Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Mesiašovo pěstění
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Kámošova (údajně) Bílá Vdova

Urodil se hermoušek... A tak, jelikož se sám celej oprcal, tak šel na nůž. Respektiva kamarád ho na moji radu vorval a nechal jen konce větví, které ještě týden budou zrát... Pak šmik a bude co kouřit...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 13-09-2006 v 11:52 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

citace:
No už se pomalu začínám smiřovat s tím, že mě do téhle místnosti prostě nikdo přiispívat nebude. Fotek jak nasranejch, ale názory žádný... Už mě to začíná celkem štvát. Ne že bych se chtěl povyšovat, ale i lidi, kteří maj jednu kytku velkou dvacet čísel jsou víc ve středu pozornosti než já... Ne že bych toužil po tom být ve středu pozornosti, ale když vám nikdo neřekne žádnej názor a vy nevíte na čem ste, pak je to teda pěkně na hovn*...

hehe - já mám u svejch ten samej pocit takže čest práci kolego!

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Old Post 13-09-2006 v 13:14 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hasacek
Nový Člen

Karma uživatele Hasacek - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

peace nejsem si jistej jestli si pokouříš z hermouše

Canecreek

Old Post 13-09-2006 v 13:27 PM
Hasacek je offline   Profil uživatele Hasacek   Find more posts by Hasacek   Foto galerie člena Hasacek   Click here to Send Hasacek a Private Message   Add Hasacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Děkuji aspoň za nějaké názory Příspěvek č. 84

Díky... Aspoň vidím, že sem někdo někdy zajde...

Kolom&n : Hmmm... Já si taky myslím, že to bílá vdova nebude. Bílou vdovu mám konec konců v indooru a je pěkně bílá. Ale což pěkná kytička to je, jenom škoda, že je to hermouš.

Time : Ahoj Time, sem rád, že i ty sem občas zajdeš. Pokud si občas i přečteš mé příspěvky tak víš, že kytka která mi dělá největší radost pochází ze semínka od tebe. Ještě jednou ti za něj dík... (APD x S#1), pokud mi jeden asi trochu lenivý Grower pošle pyl tohoto modelu budu mít semínka stejné genetiky i pro příští léta což bych byl strašně rád. K těm kopřivám. Já sem tuhle kytku během celé vegetace neviděl. Kamarád mě k ní vzal až během květu. Ale když rostla a nekvetla tak kolem bylo pole olejky, které dělalo stín, takže kámoš tam chodil tak jednou za tři dny až za týden. Hnojil jen zřídka - což je vidět na řidkosti paliček. A posledních 14 - tři týdny u kytek nikdo nebyl, protože pole olejky vedle bylo posekáno a jít tam bylo jak pěst na oko. Naštěstí když sme se tam s kámošem byly pak kouknout kytka byla sice už hodně vidět, ale byla celá... Bohužel za ty tři týdny se projevil hermafroditismus a řádně si to sám se sebou užil - bídák jeden. Za to už je, ale potrestán - plka sklizena včera - půlka za týden...
To sem se teda rozepsal...

Svahadji : Neboj na tvoje ktyky chodím koukat vždy, když aktualizuješ, mám je totiž v oblíbenejch threadech...

Hasacek : Tak, tak. Bohužel máš pravdu, ale když si dáme práci s přebíráním od semínek tak aspoň těch pár špíčku bude odměnou za zalívání a starání se...

Moje pěstování 2006

Old Post 13-09-2006 v 17:02 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eNDy
Stálý Člen

Karma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

to mesias: mas to fakt huste, ziadne komentare nie su potrebne a ak ano tak len chvala fakt dobre
guerillas gusto je pohoda..skusil by som veru
paci sa mi tvoj grow mas moje sympatie.. len tak dalej!
k+

Old Post 13-09-2006 v 23:29 PM
eNDy je offline   Profil uživatele eNDy   Find more posts by eNDy   Foto galerie člena eNDy   Click here to Send eNDy a Private Message   Add eNDy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Je videt ze neleníš pekne K+ te nemine.

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 14-09-2006 v 19:22 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

Tak ta hodně zralá Guarrila z příspěvku č.83 je už taky na půl sklizená. Ale je pravda, že teda vypadala dosti dozrále. Fotky nemám žádny, ale snad až bude kámoš podtínat zbytek tak mi řekne...

eNDy: Díky moc za podporu.

Pupiset: Taky dík za podporu. Jenom mě mrzí, že ze semínek od tebe nic není... Od tebe sem měl myslím ty K2 a Křížence, že jo. No tak K2 jedna myslím padla pod náletem ptáků a zbylá seeds měla problémy naklíčením, ale přesto děkuji za ně. A nelením, nelením - zato ty už leníš leníš co? Koukal sem, že sklizeň už je doma... Gratuluji!

Moje pěstování 2006

Old Post 15-09-2006 v 10:00 AM
Pupiset
Stálý Člen

Příspěvek č. 88

2mesias:Nastesti ani ne slaba pulka,pristi tyden bude opet kosa+fotak v akci
ty K2 je skoda kamosovi jede pekne,me se ji tez nezdarilo dojet.

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Old Post 15-09-2006 v 11:01 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

Pupiset : No ono se dá říct, že mě ta K2 jela taky pěkně dokud se ptáci nerozhodli jí usmrtit.. Já bych taky rád sklízel, ale Holads Hope, která začala kvést nejdřív kvete pořád na plno a ani známky hnědnutí ani blizen ani krystalků... A paličky bobtnají a bobtnají... Dneska sem musel vyvázat větve, protože sem se bál, že obtěžkaná kytka pod poryvy větru rupne...

Moje pěstování 2006

Old Post 15-09-2006 v 11:58 AM
Pupiset
Stálý Člen

Příspěvek č. 90

mesias:verim ja mam v tomto stadiu venku early misty,kosu vidim tak nejdriv za mesic

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Old Post 15-09-2006 v 13:51 PM
Mesias
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

TAk a teď vás vážně potřebuji!!!!

Sem v háji. Chodím na kytky koukat každý den... Sem s nima třeba i hodinu denně. Díky tomu sem si všimnul tehle malejch sráčů!!! Sou zatím jen na jednej větvičce, ale na větvičkách kolem už jich taky pár je. Nevím co to je a hlavně nevím jak to co nejdřív zabít... Ty housenky co mi žraly kytky mi tak nevadili. Najedli se vyrostli, občas sem nějakou zabil... Ale tohle mě sere! Už jenom proto, že nevím co to je... Teď začnu projíždět Grower a hledat pomoc, ale vy mi sem prosím piště všechny postřehy, jak na to? Co to je?

POMOC!!!

EDIT: PROBLÉM VYŘEŠEN! 19.9. 2006

Moje pěstování 2006

Naposledy upravil Mesias 19-09-2006 v 13:09 PM

Old Post 16-09-2006 v 12:28 PM
Mesias
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

Tady sou další fotky tech sviní!!! Myslím si, ale, že to budou jen obyčejné mšice, co si o tom myslíte vy? A naštěstí byly zatím jen na jedné větvi ve velkém. Tak sem celou větev ustříhnul, a zbytek větví obral... Až zjístím co to je, koupím nějaký přípravek, nebo roztoče, brouky, nebo udělám výluh. Poraďte mi cokoliv...

EDIT: PROBLÉM VYŘEŠEN! 19.9. 2006

Moje pěstování 2006

Naposledy upravil Mesias 19-09-2006 v 13:09 PM

Old Post 16-09-2006 v 13:22 PM
Mesias
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

Tak co sem početl, pozjišťoval, poskoumal... SOu to mšice!!! A já s nima budu tvrdě bojovat!!!

Moje pěstování 2006

Old Post 16-09-2006 v 18:02 PM
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

nebo taky frutapon> zapricini uduseni msic takze se udusi a odpadnou-ja mel na kytkych taky hmyz postrikal jsem to tim a je to v pohhooooa stoji tak asi pulsta

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 16-09-2006 v 23:44 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Mě by se spíš líbolo vypustit na to ty berušky. Ať se pěkně napapaj těch naducanejch mšich, určitě budou krásně šťavnatý... 8)

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 17-09-2006 v 01:45 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

Tak po hodně, hodně pečlivém proskoumání kytky sem zjistil, že mšice jsou pouze na jedné velké větvi. Možná se to dalo vyřešit jinak, ale já nechtěl nic riskovat. Větev je dole, oklepaná, omytá a suší se. Balkon zda se, zatím bez parazitů... Krom housenek, které sem zabil dnes už dvě... - Už sou velké a místo zelené barvy sou hnědé... Ble!!!

Každopádně dík všem za rady. Ty slunéčka tam stejně zkusim nějaký sehnat, jako pojistku...

Moje pěstování 2006

Old Post 17-09-2006 v 10:32 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás