Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj som tu novy, nemam vela praktickych skusenosti s indoorom, toto je moja 3 skrina,teoreticky nie som na tom spatne ale potrebujem radu skusenjsieho indooristu. Neviem co je toto a cim je to sposobene, mam v skirni 3 druhy a najviac to maju ssh-cka, rastliny maju uplne zatocene prevazne novo vyrastajuce listy, problem s teplotou to nebude, ph by malo byt v poriadku nakolko to je cerstva zem a prehnojene nie su na to si davam pozor, su v zemi uz 4 tyzdne problem sa vyskytol tak pred tyzdnom.Myslim si, ze by mohlo ist o nedostatocnu vlkhost, bo to mam v izbe a nemam zvlhcovac. Este by som sa chcel spytat ci im nevadi nocna teplota 21 stupnov, dakujem ...
čuste kluci...sice nemám fotku,ale da se to popsat
Když prelijete kytku..a na pude se obevi takovy povlak ktery ma bilou barvu..muze to bejt bud srazenina hnojky,nebo se tam delaj takove ty musky...a na to je nejlepsi Vyvarit 1 cigaretu v nejakem starem hrnci nebo plechovce (pak uz nejde pouzit) nechat 5 minut povarit,...1 cigo na 2 litry..ale nesmi se to prehnat je to prudkej jed..a zabije to vsechno a kdz si nedate pozor tak aji kytku..ale to by ste museli udelat silnej roztok.. pestu zdar!
zdar, tak i na me uz to padlo...ackoliv mi prijde ze tenhle thread uz je mrtvej, co se odpovedi tyce, zkusim to...
to co vidite na fotce se mi objevilo na kytce co mam venku..je to vnitrni skunk, kterej uz byl cca tyden v kvetu, kdyz jsem ho dal minulej tejden ven...pred par dnema jsem ji presadil z kvetinace primo do hliny a zacaly mi tohle delat spodni listy a listy na spodnich patrech...list postupne jakoby ztracel chlorofor..nejdriv zloutne a ted nektery uz jsou temer bily...resp lehce zeleno-bily...trochu doufam ze to je presazenim do hliny a zmatenym cyklem, ale za kazdou radu budu vdecnej
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
takze si odpovim sam
podle toho co jsem nasel, by se melo jednat o nedostatek zeleza....samozjreme nadale posloucham dalsi nazory, ale zitra to zaleju vodou z rezavejch hrebiku
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
Nepovedlo se,postuju to z mobilu,tak zkusim znova.Tvoří se to hlavně na novejch listech a na některejch kytkach.Kytky jsou v royality mixu v 11l teku.Zálivka je odstátá voda ze studny, jednou lehce pohnojeno AH grow + micro.Ph/EC neměřeno.Co mě napadá, tak by to mohlo bejt vysoký Ph nebo nedostatek zinku.Možná prozatim nedostatečná ventilace, ale tomu se mu moc nechce verit.Sviti na to 400w metla, teplota v noci 14, ve dne 23.Vlhkost od začátku okolo 60% nyní jsem zapnul 3m neblera, tak je okolo 90 a vic%.Díky za rady.
Měl bych taky jeden dotaz, mám kytky vdovy a trpaslíky venku, posledni tyden byva po ranu okolo 3 stupnu. Ale pres den krasne, teplo, neprsi. No a kytky zfialovely. Ale naprosto brutalne, to vypada jak kdyby pestoval blueberry a ne BILOU vdovu a BILEHO trpaslika. Jeste pred tydnem byly bile, posipane takovym lepivym bilym praskem. Ale ted? Hlavne ty samokvety - trpaslici, sou fialovy snad i na stonku. Jinak ale v pohode, hezky voni, vali dal...Nikdy jsem se s tim nesetkal. Uz sem vypestoval z noname seminek "fialky", ale wdova asi nema byt fialova. Nevite cim by to mohlo byt? Ja si rikam jestli nereagujou na velky zmeny teplot noc/den...
Původní příspěvek od Ka'n'ja Měl bych taky jeden dotaz, mám kytky vdovy a trpaslíky venku, posledni tyden byva po ranu okolo 3 stupnu. Ale pres den krasne, teplo, neprsi. No a kytky zfialovely. Ale naprosto brutalne, to vypada jak kdyby pestoval blueberry a ne BILOU vdovu a BILEHO trpaslika. Jeste pred tydnem byly bile, posipane takovym lepivym bilym praskem. Ale ted? Hlavne ty samokvety - trpaslici, sou fialovy snad i na stonku. Jinak ale v pohode, hezky voni, vali dal...Nikdy jsem se s tim nesetkal. Uz sem vypestoval z noname seminek "fialky", ale wdova asi nema byt fialova. Nevite cim by to mohlo byt? Ja si rikam jestli nereagujou na velky zmeny teplot noc/den...
správná dedukce. klesá-li v noci teplota, kytky mají prostě tendenci fialovět. Některý více, některý méně. Starosti bych si s tím nedělal.
Supr dik moc lidi, s teplem venku toho moc neudelam, ja sem mel jen strach jestli to treba neni nejaka nemoc nebo druh plesniveni. No asi sem paranoidni. Tak pestu zdar
Ahoj lidi mám také jeden problém jen takový možná trochu fádní ale přece se zeptám trošku se mi zdá že mi květiny zkrátka přestaly růst a zastavily se je to možné a jestli jo tak proč předem dík.posílám foto z 24.dne v květu