Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak, a je to tady..
Po odklopení vrchního maltovníku jsem došel k překvapivému zjištění. Nejenže se holky ve tmě docela slušně orosily, ale dokonce i onen opozdilec vypadal a voněl docela použitelně. Chloupky hnědý, sice pár světlejch, ale jinak v poho.. Rozhodl jsem se to neprotahovat..
Jednu rostlinku po druhé jsem začal vystříhávat z pletiva. Zprvu jsem měl v úmyslu je dostat ven celý, ale brzy jsem svého snažení zanechal. Paličky byly překvapivě lepkavé, něco takovýho jsem vůbec nečekal. Jelikož jsem se do zpracování pustil v pozdních nočních hodinách, nakonec jsem šel spát asi až okolo čtvrté hodiny. A v sedm vstával..
Nejvíc mě mrzelo, že jsem neměl k dispozici foťák, bohužel - můžete si udělat alespoň rámcovou představu z přiložených photozz, focených z mobilu..
A další porce rozmazaných foteček..
Většina paliček jsou fakt menšího vzrůstu, holt 70W, no.. Navíc jsem podcenil odraz světla. Příště jdu stoprocentně do folie, přece jen ta bílá barva nestačí. Prostě tento pokus mi ukázal spoustu chyb, kterých bych se do budoucna rád vyvaroval.
Zdar Chodce, vidim ze black egg se osvedcil, palicky jsou sice male ale krasne a pocetne priste to urcite vychytas jeste lepe . Uz jsi ochutnaval? K+ je jasna..
Díky všem za zájem, ohlasy a káčka..
V tuto chvíli je již vše zváženo a ve sklenicích (8,5 skleniček od přesnídávky ). Musím říct, že výsledek mě dost zklamal. Po usušení jsou paličky opravdu miniaturní, takový chomáčky, rozdíly v potenci mezi modely více než značné. Prostě první pokus o sodíkový indoor. Takže plánuju nějaké úpravy, připravuji se na nadcházející outdoor a tak.
Výsledky vážení (mojí homemade váhou):
Ice Queen x Desert Queen - řízek: cca 4,6g
AK-47 - řízek: cca 3,5g
AK-47 #1: cca 7,5g
AK-47 #2: cca 7,5g
Ice Queen x Desert Queen: cca 7g
Maple Leaf: cca 7g
------------------------------------------ celkem: cca 37,1g
Výherci, kteří zde zveřejnili svůj tip a přiblížili se naměřeným hodnotám, obdrží k+
Jsou jimi:
KinkyRasta (35g) AHM4D (39g)
Zatím jsem testoval jen tři vzorky:
Ice Queen x Desert Queen - řízek
AK-47 - řízek
AK-47 #2
Ákáčko bohužel v obou případech zklamání. Ice Queen spokojenost. Spoustu poučení pro příště. Pokud možno jeden model v pěstírně, testovat na spodních paličkách potenci, pořádnej ofuk atd, atd..
zdravim,jelikoz jsem si us precetl tvuj druhy thread uplne od zacatku a nemel jsem chut odejit od pocitace,tak i prez ty fotky si zaslouzis Kacko.... ....roztomile kyticky....doufam ze bude repete....