Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čas se naplnil a holky dozrály....
měl jsem je 3 dny ve tmě a pořádně zalité. myslím si že by ještě nakynuly kdybych je nechal ve skříni ale musely ven..
oproti minulému growu kdy jsem je sklidil v 49 dni a pod 250w tak je to o 200% lepší.. jak v množství tak hlavně (a oto jde) v kvalitě. Paličky jsou krásně tvrdé a pocukrované jako koblížky od maminky.
Udělal jsem pár školáckých chyb a doufám že se tomu napříště vyvaruji…třeba teplotě která mi lezla přes 30°C
Celkem sem moc nehnojil a doufám že to poznám na chuti
další fota.....
jsem rád že jsem si mohl půjčit od kamaráda (taky grower) foťák abych se mohl s váma podělit o svou radost.
z mobilu by to nebylo ono......
vybral jsem 8 nejhezčích kytek které byli uprostřed skříně....
zbytek byl oproti těchto kytek slabší (ale furt byli lepší než z minule)
4kilo dělá svoje........
tipovačka
tímto rozjíždím tipovačku....
pravidla= 1 člen 1 tip
zaokrouhleno na celé gramy (klidně tipujte i na setiny já to zaokrouhlím)
pro vítěze mám nychystáno 50g Cola nitida (kolový oříšek) a K+ za dobrý odhad.... popřípadě se nejak domluvíme prostě nepříjde zkrátka
tipujte celé množství které vidíte na šňůře.....(bez stonků )
lze do uzávěrky kterou napíši zde (asi v neděli) dělat edit a měnit odhad
kačere máš to pěkný ... tipuji ti takových 250g ale přál bych ti o hodně víc, a jelikož tipovaní mi moc nejde takže toho bude určitě víc...takže 250g + K+ :-D
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."