Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
haluzzak: jestli je to co rikas pravda tak jsi kreten, tohle uz je MOC!
jayjay: ano je to jako hra, ale asi nejsem dost hrac, mit moznost tak jedu hned lampy, nebavi me mit sediny pred tricitkou. Ale je to pravda, kdyz sem si vezl svoji dvoumetrovou krasavici na kole domu tak sem prozival euforii
No...když tak přemýšlím nad problémem se zloději tak jsem nakonec dospěl k názoru že nejlepší je když zjistíte že někdo o poli ví ho prostě přesadit, dá se to v klidu i v květu a stačí jen třeba o 50 metrů.
I když jsem zkoušel ty háčky, stejně to kytky stopro nezachrání a bůhví co se tím komu může stát. Nebudu už riskovat že ty všelijaké pasti sklapnou na nějakém nevinném myslivci nebo srnce. Prostě si najdu hodně dobrých míst a udělám víc políček - to je jak se zdá jediá jistota že něco sklidíte.
Byl jsem nasranej že mi to někdo češe tak jsem volil brutální opatření, měl jsem tam ty háčky jen asi čtyři dny než jsem to přesadil a pak jsem byl uplně klidnej
Lidi ja bych to nehrotil normalne sypte kolem svejch uuran a ony obzivnou a kdyz se s nima skamaradite tak se o corkare postaraj takova kyticka si chce taky urcite zahuit a takovej susenej corkar s poradnejma dredama pro ni neni k zahozeni
Nečetl jsem sice celý téma, ale já si dle zkušeností vytvořil několik zásad:
1) Pole:
Mělo by být na nějakém nečekaném místě
(v křoví na poli, na stromě, zkrátka tam kde by ho hledal jen blázen, protože by musel mít buď štěstí nebo by musel prohledávat každej keř nebo ten strom)
nebo místě, kde se dá těžko najít
(kukuřice, těžko přístupné oblasti s co nejmenší hustotou obyvatel na km2).
2) Cesta na pole:
a) Při cestě na pole vypadat a chovat se tak, jako že s trávou nemám nic společnýho. Spousty lidí hulí a člověk si lecos domyslí, když na jaře u prostřed přírody potkáte typaře s dredama, báglem a lopatou v ruce. Zkrátka je třeba už na první pohled vypadat tak, jako že tam jdu za jinym účelem.
b) Čím blíže jsem místu, kde rostou kytičky, tím více je nutné vyhýbat se jakémukoliv kontaktu. To znamená, že vás nesmí nikdo vidět už ani v blízkosti toho políčka. Spousty lidí zná své okolí a pokud vás uvidí můžou si domyslet, že jdete na pole a budou se ho snažit hledat. Kromě toho buďte podezřívaví, protože to vám a vašim kytičkám rozhodně neuškodí.
c) Samotné pole by mělo být situované tak, že dokud nepřijdu přímo k němu, tak není odnikud vidět. Je to důležitý nejen proti čórkám, ale i proti náhodnejm kolemjdoucím.
d) Na návštěvy choďte v tu nejméně pravděpodobnou dobu. Buď ráno, když jsou všichni v práci a ve škole nebo před setměním. Minimalizuje to tak možnosti střetnutí s neznámim člověkem.
3) Sklizeň:
Pokud máte auto, tak vyrvěte celou kytku, zabalte do igelitovýho pytle, kterej neprodyšně uzavřete a hoďte do kufru. Jeďte jakože se nic neděje. Nesmíte upoutat pozornost, protože když vás zastaví cajti, mohou být kytky i zkrz igelit stále cítit.
Pokud jste pěšky, pak nezbude než vzít krosnu a kytky si rozřezat na paličky, dát opět do pytle.
Vyhýbání se zbytečným kontaktům je opět potřebné a jinak se chovejte v pohodě. Připravte si pro případ nutnosti nějakou verzi proč jste kde ste a co tam děláte. Ať už s autem nebo jen tak s krosnou.
No musim už padat ven, dyžtak jestli si na něco vzpomenu, tak dám vědět.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
jj, pekne jsi to shrnul, presne takhle jsem to delal a mel jsem kliku nekdy jsem se musel az sam smat, mel jsem to promakany jak james bond. Nejhorsi bylo v lete kdyz jsem tam sel s krosnou a v ni 7l vody-neustale jsem potkaval tak 20lety pejskare a ke kytce jsem se dostal taky az na 3.pokus-kdyz sem videl potencialni mladou corku se psem, zmenil jsem smer chuze, zasel si, udelal kolecko a klido znovu, nikdy jsem nesel TIM smerem kdyz byl nekdo v okoli. Jo a muj tip-kdyz vylejzate z rosti na nejakou cesticku kde by mohl nekdo nahodou jit, zapinejte si naoko poklopec jako ze jste tam byli chcat, je to lepsi nez zacit zmatkovat a upozornovat na to ze jste tam delali neco "nekaleho"
natdar.jediny napad ktory ma napadol pri huleni je asi tento:aby som nikomu nemusel ublizovat...,-co ja nerad-.,,.vyhaluzil som vec ktora vam sice neuchrani urodu ale urcite budete vediet ci vam niekto chodi pozerat na urodu.mal som out a okolo bolo par krickov proste som vzal nit a omotal ju okolo krikov....dal som ju do vysky asi 10cm....ale vysku si dajte aku chcete....ked som ju nasiel 2krat roztrhnutu tak som si rastlinku radsej presadil..a oplatilo sa lebo par metrov dalej kamosovi vycorovali vsio co mal....nit nesmie byt moc vydno proste ju musite schovat....je to halluz ale funguje
::mIOk::jj to taky pouzivam, davam na pristupovy ceste 2 za sebou, abyse limitovalo nahodne pretrhnuti. A chce to dat velmi jemnou nit, aby to corka necitila ze neco pretrhla.
Efrít: JJ, takovýhle místa jsou nejlepší... Jen bych tam ještě šoupnul svoji hlínu, pže ta v lese zrovna ideální není... Taky na příští sezónu plánuju něco podobnýho...na jaře vezmu pilku, pokácím pár stromků někde v lesní školce a jde se na to!
jo jo souhlasím s kerem, hlína z lesa je kyselá jak šťovík a i když tam přidáš hnojivo a dusíku kolik chceš tak nikdy nebudeš mít kytky jako v dobrý hlíně. Ale místo to bude určitě dobrý
kamos mal skovanu palicu jak skrina odrodu somango mal to obrastene krikmi apichliacmi dalo sa tam len podplazit 10m dlhym tunelom a kurvy coorky mu ju cmajzli........... oni ked chucu tak najdu niekedy mam pocit z su to tajni agenti nasej skvelej pilicie a chodia so sonarmi na ganju a pouzivaju aj helikopotvoru.....