Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty fole jak z toho ven ... jak sto hoven, 200 h0ven,. 300 h0ven ...
Víš co je hustý ? Kaše ...
Ještě jednou ... no a bude to podruhý
Ty čumíš jak malej gepard na sokolí h0vno
Pokud člověk jednou prožil strach, stává se strach méně děsivým. Část odvahy pochází prostě z toho, že víc víme.Vévoda Leto Atreides |Brian Herbert: PkD:C|
Aloha ve spolek,co jsem tak pozoroval já,tak tady u nás se z hlášek vícmíň vytvořila nová řeč,každej hlásí až mu uši odstávají,naznačim náznak mojeho sortimentu,někerý jsou moe,ale u některejch je původ kdesi...:
Čus jak svině...
Seš membul
Potrate žabího mrdu
Jsem sežehlej jak Merkur
Epochální tancovačka
Jabbalaye
dejchej negře
Rakvit
Hulihlady
Nšetch..(nezvykle škaredý ekvyvalent tuberkulogického chrchle)
Neseroviny
Koudel skunku
Dumpel na hlavě
Mám suchý zuby zepředu,voči pryč,hlavu dozadu a ruce až pod kolena...popis svýzelného stavu
...veim,je toho vážně ranec...musí to tak bejt všude,ne?
Teď jsem si vspoměl na nezapomenutelný vejšplechty z Jeskyní...neni to cigán,jen takej tmavočech...sedí v kufru a tváří se jak batoh...ztratil se kdysi mezi stropem a ----- nemůžu si vspomenout,prostě tim stropem ale co je dole...neuchopitelné myšlenky mi tu poletujou kolem----nemáš síťku na motejl?...garamlavej knobloh(kobliha bez marmelády)....hehehe