Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja muzu rict jedine, nez to jakkoli uzavrete do cehokoli, tak bych ji susil aspon 1 mesic (minimalne)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Používám flašky se zabroušeným hrdlem (laboratorní sklo nebo někdy starší z bazaru). Ještě dnes mám loňskou úrodu (je fakt, že skoro samý "jehličky" na dně flašky), ale je to pořád mazec jako hrom. Flašky mám v suchu, temnu a chladnu (ostatně jako všechny léky...).
Myslis, ze to ma vetsi vyhodu treba oproti zavarovacce?!?
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
S lysohlávkama zalitýma medem mám jen ty nejhorší zkušenosti neboť jsem takto kdysi naplnil 5 zavařovaček a všechny zkvasily ,zplesnivěly a shnily.Jedině že bys to opravdu zavařil,nebo tam ty houby sypat sušený ale ani u toho bych neočekával žádný světoborný výsledky.Nejlepší je prostě houby usušit a pak z nich udělat čaj,který si můžeš dochutit medem jak chceš.
houby stačí usušit a je to, někde sem vyčet že to testovali v laborce a vydrží usušený kvalitní i několik let, neztrácí se to z nich, a stejně pochybuju že někomu vydrží houby do příští sezóny, to je stejný jako s ganjou :-)
100procentní vaaukum sice nezvládneš vytvořit, ale myslím si (i z vlastní zkušenosti), že stačí vycucnout vzduch a narvat to do lednice - bacha na vlhkost v lednici. No a jestli chcete fakt vychytávku - stačí čazo narvat do ochranné atmosféry - třeba v cočku to fakt neoxiduje (-: a vydrží sakra dlouho dobroučký.
A k těm houbám - určitě ztrácej na síle, dyž se vysušej a dlouhý skladování jim určitě neprospívá - i dyž zrovna lysohlávka kopinatá prý díky vysokému obsahu psylocinu v sobě dobře váže i psylocibin - takže to slušně šlape i suchý. I dyž zase na druhou stranu - nic se nevyrovná čerstvejm houbičkám (-: .
já si myslim že když máš dobrou zavařovačku s víkem na závit tak je to utěsněný na 100% stačí se podívat jak se to při zavařování nafoukne a pak to vydrží nafouklý třeba 5 let, tak že to musí bejt 100% těsnost, jinak by ty zavařeniny šli do prdele, tak že zavařovačka je v pohodě!!!
susim kytky uz 1,5 mesice.(susim to dlouho, aby to v zavarovacce nechytlo plisen) Jsou normalne polozeny na novinach a zda se mi ze huleni je nejaky slabsi,nez hned po sklizni, je to tim, ze kytka ztratila na kvalite, nebo musim min hulit abych si to zase poradne uzil? :-)
susim kytky uz 1,5 mesice.(susim to dlouho, aby to v zavarovacce nechytlo plisen) Jsou normalne polozeny na novinach a zda se mi ze huleni je nejaky slabsi,nez hned po sklizni, je to tim, ze kytka ztratila na kvalite, nebo musim min hulit abych si to zase poradne uzil? :-)
no nejsem zadnej profik, ale kytky by se meli ususit jenom to nejnutnejsi (pro premenu na THC) asi tak tyden a pak skladovat v suchu a chladu, protoze na vzduchu se THC ztraci... proto se potom dava i do vzduchotesnejch pytliku...
hehe hulim uz nakey cas porad steyney wzorek a tacky mi prijde ze uz to tolik nezhuli .. mno asi zbytek s nekym wymenim :-) hehe .. enjoy da slizen everybody