Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Urodil se hermoušek... A tak, jelikož se sám celej oprcal, tak šel na nůž. Respektiva kamarád ho na moji radu vorval a nechal jen konce větví, které ještě týden budou zrát... Pak šmik a bude co kouřit...
No už se pomalu začínám smiřovat s tím, že mě do téhle místnosti prostě nikdo přiispívat nebude. Fotek jak nasranejch, ale názory žádný... Už mě to začíná celkem štvát. Ne že bych se chtěl povyšovat, ale i lidi, kteří maj jednu kytku velkou dvacet čísel jsou víc ve středu pozornosti než já... Ne že bych toužil po tom být ve středu pozornosti, ale když vám nikdo neřekne žádnej názor a vy nevíte na čem ste, pak je to teda pěkně na hovn*...
hehe - já mám u svejch ten samej pocit takže čest práci kolego!
Kolom&n : Hmmm... Já si taky myslím, že to bílá vdova nebude. Bílou vdovu mám konec konců v indooru a je pěkně bílá. Ale což pěkná kytička to je, jenom škoda, že je to hermouš.
Time : Ahoj Time, sem rád, že i ty sem občas zajdeš. Pokud si občas i přečteš mé příspěvky tak víš, že kytka která mi dělá největší radost pochází ze semínka od tebe. Ještě jednou ti za něj dík... (APD x S#1), pokud mi jeden asi trochu lenivý Grower pošle pyl tohoto modelu budu mít semínka stejné genetiky i pro příští léta což bych byl strašně rád. K těm kopřivám. Já sem tuhle kytku během celé vegetace neviděl. Kamarád mě k ní vzal až během květu. Ale když rostla a nekvetla tak kolem bylo pole olejky, které dělalo stín, takže kámoš tam chodil tak jednou za tři dny až za týden. Hnojil jen zřídka - což je vidět na řidkosti paliček. A posledních 14 - tři týdny u kytek nikdo nebyl, protože pole olejky vedle bylo posekáno a jít tam bylo jak pěst na oko. Naštěstí když sme se tam s kámošem byly pak kouknout kytka byla sice už hodně vidět, ale byla celá... Bohužel za ty tři týdny se projevil hermafroditismus a řádně si to sám se sebou užil - bídák jeden. Za to už je, ale potrestán - plka sklizena včera - půlka za týden... To sem se teda rozepsal...
Svahadji : Neboj na tvoje ktyky chodím koukat vždy, když aktualizuješ, mám je totiž v oblíbenejch threadech...
Hasacek : Tak, tak. Bohužel máš pravdu, ale když si dáme práci s přebíráním od semínek tak aspoň těch pár špíčku bude odměnou za zalívání a starání se...
to mesias: mas to fakt huste, ziadne komentare nie su potrebne a ak ano tak len chvala fakt dobre
guerillas gusto je pohoda..skusil by som veru
paci sa mi tvoj grow mas moje sympatie.. len tak dalej!
k+
Tak ta hodně zralá Guarrila z příspěvku č.83 je už taky na půl sklizená. Ale je pravda, že teda vypadala dosti dozrále. Fotky nemám žádny, ale snad až bude kámoš podtínat zbytek tak mi řekne...
eNDy: Díky moc za podporu.
Pupiset: Taky dík za podporu. Jenom mě mrzí, že ze semínek od tebe nic není... Od tebe sem měl myslím ty K2 a Křížence, že jo. No tak K2 jedna myslím padla pod náletem ptáků a zbylá seeds měla problémy naklíčením, ale přesto děkuji za ně. A nelením, nelením - zato ty už leníš leníš co? Koukal sem, že sklizeň už je doma... Gratuluji!
Pupiset : No ono se dá říct, že mě ta K2 jela taky pěkně dokud se ptáci nerozhodli jí usmrtit.. Já bych taky rád sklízel, ale Holads Hope, která začala kvést nejdřív kvete pořád na plno a ani známky hnědnutí ani blizen ani krystalků... A paličky bobtnají a bobtnají... Dneska sem musel vyvázat větve, protože sem se bál, že obtěžkaná kytka pod poryvy větru rupne...
Sem v háji. Chodím na kytky koukat každý den... Sem s nima třeba i hodinu denně. Díky tomu sem si všimnul tehle malejch sráčů!!! Sou zatím jen na jednej větvičce, ale na větvičkách kolem už jich taky pár je. Nevím co to je a hlavně nevím jak to co nejdřív zabít... Ty housenky co mi žraly kytky mi tak nevadili. Najedli se vyrostli, občas sem nějakou zabil... Ale tohle mě sere! Už jenom proto, že nevím co to je... Teď začnu projíždět Grower a hledat pomoc, ale vy mi sem prosím piště všechny postřehy, jak na to? Co to je?
Tady sou další fotky tech sviní!!! Myslím si, ale, že to budou jen obyčejné mšice, co si o tom myslíte vy? A naštěstí byly zatím jen na jedné větvi ve velkém. Tak sem celou větev ustříhnul, a zbytek větví obral... Až zjístím co to je, koupím nějaký přípravek, nebo roztoče, brouky, nebo udělám výluh. Poraďte mi cokoliv...
nebo taky frutapon> zapricini uduseni msic takze se udusi a odpadnou-ja mel na kytkych taky hmyz postrikal jsem to tim a je to v pohhooooa stoji tak asi pulsta
Tak po hodně, hodně pečlivém proskoumání kytky sem zjistil, že mšice jsou pouze na jedné velké větvi. Možná se to dalo vyřešit jinak, ale já nechtěl nic riskovat. Větev je dole, oklepaná, omytá a suší se. Balkon zda se, zatím bez parazitů... Krom housenek, které sem zabil dnes už dvě... - Už sou velké a místo zelené barvy sou hnědé... Ble!!!
Každopádně dík všem za rady. Ty slunéčka tam stejně zkusim nějaký sehnat, jako pojistku...