Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pred trema rokama sem koupil v rybarskejch potrebach pulkylovej pytel ´´technickyho konopi´´zasadil sem asi 20 seminek necekane se chytly uplne vsechny a to sem je sadil primo ven zalil sem je jen pri ty vysadbe a pak sem za tejden prijel a byly 5cm vysoky a mely dva listy ktery byly kazdej 6cm sirokej . Na podzim sem zklizel 3m vysoky mamuty na kterejch bylo asi 70g susenyho ty palky byly hoooodne ridky . bylo jich cca 10 neco pochcipalo neco byly samci . Behem ochutnavani sem tu sklizen to rozdelil na dve skupiny na ZHULUJICI a NEAKTIVNI je to tak jedna skupina zhulovala brutalnim zpusobem a ta druha ani prd . chut teda nic moc ale na to ze ten pytel stal 30kc :-)
pozdejs sem zkousel i semena ze zverimexu ale ty se mi nechytaly protoze byly od jiny firmy a ta je prazila . takze jestli chcete investovat do naky radoby ganji tak nechodte do zverimexu ale do rybarskejch potreb protoze rybari ty semena pro ryby varej a prazeny semena by asi tezko uvarily takze se vyrobce musel podridit .
Jenom bych chtěl upozornit všechny co nakupují semínka z Holanska. Dobře si rozmyslete jestli investovat do semínek Regulár nebo Feminizované. Stalo se mi totiž, že jsem si objednal 20ks OrangeBad,ale Regulár za 70EU a měl jsem tam 8 samců. Kdybych si připlatil o cca 50EU více, tak bych měl Feminizované u kterých je prý zaručeno 90% ženských.
Bohužel nemám třetí lampu,abych si mohl dělat řízky.
no ja to mám tiež z rybárstva(klíčivosť je tak 50per zasadil som 3out/3in ale zatial mi trčia iba prvé lístky zo zeme ja dúfam že to nebude nejaká sra.ka a že z toho bude nejaké hulčo ja to plánujem lacno predať(ale nie ak to bude seno-nie som sviňa)a za "zarobené" prachy si objednam nejaké sémä z banky(a to mienim pestovať jeden rok iba na semená potom HURÁ zaplavím oklolie FREE tovarom a už sa tu toho nikto nijak nezbaví (bude to tu ako Holandsko uprostred Slovenska).Dúfam že to vyjde.Peace
NEMA CENU SA S TÝM ZAPODIEVAŤ.PRED ROKOM SOM SKUSIL NASADIT TECHNICKE KONOPE.DOSTAL SOM HO OD KAMARATA KTORY PREDAVA KRMIVÁ.ZHRUBA 10PERCENTNÁ KLÍČIVOSŤ A UŽ V ZAČIATKU AKESI ZDEGRADOVANÉ.TAK SOM TO VYTRHAL S KVETINÁČOU A NAPICHAL SOM TAM SEMENÁ KTORE SA MI NAKOPILI POČAS ZIMI.MYSLÍM ZE TAKÝCHTO SEMIEN MA KAŽDÝ DOSTATOK.CELKOM SLUŠNE SA VYTIAHLI A BOLO TO V ABSOLÚTNEJ POHODE.KEBY STE RADŠEJ SVOJU ENREGIU INVESTOVALI DO ZASADENIA NO NAME Z NEAKEHO DOBREHO KURIVA MALI BY STE VIAC ZARUČENÝ EFEKT AKO MRHAT CASOM ZO SEMENAMI PRE TECHNICKÉ ÚČELI.A ČO SA TÝKA VYSÁDZANIA KADE TADE SOM SKVOR PROTI.AJ MNE SA STALO ZE SA MI ZO ZABLUDENÉHO PELU OPELILA POLOVICA SAMÍC A BOL TO SMÚTOK.KEBY SOM MAL VZDUCHOVKU TAK BY SOM S NIMI MOHOL EŠTE DODNES STRIELAŤ.ALE NA DRUHEJ STRANE KOPA STYCH SEMIEN POSLÚŽILA SPÚSTE LUDÍ V OKOLÍ.TAK AJ TO BOLO NA NIEČO DOBRÉ.
Rozhodil jsem v r.1993 semínka koupené v akvaristice cca 1kg na pole mezi kukuřici a mezi zelí a ejhle vyrostly pouze dva keře a to mezi zelím.Velikost keřů asi metr a půl,oba keře samice.Usušil jsem to v troubě ,ale po vykouření jsem nic nepocitˇoval.
Jinak přijde mi jako blbost nakupovat semínka ve zverimexu...je to fšechno z technickýho konopí a je jen ztráta času zabejvat se takovýmhle pěstováním...
Hmmmmmmmmm ma tak napadlo> som nedavno niekde cital, ze p[red casom<dlhym> cesky pjestitelia sadili semienka ktore vybrali zo zmesi krmiva pre vtaciky<andulkazz a papagajzz> ktore bolo dovazane z indie> no a tak ma napadlo ze:
1,take semena by uz mohli stat za to, vlastne tie rastliny:} {len ci by to tu stihali}
2,skade zohnat take krmivo
A este co tak napr. zajdete si na dovolenou na nake neobvykle miesto...???.... co ja vim, gde rastie fajnova ganja a kedze sa vam nechce pbehat stepou tak si tam kupite krmivo pre andulkazzz a vyberete z toho semena....
Myslim ze niekde a Antilopii sa asi nak kruto nezaoberaju tym ci je to semeno sterilizovane{akoze zacvrazdene}
popripade si skusit kupiot u nas vas nake to imporotovane krmivo...
fuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
peace
PS: mmyslim ze taketo rastlinky by mohli KRUTO prekvapit
Ja to mel doma, a ony ty seminka naklici ale jaxem to dal do zeme tak 1. nechtelo vylizt ani po mesici a kdyz uz to vylezko tak to hned spadlo, stonek se neudrzel a prevrhnul se....divny, proste ty seminka sou sterilizovany ci co :-!
Hele staci se jenom zamyslet nad jednoduchou veci panove a damy.Kdyby se daly takhle volne seeds prodavat,myslite, ze by nekdo v normalnim obchode nerozjel seedbanku? Uz by jich byly mraky...
No ten důchodce se podle mýcho chtěl akorát brutálně zčadit. Radši si koupil andulku aby když za nim přijde kriminálka aby ze sebe moch dělat dementa a řikat že to koupil ve zverimexu pro andulky. No řekněte, kdo by mu to nevěřil???
no ale kytky ve květináčích a keřích po celém městě jako provokace to není až zas taková hrůza, stejně je někdo vyškube ještě než začnou kvést
aspoň budou ty neudržované křáče vypadat o dost hezčí ale mimo oblast kde je zaručena 100%ní likvidace hyperaktivním obyvatelstvem sadit techniku je hovadina
ale schválně, co takhle divoce rostoucí potomci nějakého dobrého outdooru?
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
nechci do nikoh rypat ale to uz je takovy problem objednat seeds z netu? to snad +- ty 300 kila sezenete?ne?furt lepsi nez vysasdit pytel seeds ze zwerimexu a vypestovat super techniku ktera v okoli opraca vsem kytky a vy budete muset vyhulit pytel teto techniky aby vas z toho aspon trochu bolela hlava....
UZ DELŠÍ DOBU MÁM TAKÝ ZVLÁŠTNÍ POCIT,
MÉ SMYSLY VÝJIMAJÍ SE MÉ MOCI,
CÍTÍM SE TAK ZVLÁŠTNĚ UŽ DELŠÍ ČAS,
TEN POCIT PŘICHÁZÍ A ODCHÁZÍ ZAS