Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak... a je to tu Stalo se presne to co sem cekal a nekdo mi ty kytky prece jen sklidil nejen ze sklidil ale primo znicil.Navic po tom co sem oo tama vyhynel luckybobem furu zlodeju coz melo nebyvale echo a melo za nasledek zahajeni patrani
V den kdy jsme tam prisly podivat se na zniceny pole jsme dokonce nacapaly dalsiho parchanta kterej se snazil si odvezt par znicenych kytek. Takze sme ho obraly a sli honem na misto jestli tam nekdo neoperoval,nidko uz tam nebyl tak sme sklidili zbytky znicenych kytek a ty co to "prezily" jsme nechaly dozrat.
Jelikoz uz wim kdo to byl dalsi update bude bud zkrvaneny H.M. lezici se strevy wenku bo zpet moje uroda
Kdo tomu nerozumi tak vysvetlim: Me nezene mozek ale pud lasky k marihuane coz ma mnohem horsi nasledky.))
Pri myslence na satisfakci v podobe zdecimovani ci uplne likvidace onoho H.M. mi vrni cely telo ve svaloce kreci ..opojny to pocit
A ted ke sklizni byla i presto vice nez uspokojiva=)
1.No coment
2.ach to vonelo... a ten caras uaaaaa!
3.lovely sweet proste cool
4.sledujte tu fajfku :p
5.tady jde dobre videt to spoust
6.nejvetsi s nejvetsich klesla z zemi, ale i tak nas stale prerusta
7. jeji stonek
8 zbytek z me fialove knedlomrdky nejlepsi to kytka za tohle bych trhal ruce Grrrrrr!!!§...
9.znova pohled na tu nejvetsi
Tak tahkle sem letos sklizel bych z toho plnej pytel hrubyho produktu i po tak strasnem holocaustu=)
Kytek byla nehorazna skoda pac vubec nebyly dozraly a navic sme musely rychle doresit misto na ususeni takze poser....ale jeste mam v zaloze jeden DB a noname z prahy coz me hreje
Vsem preju at vas nepotka taky čórka a kdyz tak jim dejte co proto...prece jenom na vesnici se neda kam uteci pred rozzurenyma growrama.
Máš můj respect kámo! Pak určitě nezapomeň uvést kolik si měl výnos! Ps:Ty čorky bych nenechal jen tak s prořízlím břichem a střevama venku! To chce něco pomalejšího,bolistivějšího a sadističtějšího k++ Zdar
Nazdar zdravim. Ja toho mel dosti pomalu a prisli me to taky sklidit. Byl jsem dost nasr...nu coz zivot sel dal a po dvou tydnech sem ted zjistil kdo to byl.... clovek do kteryho bych to vzivote nerekl a kteryho da se rict sem si vazil a cast prave z me sklizne mela putovat jemu...nu co ted vyhrabu nekde par seminek prijdu do hospody polozim je na stul a udelam mu ostudu vetsi nez velkou. A myslim, ze se ho to dotkne vic nez kdybych ho zmlatil.
shikamaru....osobni veci nebudu davat na net chlape..
wirush...no ja to vidim tak ze to fyzicke ublizeni bude to nejmensi....!
uz sme tu na vesnici jednoho takoveho meli..ted uz se nesmi ukazat ani v jedne hospode..nikho ho nezdravy tad..je ptoste mimo vsechny a to mu patri...fuck corkazZZZ..!!!
No prave jdu vod doktora mam vyron leveho kotniku, takze uz muzu jen na jednu nohu coz mi znemoznuje ho nakopat.... budu muset aplikovat jine metody ponekud wrestlingovejsiho charakteru
jinak jsem uz kostoval a muzu rict ze sem spokojen s chuti i s ucinky...je to dobry=)