Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Je řešením tvrdý lobing v parlamentu na způsob odborářských a jiných hnutí ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Loki
Stálý Člen

Karma uživatele Loki - 26% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 93 

2 walhala Příspěvek č. 81

Jenze jak myslis ze toho stavu v holandsku dosahli. Vsadim se ze prave kvuli vyrostkum, co treba jeli na heru se legalizovalo konopi a take to zabralo.
Jiste kultura je tam uplne jina, ale to se tady zmeni, az tu bude svoboda aspon tak dlouho, jako tu byl devastujici komunismus. Jenze me se nechce cekat jeste dalsich 30 let nez se neco zmeni.
Ja si myslim, ze na legalizaci konopi je jiz ted prihodnej cas. Ze mlady hulej, neni zadnej argument.
Mlady i chlastaj a je jim i min nez sedmnact.
Z miho pohledu je lepsi aby hulili nez aby chlastali.Mozna se na to tak nedivate, ale huleni jim aspon tolik neublizi jako alkohol nebo piko. A aby vubec neco do sebe neprali, to je stejna utopie jako celkove lidstvo bez drog.
Pokud chces docilit aby mladistvy nekonzumovali drogy, tak to skutecne vubec nesouvisi z legalizaci. Legalizace, ale pomuze zmirnovat rizika takoveto konzumace.
Kazdej sme byli v puberte, na to nesmime zapominat.
Co ja se navyvadel a ted je ze me vcelku normalni clovek, kterej ma dobrou praci a je stastne zenatej.
Je pravda ze sem zacal hulit az kdyz mi bylo vosumnact, ale to bylo dobou. Nemuzeme se vymlouvat na to, kdyz nam je 23 a vic, protoze kdyz nam bylo 16 tak travu skoro nikdo neznal. Mozna v praze jo, ale ja vyrustal v moste a tam to jeste moc nebylo. Ani internet nebyl (samozrejme byl ale ne v dostupny forme).
Takze se za to neskovavejte. Vsadim se ze bejt vam tedko 16 tak si nejspis taky date speka nebo bohuzel rovnou piko. A to je samozrejme daleko nebezpecnejsi.
LEGALIZACE je ze vsech stranek nutna a my se musime snazit aby byla uskutecnena !!!!!!!!

Loki

Old Post 09-08-2001 v 08:12 AM
Loki je offline   Profil uživatele Loki   Find more posts by Loki   Foto galerie člena Loki   Click here to Send Loki a Private Message   Add Loki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 856 

Příspěvek č. 82

Coze????? To myslis vazne? Opravdu si myslis, ze tam maj legalizaci proto, ze tam hodne vyrostku bralo hero??? Co to je za demagogii? To bys mohl rovnou zacit s kampani "berte hero, at je konopi legalni", a misto vylepovani plagatu si budeme protestne slehat hero. To je super napad ne?

A ano, vim ze se to tady zmeni. A az se to zmeni, tak pak budeme pripraveni na zmenu v legalizaci. Ale nejde nejdriv udelat legalizaci a pak cekat na tu zmenu. Protoze pak rozhodne nikdy neprijde! Musime nejdriv pochopit proc hulime a co to huleni obnasi a pak teprve muzeme hulit svobodne. Protoze kdyz bude nejdriv svoboda, tak prave ti "vyrostci" se na to vsichni vrhnou, vsichni zacnou hulit. Kazdej starsi 12 let bude chtit bejt dospelej a kdyz uz to tedy je legalni, tak to bude chtit taky delat. Bude si rikat "i ja jsem za to bojoval, tak proc bych ted nehulil". Jenze pak vsechno pujde rychle do sracek. Vsichni budou hulit a nebudou se muset "schovavat" budou hulit verejne a hodne! A proc by se ucili, kdyz ted maji to huleni legalni? A za rok, za dva, az uz tu budou vsichni na sracky, tak se zvedne opacne hnuti, nez je ted. Za zruseni legalizace. A ver, ze to pak pujde mnohem rychleji nez legalizace. A prijdeme o to co mozna na chvili ziskame.

Ze nechces cekat 30 let?

Ja neargumentuju, ze mlady hulej. Vlastne argumentuju, protoze to je nezpravny, aby hulily. Jenze neni argument to, ze kdyz chlastaj, tak muzou i hulit, huleni ublizi min. Blbost 15ti letymu mozku to udela paseku at je to to ci ono!

Dokud budou takovyhle verejne hulit a chodit domu zhuleny, kde z toho jejich rodice muzou mit mrtvici a stejne jim to je ***** platny, tak legalizace proste nebude. NEBUDE!

Ne diky mne, ne diky tobe, ale kvuli stavu nasi spolecnosti a kultury!

Ja nechci docilit, aby mladistvi nebrali drogy. To je utopie. to ano. Ale ty, kterej chces okamzitou, absolutni legalizaci, musis myslet na to,jak ochranit nasi mladez pred temito drogami. Ted se vztekas, co to placam, ale az budes diskutovat s nekym, kdo ma moznost neco zmenit (at uz poslanci, kdyby nekdy k diskusi s nima doslo), tak oni se te na toto urcite zeptaji. A preci ani ty nechces, az tvymu diteti bude 12, aby nekde chodil kazdej vecer s nejakou partou vyhulit si mozek. Nebo ano? Radsi, nez aby sel na pivo? A tim, ze travka bude legalni, tak se ti mladi k ni dostanou mnohem jednoduseji a levneji.

Preci jenom 12lety dite neni schopny si ji vypestovat. At uz proto, ze k tomu nema trpelivost, nedovoli to rodice a nebo proste nema prachy na elektroinstalaci.

A to si protirecis. Kdyz rikas, ze se schovavam za to, ze kdyz mi bylo sestnact, ze nebylo kde sehnat travku. Tak proto sem ji nebral. presne o to jde. Uz tenkrat byli dealerove a kdyby ti bylo o pet let vic, tak vis, kam si pro ni zajit. Stejne tezky (dnes uz preci jen trochu lehci) to maji dnesni vyrostci. Muj 14 letej bratranec mne uz 14 dni otravuje, abych mu neco sehnal, ze si chce s partou zahulit. Pro tebe nebo mne neni tezke si neco sehnat. Ale pro ne to stale tezke je. A az bude travka fakt na kazdem rohu, tak tihle budou nezrizene hulit! Proste si pred kofacem zastavej jakyhokoliv typka a poprosej ho, at jim neco koupi, ze muj daj na speka. a hned budou mit co hulit. Dneska to takhle nastesti jeste nejde.

Jinak nevim proc do te diskuse tahas piko. Zkousel jsi ho ty nekdy? Tak proc si myslis, ze kdyby mi bylo sestnact, tak si ho zkusim dat? proc bych to delal v sestnacti a ted o deset let pozdeji uz se mi to delat nechce? Nejak mi unika logika. Nemluve opet o tom, ze je fakt dost pravdepodobny, ze rekneme kazdej desatej, kdo huli, zkusi i neco jineho (nerikam to co rikaj skini, ze "kazdej", ale budme realisticti!!!) a treba prave to piko. A kdyz se pocet uzivatelu travky behem noci z desetinasobi, tak logicky co....? ano, i desetkrat vic jich zkusi i neco jineho... A nemyslim si, ze ti co jsou dneska na heru, kdyz se povoli huleni, z nej prejdou a jeste nam budou tleskat... (tem pomuze tak akorat zubata nebo ibogain)

Uz sem to psal mnohokrat. Ano, byl bych rad, aby byla legalizace. Ale nemyslim si, ze je: "ze vsech stranek nutna a my se musime snazit aby byla uskutecnena !!!!!!!! " (konec citace). Proc je tak strasne nutna? proc by nestacilo, aby povolili, aby si kazdej mohl doma pestovat rekneme do desiti kytek? Tim by se castecne vyresilo to, ze se k tomu "deti" jen tak nedostanou.


"Jenze jak myslis ze toho stavu v holandsku dosahli. Vsadim se ze prave kvuli vyrostkum, co treba jeli na heru ..."

Zni to fakt krasne, ale ja se vsadim, ze kvuli tomu to nebylo. Proc nezkusis listovat netem po holandsku nebo zkus napsat nekomu z holandska (staci nekdo, kdo ma thc stranky, nemusi tobyt zrovna poslanec), at ti zkusi popsat,jak u nich k legalizaci doslo. Proc vymyslet nove cesty, proc znovu objevovat ty stare, kdyz se muzeme ucit chybami a zkusenostmi jinych? A to same bych ti doporucil ohledne Svycarska!!!

Old Post 09-08-2001 v 10:11 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Loki
Stálý Člen

Karma uživatele Loki - 26% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 93 

NEjseszrejme pro legalizaci. Příspěvek č. 83

Ja uznavam, ze nemam dostatek informaci o historii legalizace v holandsku.
Ale proc sakra myslis, ze stat legalizuje nejakou drogu ?
Predevsim proto aby omezil uzivani drogy jine !!!!
To je jasny fakt, oddelit lehke drogy od tvrdych.
Ja nerikam, ze clovek na heru zacne kourit travu, to je samozrejme blbost, ale kdyz clovek co si chce zahulit nemusi k dealerovi (a to se tyka i 14,16 deti) tak mam mensi sanci se dostat k piku k heru.

Tohle je pravej smysl legalizace. Jestli si spatne pochopil muj predchozi prispevek, ktery byl hodne nadneseny, ale ne proto, abych nekoho mystifikoval, tak se ti omlouvam

Legalizace je samozrejme nutna, je nutna pro to co sem vyse napsal, je nutna pro to, ze tu nikdy nemela probehnout kriminalizace, tzn. uz vcera bylo pozde.
Veskery humbuk kolem drog je jenom dobrou reklamou.
Kdyby je nikdo nikdy nezakazal, tak nebudou predstavovat takovy problem. Jejich kriminalizace akorat zpusobuje, ze jsou jako zbozi velice vynosne.
Je to stejne jako s prohibici v americe. Jakmile prohibici zrusili, tak ubylo zlocinu.
Ja se skutecne nebojim, ze by moje dite zacalo fetovat az mu bude 12. Sem si jistej, ze dokazu mu vsechno popravde vysvetlit, a vysvetlit mu, ze se nemusi nikam honit, ze az prijde ten spravnej cas, tak si bude sam moc vypestovat kytky, branit mu v tom nebudu.
Tady je cesta. Kdyz neexistuje osveta, tak se nediv, ze je tolik mladejch lidi na tvrdejch.
Potrebujeme legalizaci + osvetu.
Ty chces jenom osvetu bez legalizace. To se mi zda, ze si tu legalizaci vubec neprejes. Ale sam by si travu hulit chtel.
Mam teorii o tom, ze nekteri lide si mysli, ze jsou tim nejak vyjimecni, ale kdyz se to legalizujete, tak budou jenom dalsi sedou masou, ale to proste tak je. Vykaslete se na image !
Doufam ze zase nebudu spatne pochopen.

Loki

Old Post 09-08-2001 v 10:27 AM
Loki je offline   Profil uživatele Loki   Find more posts by Loki   Foto galerie člena Loki   Click here to Send Loki a Private Message   Add Loki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 143 

Obecné pár zajímavostí Příspěvek č. 84

pokud máte čas, přečtěte si všechny články

pojednání o legalizaci

LEGALIZE IT !!!

Old Post 09-08-2001 v 10:31 AM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 856 

Příspěvek č. 85

Ne, to jsem nepochopil spatne ja tebe, ale ty mne.

ja nechci osvetu bez legalizace

ale nechci nejdriv legalizaci a pak osvetu

Old Post 09-08-2001 v 13:39 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tehace
Stálý Člen

Karma uživatele tehace - 37% Pěstitelská

Registrován: Jun 2001
Příspěvků: 38 

Argumenty Příspěvek č. 86

Loki, dej si špeka, sedni si k netu, a celý si to znova pročti. a fšimni si v celý debatě argumentace... zatímco ty předkládáš píčoviny, tak aspoň mě se zdá, fšechny protiargumenty maj svou váhu... a vyjmenováno jich bylo celá řada a různorodejch...
no a až to dočteš, tak vypni komp, zhasni, a soustřeď se na první myšlenku co tě napadne. no a jestli to bude "legalizace bojem" tak si dej facku... a tak furt dokola... terapie končí prvním "konstruktivním nápadem" a uvědoměním si faktu, že to nebude vo tom se domluvit, pověsit plakát, národ se posere a za měsíc tu máme města plný kofáčů...

P.S. 2Walh... gde bereš tu sílu to fšechno psát... ale dík... jako bys mi mluvil z duše...

2Loki... chytrýmu napověz, .........

Old Post 09-08-2001 v 16:15 PM
tehace je offline   Profil uživatele tehace   Find more posts by tehace   Foto galerie člena tehace   Click here to Send tehace a Private Message   Add tehace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 856 

Příspěvek č. 87

2 tehace

diky. Cenim si toho

KDe beru tu silu? No, jde o to, ze uz dlouho premyslimo legalizaci. Nikoliv bojem, ale cestou osvety. Uz jsem si v tom docela udelal jasne. A prijde mi, ze lokiho napadla myslenka legalizace teprve pred tydnem. A je stejne hr, jako jsem byl ja pred par lety. A navic krome prace zpravce a webmastera, se prizivuju psanim.... :-) A puvodne jsem chtel jit na zurnalistiku...

proste mne psat bavi, bavi mne mluvit, bavi mne diskutovat...

Jinak diky, rekl jsi v poslednim prispevku, co mu celou dobu naznacuju. Jen jsem na to moc diplomatickej...

Old Post 10-08-2001 v 08:29 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j4m1e
Stálý Člen

Karma uživatele j4m1e - 23% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 30 

Obecné Příspěvek č. 88

taqze .. zacnem wshude kde se da pyestowat technicke konopi , plno lidi ani newi , ze existuje a ze to neni to fetacky konopi , ale ze z tyhle rostliny , ye krome haldy srandy i halda papiru < aniz by se kacelo w krushnych horach > halda benzinu < aniz by se rasila nashe maticzka zem > halda leciv < aniz by byly moc chemicky > a halda wlakna na tkaniny < aniz by z nich mel clowyek wyrazky > . mnoo ale to trebas musi kazdey nosit konopny triko a boty .. to ye ale hrozne drahy , taqze ho nigdo nenosi .. budiz .. taqze dyz bude negde na billbordu >> kupte si konopny triko a pyeqne si ho uzijte , saje pyeqne pot a ye yemnejsi nez bavlna >> taq se to proflakne .. mno a dyz se tohle proflakne .. taq uz lidem nebude ani moc wadit , ze ma obcas negde negdo nakou kyticzku a obcas to konopi i huli ... mno a az bude tenhle nazor prewladat .. taxou politici i se swou prapodiwnou kampani proti ganje fff <|>i ...

j4m1e

Old Post 10-08-2001 v 15:16 PM
j4m1e je offline   Profil uživatele j4m1e   Find more posts by j4m1e   Foto galerie člena j4m1e   Click here to Send j4m1e a Private Message   Add j4m1e to your buddy list     Navštiv homepage uživatele j4m1e! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j4m1e
Stálý Člen

Karma uživatele j4m1e - 23% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 30 

Palec nahoru Příspěvek č. 89

http://svet.namodro.cz/go/r-art.asp...18223&t=magazin

j4m1e

Old Post 10-08-2001 v 15:46 PM
j4m1e je offline   Profil uživatele j4m1e   Find more posts by j4m1e   Foto galerie člena j4m1e   Click here to Send j4m1e a Private Message   Add j4m1e to your buddy list     Navštiv homepage uživatele j4m1e! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 143 

Pohodička Příspěvek č. 90

2 j4m1e
To je opravdu slabší názor jak legalizovat marihuanu.
Ber to tak, že hadry z konopí jsou hadry a droga marihuana je droga.
2 all
Podle mého názoru bylo již v tomto fóru napsáno až-až a tak si myslím, že na toto téma by jsme mohli poklábosit na srazu od 18-19.8.2001

LEGALIZE IT !!!

Old Post 10-08-2001 v 15:58 PM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j4m1e
Stálý Člen

Karma uživatele j4m1e - 23% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 30 

Příspěvek č. 91

to mephisto : gdyz skreyesh tenhle potencial konopi , taq ji ochuzujes .. a konopi neni jenom droga , teda aspon pro me ne .. dyz z ni udelate striktne jen drogu .. ye to pase .. to je totiz presne ono KONOPI YE DROGA a to sou kecy ,, konopi neni jen droga !!!!! a to ye zaklad ... nigdo te nebude brat vazne dyz se budes o konopi bawit jen jako o droze ... nebo kdyz budes z konopi delat yen drogu .. to je proste prvotni ulet ....

j4m1e

Old Post 10-08-2001 v 16:10 PM
j4m1e je offline   Profil uživatele j4m1e   Find more posts by j4m1e   Foto galerie člena j4m1e   Click here to Send j4m1e a Private Message   Add j4m1e to your buddy list     Navštiv homepage uživatele j4m1e! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 175 

Pohodička ... Příspěvek č. 92

Předem mýho příspěvku podotýkám, že jsem tohle nečetl celý, protože je to dost únavný, číst takový věci. Furt dokola a o jednom a tom samým. Včera jsem nad tím přemýšlel a napadla mě jedna taková "konstruktivní" věc. Podívej se Loki, proč to budeš dělat formou amatérských plakátů a tím vlastně pošpiňovat tuto akci, když se můžeš spojit (pomocí internetu) třeba s J.X.Doležalem, Františkem Pejřilem autorama různých akcí-viz legalizace.cz a dalšíma známýma osobnostma a vymyslet s nimi něco konstruktivnějšího. Proč začínat od úplnýho začátku, když se dá podpořit už rozjetá věc? Takže bych se ubíral spíše tímto směrem. Ještě, abych uvedl na pravou míru můj první příspěvek, tím, že pokud se bude něco dít, Tě podpořím, je myšleno to, že chceš "Ty" vyvíjet v tomto směru aktivitu, která pokud bude inteligentní a trochu shodná s mýma stanoviskama a názorama, je ode mě samozřejmě podpořena. Ale nebudu vyvíjet aktivitu, když ze začátku vydím nesmysly. V první řadě bych něco vymyslel a zkontaktoval známý osobnosti (proč si myslíš, že plakáty by měli lidi víc zajímat, když je o konopí napsanejch tolik knih a čtou je stejně jen lidi, který to zajímá, nebo si taky na zasávce čteš:výprodej koberců za nejnižší ceny!, ne, přečteš si čeho se to týká a dál pokud Tě to nezajímá na to sereš, tzn. tady cesta nevede! Potom bych hledal sponzora této akce, protože jak známo v dnešním světě je nejpádnější argument peníze, a nakonec bych se dal do díla. Ale to je jen taková přátelská rada, kterou vůbec nemusíš brat v potaz.

tehace, Wallhala2000: my by sme se měli sejít a dat brčko, myslím, že by jsme si rozumněli )

Mějte se good
Zdarec

Old Post 13-08-2001 v 09:47 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 143 

Jablonec n/N Příspěvek č. 93

Nevíte někdo, co se dělo v Jablonci? Prý tam byla akce na podporu legalizace marihuany.

LEGALIZE IT !!!

Old Post 13-08-2001 v 10:06 AM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 1075  

??? Příspěvek č. 94

já nevim proč se tady vůbec bavíme o nějaký svobodě, vždyť už jen celý zřízení tohodle státu je nesvobodný, vemte si jen armádu, to že zavřete člověka někam na rok aby jako sloužil vlasti, to je zásadní porušení lidskejch práv a svobod, a vůbec nikdo se o to nezajímá, tak kde sme???? no comment

PS: a vůbec na co legalizace (my huliči budem hulit vždycky a s většinou kámošů se schodnem na tom, že je zbytečný to legalizovat, pak si to bude kupovat každej čurák a pocit že si sám vypěstuješ dobrou trávu ti to nenahradí) připadne mi to spíš jako zbytečný sebezviditelňování, něco jako "koukněte se na nás hulíme trávu a je to legální!", na co? proč??? teď to má aspoň tu pravou příchuť toho, že děláme něco co většina lidí nad 30let odsuzuje, co se nesmí a to se mi líbí, propagovat někde legalizaci a to že "já jsem hulič a kdo je víc?" to je dost hnus,, nemyslíte?

a jedna věc závěrem: dokuď bude u vesla generace našich fotrů, kteří vyrostli za tvrdýho komanče a věkovej průměr naší vlády bude kolem 60ti let (vládnou nám vlastně naši dědové) tak se žádnýho zlepšení ohledně trávy nedočkáme, tomu pevně věřim a vy věřte taky, protože pro tyhle lidi je marihuana něco jako pro nás huliče třeba Herák, a nenechaj si nic vysvětlit!, až tam bude naše generace tak věřim, že se to někam pohne

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 13-08-2001 v 10:26 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Def
Stálý Člen

Karma uživatele Def - 42% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 53 

Příspěvek č. 95

Pánové, pánové. Vaše diskuze je sice poučná a čtivá, ale s dýlkou příspěvků bych se trošku mírnil. Zkuste si dát brčko a pak porozumět celému "dialogu" od začátku a po konec. Nad huličské síly!

to: Walhalla 2000 - jsem příjemně překvapen tak vztříbeným názorem. Hodně zdaru

Old Post 13-08-2001 v 10:30 AM
Def je offline   Profil uživatele Def   Find more posts by Def   Foto galerie člena Def   Click here to Send Def a Private Message   Add Def to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 1075  

for Walhalla2000 Příspěvek č. 96

hele čet sem tvuj text vo USA a nejsi nějak v obraze, to že američani dělaj výpady do Kolumbije je čistá pravda a jak si psal, že by to bylo porušení suverenity státu tak to taky je, ale každej se tváří jako že nic nevidí, holt je to zasraná velmoc USA, kdyby si někdo jinej vzal helikoptéry a vybombardoval ty kurvy americký třeba za to, že ještě před nedávnem dělali mnoho testovacích jadernejch výbuchů v moři a kdo ví kde jinde a přivotrávili tim půlku oceánu, to by byl cajmrsk, to už by tomu někomu asi neprošlo, prostě žijem v debilním světě kde ještě pořád silnej může ušlápnout slabšího a nikdo s tim nic nedělá, NEVER USA!!!!
(abych to osvětlil, s drogovejma kartelama v kolumbii taky nesouhlasim ale to co dělaj amíci je hnus a nic to nemůže ospravedlnit, kdyby si to potírali na svým území, neřeknu ani hovno ale vměšovat se mocí do jinýho státu to je ubohost jejich tzv. demokratického zřízení, jsou to vobyčejný fašouni!!!)

[Edited by oton on 13-08-2001 at 12:35 PM]

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 13-08-2001 v 10:41 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.3645670 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív