Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdarek taky bych něco měl
1.Orange bud muj první indoor(velka spokojenost dobra chut a ty stavy taky nejsou k zahození.
2.WW. no coment
3.Jack Herrer Ten mě sklamal uplně nejvíc.Nechapu proč chut byla v poho ale ty učinky nic moc!a to byl špíček ve 2. :-( možna se stala chyba v zahradníkoj
4.White shark ten byl v pohodě a hlavně docela odpal. a chut byla taky v pohodě.
5.Bublegum to bylo dobre ale.....
Mno a jinak sem jich ještě par měl ale bud nevím nazev nebo to bylo No Name. A ještě bych chtěl ochutnat ak 47. to by mohlo bejt good!
Jen pro upřesnění co je SWK - Super Sweet Cindy 05 [BOGbubble x SweetThooth#3 x C99] x Kill Bill [killer queen (aka G13xC99) x william's wonder] = Sweet Killer
TOP 5 u mne:
1. Northern Lights
2. Great White Shark
3. SAGE
4. K2
5. ROX
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Hmmm když už je tady takovej nic neříkající thread (každej upřednostnuje neco jinyho-chut,vůne,zhulitelnost,výnos apod.) tak by bylo dobry napsat i seedbanky,u nekterych genů to je jasny u nekterych ne.Taky třeba proč je zrovna tahle genetika v 5 nejlepších.
Takovej sage je třeba výbornej,ale v ničem zvláštní a zajímavej...
MACHO: s tím uváděním crosare ,seedbanky souhlasím,není wdowa jako wdowa - třebas že?
Ale nedá mi než se jemně připojit.
Vykouřil jsem toho za život už mraky a nejde si přeci vybrat,pokaždé jdu do nějakého nového,jiného modýlku,třeby vyzkusit vše ne?
Zatím nej vzpomínky a zážitků má u mě zásluhu AK47 Serious seeds pěstovaná OUT,sklizena koncem října,fakt zátah
Nenapadá mě,co jiného by přečnívalo.
Kdybych měl hodnotit i to co jsem vyčadil "origo"v coffiku,tak taková Haze od Nevilla mě pěkně smetla,ale ten bzzzz stav mi moc nedělá dobře.No ale spíš jsem se přebafal
1. Neville's Haze - nejvetsi trippy peklo. Mocna sativa, ktera polozi jak pise SIMOR i zkusene a ten bzzzzukkkkottt po celem tele, zkrotit ji neni nikdy lehke
2. Belladonna - Musim rict, ze tato rostlina je jedna z nejsilnejsich a moje zkusenost je, ze asi pred 4 rokama sem mel jednu opravdu vydarenou bellu od kamrada z prahy a? .... od te doby sem nikdy nekouril silnejsi model ani NH ji neprekonal fakt sila. Kazdy zkusenejsi snad vi o cem mluvim
3. SAGE - tak u tohoto modelu netreba mluvit kdo nemel nepochopi ..........................
4. Super Silver Haze - to same jko u sage
5. POWER PLANT - opravdu silena elektrarna takovy ENERGERICKY high nema zadna jina rostlina.... s tim musi kazdy souhlasit
Nepál --šílené halucinogenní stavy po 3 bouchách.
Shiva skunk -Z vodárny,stavy kdy jsme byli málem na zemi.
WW -to znaj snad všichni.
Jack Herer -dobré silné kouření.
Orange bud -Skvělé hulení na pořádnou pařbu...
1) super silver haze - monster high .. me osobne uz moc veci nezhuluje( nebo ne aspon ze bych byl v nejakych srackach ) .. ale SSH to je peklo tohodle jsem hulil jen skla .. pac brka to nejde... 5 hod stávek ( hodně záleží podle množství)
2) NYCD- velice luxusní tráva a výborný stav high ,co se týče chuti tak EXCELENTNOST, hulil jsem 2x v životě original model , šišky hodně bílé , dost mě překvapil stav , od kterýho sem čekal spíše stoned .. ale nakonec výborný silně euforizující stávek DOPORUCUJI.Stávek tak 6 hod ..
3) Double dutch - měl jsem venek , šišky byli tenký , za to ale tvrdý jak beton , s takovou tvrdostí jsem se ještě nesetkal .. Stav byl Nadprůměrný řekl bych EuforitickoNarkotizující ůčinek který trva i pres 4 hod.
4)California Indica(sensi) - měl jsem venek ničim nehnojený .. Krásné šišky totálně chlupaté a co se zýče stavu takovej průměr .. do pohody neni to nejslabší model ale mezi nějaké nej co se týče stavu nepatří ..2 hod stávek .potom takovej zevlící a dosti žravkovitý večer .) ..
5)Power plant(DP) - velice energetický stávek , pokud si toho dáte tak brko ve 2 lidech tak aj moc trippy a má velice specifický dým kterej je neobyčejně lehkej .Stav tak 3 hod - 5 .
To je tak ze strainu který vím že byli origo ..
Naposledy upravil tommyswels 14-06-2010 v 16:04 PM
Pot of Gold (Flying dutchmen) - krásně rostoucí rostlina, vynikající pro ty, co si myslí, že s nimi konopí už nic nedělá V druhé půlce květu se snad ani nedá přehnojit
White widow (Dutch passion) - klasika. Ke konci jako posetá jinovatkou (nádherná). Podle délky květu se dá regulovat od čistého high (7 týden) až to total stoned (10 týden). Chce trochu více zálivky
The HOG (T.H.Seeds) - pro mě novinka. Zatím jen podle růstu - asi nejlepší odrůda, co jsem pěstoval.
Blueberry (Dutch passion) - lehce nadprůměrná odrůda, ale nejlepší vůně!
G13xBW - celkem slabý výnos (moc neroste), ale co se urodí je totální úlet. Loni na Mácháči lehla půlka pláže
Další z lepších odrůd - Isis, K2, Budha, Chronic, NYC Diesel, Nebula, Belladona
Bratranec byl na vylete v Amsterdamu a privezl mi palici Super Silver Haze .. A prisaham, ze jsem se citil jako pri experimentovani s LSD.. Ale zasadni informace je, ze jsme ve dvou zhulili mene jak polovinu pomerne tenkeho jointu Da se pocitat s tim, ze to bylo prave kvuli tomu, ze to bylo primo z Holandska .. ale SSH nejvetsi kotel a to hulim cca 6 let
takže moje poradie: 1. Jack Herer (najlepšia vôňa, dusilo to dosť, ale sila bola neuveriteľná), 2. White Rhino (veľmi euforický model) , 3. AK47 (smiechu dosť) , 4. White Widow (múdry som bol ja televizo, 5. Power plant..,