Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže i já bych se vám rád představil jako funglnovej MOD Po delším rozmejšlení sem se nakonec rozhodl přijmout pozvánku do Grower Teamu. Přecejen nakrtitizoval sem se tady už docela dost takže to teď zkusím z "druhý strany"
Bylo by dobrý říct že všechny moje pěstitelský aktivity spadávaj do sekce outdoor, tudíž žádnou skříň nevlastnim ani sem nikdy nevlastnil - indoor opravdu pouhopouhá teorie (zatim)
Jinak ve fórech se pohybuju už celkem dlouhou dobu a dost sem toho pochytil, tak snad Groweru a Growerům přinesu nějakej prospěch. Hlavně pomalu please - je toho teď na mě najednou nějak moc, takže to musim všechno pořádně vychytat...
Tak mi držte palce ať to nějak dopadne, předem dík
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Souhlasim s Hyp3r3m, hlavně spolehlivost by měla být jednou z hlavních priorit moderátora groweru, sice tu moc nepřispívám, ale určite mám na to svuj nazor.
PO akci Czecht3k kde jsem (nejen ja) zažil krušny chvile, tim myslim zásah policie, jen chci podotknout, že chlupaty jsou mrtky a mor a choleru na ně-myslim ty papalaše nahoře :-)())
odoctor- tvůj názor je na úrovni základní školy
Jako nazývat někoho(byť je to nepřítel,či škodná) mrdkou a posílat na něj choleru a mor... by mě zajímalo co seš za magora
a vůbec by mě zajímalo,proč řešíš brutalitu na cztekku tady,když se na to nikdo neptal a je tu samostatnej hadr. http://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=17896.
myslim,že by tě měla máma ohnout přes koleno a dát ti pěknejch pár na holou,protože z tvého vyjadřování je mi zle!
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Původní příspěvek od snark mmm ad teta bushka - kterou část faq bude teta bushka obhospodařovat????
Teta Bushka má sice pravomoce FAQ editora, ale její doménou bude Monitoring Médií na domovské stránce (alespoň tak jsme předběžně domluveni). Čili zkušeným growerům nebude ve FAQu "fušovat do řemesla" i když věřím, že její znalosti ohledně technického konopí budou nevyčerpatelné .
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Tebe sem tu kámo fakt nečekal!Já bych tě navrhoval na móda vertikálního scrogu .........................................................................................................................................................................................................................JEN JIM UKAŽ ZAČ JE TOHO LOKET!!!!DO NICH!!!!HOBLUJ WOE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chichi...a ze to byla doba...vid Time(TIME)..
Drz se pane, pevne nervy..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so