Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute growři chci slyšet váš názor na mojí kytičku, jsou jí 3 tejdny, a začaly se jí dělat takový bílý tečky, podle mě je to plíseň kořenová ale nevim, budu rád za vaše dpovědi: posílám odkaz foto, bo sem neumim vložit fotku, je to tu docela nepřehledný, tak dík a zatim čus https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...893&oe=55A12BB3
10-07-2015 v 09:06 AM
jurkvic Nový Člen
Pomooc má kytka takové zbarvení nebo ji něco chybí? ?
Můžete mě poradit čim to je? Kytky už kvetou a na více listech se mě objevují taková prázdná místa kde jakoby uschne kousek listů struktura listu je nepoškozená a průhledná , jsou to suchá mrtvá místa bez okousani , breberky tam také nevidím žádné ani vajíčka ani nic pod. Prosím poraďte děkuju GL.
Tak si teda odpovím sám jelikož je tady mrtvo! Je to pidalka podzimni prozatím sem striknul přípravkem rock EFFECT a vypadá ze jim přestalo chutnat :-) každopádně sem objednal přípravek dimlin 48 Sc 25 ml.
Původní příspěvek od breakstra Čaute growři chci slyšet váš názor na mojí kytičku, jsou jí 3 tejdny, a začaly se jí dělat takový bílý tečky, podle mě je to plíseň kořenová ale nevim, budu rád za vaše dpovědi: posílám odkaz foto, bo sem neumim vložit fotku, je to tu docela nepřehledný, tak dík a zatim čus https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...893&oe=55A12BB3
Takhle to u mě dopadne, když zaleju kytky tak, že jsou kapičky na listech a svítí slunce.
Zdravím celé osazenstvo groweru, chci se na vas obratit s timto problemem. Na fotkach to mozna nebude uplne patrne, ale zacal jsem pozorovat, ze v poslednich dnech maji kytyk stale bledší zelenou barvu a na dvou z sesti se zacinaji na listech obevovat stopy jakoby po spaleni. Tipuju to na nejaky nedostatek prvku, ci spatne Ph, ale nikdy jsem nic podobneho neresil, tak bych rad znal vase nazory. Jinak co se tyce substratu apod., tak si kytky rostou v 25l kyblech, substrat: mix ze zahradnickeho sub., kokosu, vermikompostu a perlitu. Hnojim Fish mixem jednou tydne. Budu rad za kazdou radu!
R.
Zdravim, nemuze to byt tema cernejma kvetnikama?...Znas to, kdyz je vedro a pari slunce tak ty koreny dostavaj strasny coudy, coz se hned projevi na listech. Stalo se mi neco podobnyho ale v mnohem drastictejsi forme. Musel jsem kytku hodit na 3 dny na JIPku do stínu, a ted uz se to lepsi. Samozrejme to muze byt neco uplne jinyho ale ty kvetinace bych stejne radsi necim prikryl. Mej se faaajn ;-)
Ahoj, prosím mohli byste mi poradit?
Od minulého týdne se mi u jedné rostlinky začaly tvořit hnědé skvrnky na krajích listů. Nevíte čím by to mohlo být?
Pěstuju to na balkoně, přelitá by neměla být, přehnojené to nemá být čím. Není to nějaká plíseň, parazit, nebo nedostatek živin?
Děkuju moc za odpověď
Ničí čin se neztrácí a vždy ke svému pánovi se vrací.
Původní příspěvek od Archee Pěstuju to na balkoně, přelitá by neměla být, přehnojené to nemá být čím. Není to nějaká plíseň, parazit, nebo nedostatek živin?
Děkuju moc za odpověď
Přehnojené to nemá být čím - to je nejspíš ten problém. Potřebuje to trochu hnojiva :-)
Přehnojené to nemá být čím - to je nejspíš ten problém. Potřebuje to trochu hnojiva :-)
Děkuju moc. Doufal jsem v podobnou odpověď s hnojivem jsem chtěl být opatrný, takže jsem jel do teď z absolutního minima. Když tam dám trochu NPK pro růst, tak by to mohlo stačit?
Ničí čin se neztrácí a vždy ke svému pánovi se vrací.