Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4 TeCZko: jo taky doufam ze stim negdy seknu ale jestli pro to nic neudelas(co nejdriv) tak se tvoje zavislost bude jenom rozrustat tvuj cil se bude cim dal tim vic vzdalovat ale preji hodne stesti. PeAcE...
jednoduchaa odpoved.. pretoze som puozitkaar a vychutnaavam si ruozne rituaaly.. k nim patrii aj tabak /nefajciim cigarety ale baliim/. no a popri tomto puozitkaarstve som si vybudoval ai dost silnuu fyzickuu zaavislost tak pre to. este k huuleniu a cigaretaam-kedysi som po huulenii fajcit nemusel ale potom som sa pohyboval v urc. skupine ludii kde to bol zase takyy nejakyy rituaal-ciga po huulenii-paar kraat som si dal s nimi a teraz si ten tabaacik po zaahule riadne uziivam-to ie takyy dablovanyy puozitok kedze pod fplyvom teehaacee vniimam fsetko velmi intenziivne. no a minule som si este tak uvedomil, ten stav ked dlhsie nefajciite alebo prvaa rannaa cigareta-ako intenziivne a silno to puosobii tak som tak uvazoval, ze to slape tak staale ibaze uz pri dalsiich to tak nevniimame-ale chodiime rjadne vyjetyy.. mno teraz tak pozeraam, ze taa odpoved nebola az takaa iednoduchaa
Letos v kvetnu uz tomu bude 5let co sem z mladicke nerozvaznosti chtel okusit neco noveho.Od te doby bylo X nevydarenych pokusu prestat,nejdele co si vzpominam jsem nekouril asi 3 mesice jenomze nejhorsi je ze kdyz o vikendu nekam vyrazim s kamarady do hospudky tak se chut na cigaro 100krat zvetsi-pri pivku,po speku atd.., Tak sem si rek ze jedno cigarko neuskodi a hop a sem v tom spatky i kdyz ne tolik tedka uz se snazim vykourit tak 2 krabky za tejden ale stejnak me to furt stve a doufam ze nekdy seberu silu na to abych doopravdy prestal.Nejspis az bude urody pod strechou a zacne prave fajceni
Možná je to do tohoto topicu OT(protože je tu o kouření topiců hafo), ale napíšu to. (Sám osobně sem nekuřák) Věřím tomu, že kdyby každému z vás teď diagnostikovali rakovinu s tím, že vám zbývá rok života, věřim, že polovina z vás by s kouřením ihned přestala. Když je důvod tak de všechno Osobně sem si občas dřív zapálil u pivka, tak 1-5 cíg za večer, kámoš u toho zůstal, stále říkal, že kouří jenom večer atp, po půl roce už pálí pravidelně. Na druhou stranu "obdivuju" ty, co dokážou takhle kouřit nekouřit(třeba jen v hospě atd) po delší dobu, ikdyž kouření jako takové za obdiv rozhodně nestojí.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Kourim tak 15 denne uz asi 15 let.Prestaval asi milionkrat,pokazdy se stejnym vysledkem.Sportuju a tam mi to fakt vadi.Je to hnus,ale nedokazu prestat.Chrchlichrchli
Ja som na cigaretách závislý, priznávam sa, ale nemusím ich mať každý den lebo potom to stratí svoje čaro, ked tú jednu cigu poriadnes zošlukujete je to fakt super pocit, aj z tabaku sa dá dostať do iných stavov, ale nie na dlhý čas
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Ludia poradím vám ako sa dá možno prestať fajčiť, trocha drastické, ale môj brat o tom vie svoje, kúpte si neaký doutnik, poriadne dlhý a celý ho vyfajčite a šlukujte to, potom sa tak pekne dovraciate že už cigu do huby nedáte
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
thalos - jj, nekdy v nekterych knajpach se to fakt neda... nemuzu poradne dychat, slzi mi oci, zadna ventilace mistnosti a k tomu sedim u stolu s 5i kurakama
Já už si bez cigára nedokážu představit třeba pití kafe nebo pivka. Pro mě cigára patřej do hospody tam sem začal a jestli tam skončim, tak to fakt netušim. kouřim už pár let takže u mě už to asi nebude z nějaký blbosti. Zezačátku sem si to nechtěl přiznat a řikal sem si: nejsi závislej tak kua přestan!!! takhle sem si to řikal 2 roky dokud mi nedošlo, že už to nemá cenu. Sem kuřák a svět to nezmění.
To rikam porad prumernej kurak travy obtezuje okoli mnohem min nez prumernej kurak tabaku protoze hulic vetsinou chodi na speky ven zejo fakt mne z tim nekdy dost vytacej kdyz ti kourej u ksichtu nebo kdyz si nejakej trouba stoupne k fotbalku se zapalenym cigem
Mnohem efektivnější by byl zákon o nutnosti adekvátní ventice v pohostinství,než vyzovat kuřáky.Mě se taky nelíbí, když musim se špekem v ruce mrznout před hospou