Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to IqTyq:jojo podoba tam je jistá,jak podle listů,tak podle velikostiale nemá fialové palice jako má Dudušek,čím to je,nezralostí?
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
Původní příspěvek od ABSURDUS DUDUŠEK: Sorry bude to asi blba otazka, tenhle thread jeste nemam peclive projetej, ted jsem na nej narazil. Hned me zaujalo: Prispevek c. 83 _ foto 3, 4, 5. Prosim Te, co je to za model? Nadhera!!!
Omlouvam se za nepozornost.
Dik.
OMG, hned v dalším příspěvku se ptá JAHmaican co je to za model a ty se ještě ptáš ?
Kurva, dnes mi do rána někdo ukradl květináče, kde jsem zkoušel nové modely na další sezónu, celkem mi ukradl 4květináče z 5 zase se mi ty čórky nevyhnou
Jinak jsem zapomněl dodat, že mi ukradli "pouze květináče " a je škoda, že nevím, jestli ty modely stály za to, sice nic moc na nich nebylo, ale měla to být zkouška, zda by další sezonu za to stály.... Jinak dnes udělány na zahradě další změny kvůli bezpečnosti, jde vidět, že z elektřiny z minulého roku mají strach, ale člověk nikdy neví, tak jsem nastražil ještě nějaké hřebíky na tvrdý papírový podklad(lepenku) a zahrabal do kůry a pro jistoto dal signalizátory s vlascem přes vchody a mám k tomu odposlech, takže jestli se tama někdo bude chtít dostat a nešlápne na hřebíky a zavadí o vlasec, tak mě odposlech zaručeně vzbudí, bude signalizovat záběr a ho to taky zajisté odradí a já odposlech budu mít u ucha
Jestli toho/ty ubožáky chytnu, co si neumí vypěstovat vlastní kytky, tak jim rozkopu tlamu
Jinak jsem byl dnes na velmi tajném místě a musím říct, že se můžete těšit na fotky, stromy jsou tam fakt parádní...
Dudušek: udělal jsi pěknou pyčovinu že si sem napsal jaké zabezpečení si použil......třeba já jsem ten zloděj a ted se tvým pastím vyhnu dík za radu.......ps: kruté kytky
to Locus: hele, už podle vzhledu malej výnos, šišky takové malé tmavé kuličky. Spíš normální hulení, myslel jsem si, že mě to víc překvapí. Spíš hodně vyrovnané.