuvedomujeme.
fakt si hodne intenzivne uvedomuju ze dost veci je v pice, pro me je ganja taky jednou z odpovedi tomudle svetu.
kdyz hulim tak nikomu neublizuju, nikoho nepodporuju, nikomu necpu prachy, je to az na papirky (ale zase mam fajfku) totalne ekologicky, poznavam sam sebe i svet kolem...
sice bych todle vsechno chapal i nezhulenej, ale s ganjou to neni jenom vo tom bejt zhulenej, hulici nejsou porad zhuleny, sou to lidi, ktery kdyz sou strizlivy tak maj odlisnou zkusenost od nehulicu a tam jim umoznuje prijit na spoustu jinejch veci nez na ktery pridou na fotbale (i love football)...
hajle selasie mily growri, celi je to dost nesourodym, ale kurwa snad to pochopite...
ja na tomhle miste dekuju bohu za ganju,
je to velkej dar
spuste lidem pomohla, pomaha a jeste pomuze:-)

Old Post 26-11-2003 v 14:47 PM
hans von aachen je offline   Profil uživatele hans von aachen   Find more posts by hans von aachen   Foto galerie člena hans von aachen   Click here to Send hans von aachen a Private Message   Add hans von aachen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 96

No prostě všechno má svůj čas,
život je o tom, že nic není stálé,
vše se mění, naše cíle se mění
a byla by iluze si myslet, že ganja
je stálice a bude mít v našem (mém)
životě stejný význam a prostor.
Jednou stejně každý z nás bude muset odhadnout ten
správný čas, kdy intenzivní soužití s trávou
přestane nejjprve náš vývoj podporovat, později udržovat
a nakonec zjistíme, že díky tomu stagnujeme
a pohybujeme se v kruhu a druzí okolo nás
bez té trávy najednou budou "dále", i když my jsme je zpočátku
s tou trávou předběhli, ale díky tomu, že používáme jakýsi doping,
tak v nás travařích se zakrňuje schopnost si budovat tu správnou životní linii jen za pomocí vlastního organismu. Zatímco ti ostatní bezdopingáři to sice mají méně výrazné, ale v důsledku (cca 10-20 let) budou pevnější, protože mají tréning.

Old Post 27-11-2003 v 14:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás