Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
weider: toxicke??, o čem to mluvíš??....
a nevim jak by mi tvuj pohar s pivom pomohl na dve kila slimaku co sem loni každý ráno sesbíral na zahradě,...heh...
tohle je pro mě ideální, uvidí se ještě jak to bude všechno probíhat v realu ale myslim ze to budu moct doporucit kazdymu kdo mel takovy velky mnozstvi slimaku jako ja...
nicmene to nikomu nevnucuju...jen sem ukazal jednu z moznych variant,jestli ji nekdo bude chtit vyzkouset je jen na nem...
no ja jsem pouzival vzdy takovy modry granulky, ktery prodavaj v kazdym zahradnictvi a mel jsem sto% uspech. cena asi 30 Kc za jednu plechovku, ktera mi vydrzela na celou jednu sezonu...
len aby nebol problem s premnozenim tych hlistic.. potom by uz neboli ziadne slimaky, co by zase mohlo narusit potravinovy retazec...
ale dost bolo paranoie, chceme chranit kytky predsa
eNDy >> hmm,to me nenapadlo.....jenze kdyz nad tim tak premyslim co vubec ty slizky nicitele zere??....pac ja sem nic nevidel....ale i presto sem rozhodnutej to podstoupit...
ty kurvy slizke nam loni sezrali fsechno co mohli(((
no, především, tento druh slimáků(plzáků) je sám o sobě invazivní, takže o narušení původního potravního řetězce ve střední Evropě nemůže být ani řeč..............tyto hlístice jsou nejekologičtějším způsobem likvidace velkého množství slimáků, ne jako ty srajdy v modrých granuklách...no, ale na ochranu málých kytek budou ty granule potřeba, protože by je ty hlístice do té doby nestihly zabít
Jak moc se vyskytujou v lesních porostech, náhodou sem narazil na toto téma a sem rád, protože sem o tomhletom problému neměl ani páru. A co je nejlepší v případě, že se s těma kytkama moc často neuvidím?
Mě se zamlouvá ten šmirgl, je to nenásilný, slimák si může sám rozhodnout, jestli stojí za to tam lézt.
Díky za rady.
Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek
Je dulezite i to na jakem miste sadite nekde proste slneci sou a jinde ne.Je len na vas aby ste kromne jineho nasli takove misto kde nejsou zadny sneci.
Panaboze, by mate ale porblemy Co takto kupit PET-flasu, odrezat vrch, a spravit taky akoby mur okolo rastlinky
Popripadne neverim, ze nemate doma nejake veci, z ktorych byy ste mohli spravit taku malu ohradku, zaberie to cca 5 minut
Ta PET-ka nemusí byt nejak moc vysoka, staci cca 8cm, tak aby cez to slimak nemohol preliezt (preskocit mno ) a co sa tyka maskovania => Staci trava (ta normalna) aby bola vysoka 8 cm a je to, popripadne sa to da zamaskovat