Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, za 6 dní od posledního vložení fotek se toho docela dosti událo! První věcí je to že 2 jediný holky / balkonovka v rohu a zmiňovanej "mrzák"/ nekvetou. Což je docela pozitivní zpráva. Bohužel na druhou stranu, zbytek sice kvete, ale je to takový květ nekvět. Pořád jen rostou a rostou a každým dnem čekám kdy přerostou hranici dvou metrů! Další velkou událostí, kt. nesmí chybět. Miláček mi přes noc podhrabal u zdi baráku 3 kytky, takovým způsobem, že jsem přišel i o několik větví! /polámané/ Už vážně netuším jak zabránit aby tohle peklo přestalo Jediná pozitivní zpráva, sundali mi tu ohavnou sádrovou nohu!
Teď pár fotek z dnešního odpoledne.
Btw. velice děkuji všem za pozitivní karmu a hlavně komentáře!
Zdravím, jak jsem již uvedl proběhla sklizeň. Leč nepochopitelná, ale musela být. Jedna z "kvetoucích" kytek /podle moji předchozí obavy/ nasadila bobule. Nedokážu si toto vůbec vysvětlit a asi se jedná o nějaký nadpřirozený jev, nebo lidskou hloupost Každopádně život jde dál a mi s ním. Měj te se rádi!
Další aktualizace. Holky konečně začali házet pěkný blizničky, na fotkách toho zatím vidět moc není, ale v reálu je to nádhera /velké plus přisuzuji dvojitým dávkám Plagron wuchs - postřik, zálivka/. Dnes jsem taky prostříhával. V tom zápalu jsem to trochu přehnal a ošmikal je vážně zkrátka Doufám že nenastydnou. Jedinou výhodou může být, že jsem se zbavil zavádějících listů a podřadných větví. Stejnak se ale postupem času setkám s nevyhnutelnou plísní!
Abych nezapoměl, tímto dnem všechno co mohlo nasadilo květ.
EDIT: problém není na vašem přijimači, bohužel ani na mém!! - upload začíná být docela prudérním!
Tak jak to tak vypadá, moje kytky jdou do poslední fáze svýho žití. I když nestihly skoro ani začít kvíst, tak je to docela výkon ))
Jak říkají metereologové /lépe řečeno šarlatáni/ tak v příštím týdnu můžeme počítat s ranní teplotou kolem 3 stupňů a nejsou vyločeny přízemní mrazíky...
Jediný co by možná mohlo potěšit, že v září by děšťových srážek mělo být méně než v srpnu )))
Hele, tak nevim co je na tom pravdy, ale já jsem našel předpověď(a ne jednu), která tvrdí něco úplně jiného... Ale stejnak se tomu asi nedá moc věřit. No, tak podle toho co jsem našel já to vypadá příznivě, než cos našel ty.
Jinak ještě taková pikantnost-letos byl po nejteplejším červenci za posledních 60 let, nejchladnější srpen za posledních 30 let! Tomu už se fakt člověk může jen zasmát...
Nevim proč, ale Idnes.cz věřim už jen z toho důvodu že poskytovatelem dat je ČCHMU. Taktéž věřim panu meterologoj, kt. předpověděl, že mrazicí přijdou co nevidět.
btw. předpovědi mohou dopředu vycházet tak na 2-3 dny a to na 80%. A taky vycházejí aj s těma linkama co jsi dal. Ale ty předpovědi se pořád měněj. Za včerejší den 2x - pátek, sobota, neděle... dnes to bylo dokonce 3x.
Když to prostě nevyjde nebudeme vešet hlavu a zkusíme to příští rok )
Ovšem pan meteorlog doslova řekl:"Nelze vyloučit ani místní výskyt slabých přízemních mrazíků v údolních polohách." Což neznamená, že mrazíky co nevidět přijdou...
jenže to nevíš v jakých krutých klimatických podmínkách to žiju ) A když se jednou ukážou přízemní mrazící, tak už se nepustěj, to mi věř! btw. postnu pak fotky )
Zkusim tomu taky věřit! A odmlčuji se na pár dní do věčných lovišť směr Pha, ide se kalit. V pondělí zkusim nějaký makrofky, pokud to ty holčiny přežily...
hm, tak tomu rikam jungle
mopslik - tu tvoji vychytanou jednomuznou rucni zemni vrtnou soupravu si musim poridit.. dycky potim krev nez ty jamy na hlinu vykopu
jaxem se dival tak ta hlina v tvoji zahradce je luxus - se nedivim, ze to tam tak roste.. ten nas valassky podzol je mnohem vic napy*u..
nez to na podzim zpracujes a uskladnis tak to bude prace pro 3 lidi na cely den
at to zdarne dojede