Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 57 58 59 60 61 »
Autor
Téma 
petrbanan
Stálý Člen

Karma uživatele petrbanan - 86% PěstitelskáKarma uživatele petrbanan - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 929

Mrtví ví víc ! ....Hlavně ty íéčka mě vždycky chytnou a začnu ze tlemit až do křečí.

...Ano, punk je skutečně již dávno mrtev ALE DO KYTAR SE DÁ ŘEZAT POŘÁT !!!

Banana´s first pokus IN - 125ka red - dokonáno

Banana´s New verynice Bedna - uzamčeno

Old Post 25-02-2007 v 07:33 AM
petrbanan je offline   Profil uživatele petrbanan   Find more posts by petrbanan   Foto galerie člena petrbanan   Click here to Send petrbanan a Private Message   Add petrbanan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 930

Na akci kamos totalne zkalene se ptá

Veříte v boha?

ono to moc vtipne nepripada ale on to rikal jeste takym brutalnim prizvukem a s divnym leskem v ocich

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 25-02-2007 v 07:41 AM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JosefCorrino
Stálý Člen

Karma uživatele JosefCorrino - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 931

pár hlášek bych měl a ty mě zabíjej ^^

Ty fole jak z toho ven ... jak sto hoven, 200 h0ven,. 300 h0ven ...

Víš co je hustý ? Kaše ...

Ještě jednou ... no a bude to podruhý

Ty čumíš jak malej gepard na sokolí h0vno

Pokud člověk jednou prožil strach, stává se strach méně děsivým. Část odvahy pochází prostě z toho, že víc víme. Vévoda Leto Atreides |Brian Herbert: PkD:C|

Ave satanas - diskuze o satanismu a věcech souvisejících

In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi

Old Post 26-02-2007 v 21:11 PM
JosefCorrino je offline   Profil uživatele JosefCorrino   Find more posts by JosefCorrino   Foto galerie člena JosefCorrino   Click here to Send JosefCorrino a Private Message   Add JosefCorrino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 932

Jdu otevřít věkno! (okno)

Viva México!

Old Post 27-02-2007 v 10:09 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
STG
Stálý Člen

Karma uživatele STG - 52% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 933

Aloha ve spolek,co jsem tak pozoroval já,tak tady u nás se z hlášek vícmíň vytvořila nová řeč,každej hlásí až mu uši odstávají,naznačim náznak mojeho sortimentu,někerý jsou moe,ale u některejch je původ kdesi...:
Čus jak svině...
Seš membul
Potrate žabího mrdu
Jsem sežehlej jak Merkur
Epochální tancovačka
Jabbalaye
dejchej negře
Rakvit
Hulihlady
Nšetch..(nezvykle škaredý ekvyvalent tuberkulogického chrchle)
Neseroviny
Koudel skunku
Dumpel na hlavě
Mám suchý zuby zepředu,voči pryč,hlavu dozadu a ruce až pod kolena...popis svýzelného stavu
...veim,je toho vážně ranec...musí to tak bejt všude,ne?

Astala basta,rastafara gangsta....

Moje 2.skriňa

Jen tak sám sobě k radosti
spisuji drobné blbosti
s formou se nenamáhám
ale blbosti jsou to dokonalé...

GET HIGH

Naposledy upravil STG 28-02-2007 v 19:50 PM

Old Post 28-02-2007 v 19:42 PM
STG je offline   Profil uživatele STG   Find more posts by STG   Foto galerie člena STG   Click here to Send STG a Private Message   Add STG to your buddy list     Navštiv homepage uživatele STG! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
STG
Stálý Člen

Příspěvek č. 934

Teď jsem si vspoměl na nezapomenutelný vejšplechty z Jeskyní...neni to cigán,jen takej tmavočech...sedí v kufru a tváří se jak batoh...ztratil se kdysi mezi stropem a ----- nemůžu si vspomenout,prostě tim stropem ale co je dole...neuchopitelné myšlenky mi tu poletujou kolem----nemáš síťku na motejl?...garamlavej knobloh(kobliha bez marmelády)....hehehe

Moje 2.skriňa

spisuji drobné blbosti
s formou se nenamáhám

GET HIGH

Old Post 28-02-2007 v 19:48 PM
STG je offline   Profil uživatele STG   Find more posts by STG   Foto galerie člena STG   Click here to Send STG a Private Message   Add STG to your buddy list     Navštiv homepage uživatele STG! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ebidos
Nový Člen

Karma uživatele ebidos - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 935

nafajceny som niesol napiteho kamosa domov a co mi nezajebal:
ja- jeb nato, to je v pohode.
on- aj ty si v pohode, teba aj vychovavali v pohode!

Old Post 28-02-2007 v 21:41 PM
ebidos je offline   Profil uživatele ebidos   Find more posts by ebidos   Foto galerie člena ebidos   Click here to Send ebidos a Private Message   Add ebidos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 936

Kámoš před chvílí: "Jak se to tam jmenovalo v tom parku? Jak tam lítaly ty ptáčky..."

Viva México!

Old Post 02-03-2007 v 11:05 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cabax
Stálý Člen

Karma uživatele cabax - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 937

kamarad: nefajci, zdravi to skodiu
..fajciari su ludia ktory si lubia pofajcit
...to vino chuti ako pokazena kapustova polievka

Naposledy upravil cabax 03-03-2007 v 14:39 PM

Old Post 03-03-2007 v 14:01 PM
cabax je offline   Profil uživatele cabax   Find more posts by cabax   Foto galerie člena cabax   Click here to Send cabax a Private Message   Add cabax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pajloo
Stálý Člen

Karma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 938

ahojte tak ja dawam ties taku staru jednu hlasku

viete ako sa rozdeluju swokri???
sekerou

Old Post 03-03-2007 v 19:07 PM
pajloo je offline   Profil uživatele pajloo   Find more posts by pajloo   Foto galerie člena pajloo   Click here to Send pajloo a Private Message   Add pajloo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pajloo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
STG
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 939

Já dnes po kalbě..."Co to tady smrdíš?!"

Moje 2.skriňa

spisuji drobné blbosti
s formou se nenamáhám

GET HIGH

Old Post 03-03-2007 v 22:15 PM
*dR->ZmRd$!*
Stálý Člen

Karma uživatele *dR->ZmRd$!* - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 940

tak ja taky neco hodim do placu ->kdyz chces kourit tak kur poradne at tady dlouho nesmrdis !!!

PeAcE In GrOwEr!!!

Old Post 03-03-2007 v 22:46 PM
*dR->ZmRd$!* je offline   Profil uživatele *dR->ZmRd$!*   Find more posts by *dR->ZmRd$!*   Foto galerie člena *dR->ZmRd$!*   Click here to Send *dR->ZmRd$!* a Private Message   Add *dR->ZmRd$!* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Symbio
Stálý Člen

Karma uživatele Symbio - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 941

"ty ve Martine neni ti zima?" "mě je to jedno.."

Člověk fauna a flóra v symbióze...

Old Post 04-03-2007 v 11:00 AM
Symbio je offline   Profil uživatele Symbio   Find more posts by Symbio   Foto galerie člena Symbio   Click here to Send Symbio a Private Message   Add Symbio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j.train
Stálý Člen

Karma uživatele j.train - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 942

hydraulický knedlíky.mnam
kamos na me sem rozbitej jak cikansky hracky.

Old Post 05-03-2007 v 14:17 PM
j.train je offline   Profil uživatele j.train   Find more posts by j.train   Foto galerie člena j.train   Click here to Send j.train a Private Message   Add j.train to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
*dR->ZmRd$!*
Stálý Člen

Karma uživatele *dR->ZmRd$!* - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 943

ti ji placnu ze budes litat jak papirovej drak

PeAcE In GrOwEr!!!

Old Post 06-03-2007 v 09:06 AM
*dR->ZmRd$!* je offline   Profil uživatele *dR->ZmRd$!*   Find more posts by *dR->ZmRd$!*   Foto galerie člena *dR->ZmRd$!*   Click here to Send *dR->ZmRd$!* a Private Message   Add *dR->ZmRd$!* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 944

Měla by si vyholit podlaží

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 07-03-2007 v 09:32 AM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 57 58 59 60 61 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás