Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no už si to moc nepamatuju, ale dým byl hrozně hustý, chuť taková, že bylo cítit akorát to zelí s tím smíchané, učinek težce stoned, něco jak po spacecakách atd. Takže do práce nebrat, v hlavě těžké vakuum
jen bych měl dotaz k tomu "medovému hashitu" kdyš se tam dá aktivní (živočišné) uhlí tak to odfiltruje pouze chlorofil a "dehtové částice" ale THC ne???
a ještě dotazz dal by se použít tzv "technický líh"??? je to míchanina ethylalkoholu a torocha methylalkoholu(přidává se aby si to nekupovali ochlastové ) nebo aceton(odlakovač???)
tak nějak mě napadla pirátská verze tohoto "vynálezu" ale nejdřív to skusim a potom budu machrovat
jestli pouzijes lih, tak produkt bude po tom citit, s acetonem jsem to tady kdesi psal, taktez nic moc vune, ether je prostě the Best. Nee thc se neprefiltruje neboj
no tak jestli ti nevadi smrad ethanolu u vysledneho produktu (coz se celkem divim) tak smele do toho, ale je to sracka technicky lih, rikam ti vyser se na to a kup si diethylether nebo petrolether, Udelas lip
ok
a jeste bych měl dotaz...jak tak sleduju tu aparaturu tak mě napadlo že by se (možná) dal použít normální destilátor(akorát by to bylo časově náročnější) ale daleko levnější...a přelejt ether z5 by mě snat bezabilo...nebo to virobit sám...skusim než budu kecat
Nepochybuju o síle výslednýho produktu ale čekal jsem nejakej lahodnej olejíček do kterýho by stačilo namočit vršek cigárka na težkej stonehead. Jinak super práce
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Zdravím chtěl sjem se zeptat , ta baňka v které je na začátku matroš může být i větší ? Kdybch chtěl třeba extrahovat 50g a víc najednou, můžu tam prdnout baňku třeba 5x větší ?
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
odpovim za kolegu, pokud se bavime o bance, ve ktere varis material pouze pod zpetnym chladicem, tak objem banky zvetsit muzes, ale za podminky dostatecneho chlazeni - nesmis ho poddimenzovat, jinak hrozi unik par rozpoustedel a nasledny vybuch - vse se krasne pozna na samotnem chladici, uroven kde zacina kondenzovat rozpoustedlo je jasne zretelna a mela by byt baj voko tak v polovine vysky chladice. navic ne na kazdy chladic jde kazda banka, vse se ridi velikosti pouziteho zabrusu.
u soxhleta je to to same, ale tam je matros primo v extraktoru a vse se pak odviji od jeho objemu. btw kdyby nekdo soxheta chtel, mam doma nepotrebny kus, je to jeden z tech vetsich, presne nevim 500ml nebo 1000ml, spis ten litrovej, kdyztak pm
hodne zdaru mladi chemici
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
No měl jsme na mysli tu baňku která je ve vodě a zahřívá se (tedu tu pod zpětnym chladičem).... Jde mi o to když budu chtít dělat olej třeba ze 100g , tak abych to nemusel dělat na 5x.... Takže jak jsem koukal na fotky je třeba zvětšit baňku jak pod zpětnym chlaidičem tak i soxhleta ...Chápu to ta dobře ?
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !