Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 56 57 58 59 60 »
Autor
Téma 
Freemind
Nový Člen

Karma uživatele Freemind - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 913

Zdravím všechny Growery.
Nápíšu Vám svůj fakt nejbrutálnější zážitek s Ganjou, za kterej se hodně stydím a už nikdy bych něco tak brutálního a hloupýho neudělal. Každopádně jsem si ale vytvořil respekt ke Ganje. Bylo to jako u mnoha lidí po mlíku. Asi dvakrát jsem ho už dělal předtím, taky bramboráčky atd., ale tohle byl fakt nářez. Bylo to když jsem chodil na vysokou. Bydleli jsme v jednom panelákovým bytě 3+1 asi v sedmi lidech, protože jsme nedostali koleje. Bylo po sklizni a kámoš přinesl dva velký Boscháky (30x20cm) listí smíchanýho s opilenýma paličkama. Tak jsme se dohodli, že z toho uděláme mlíko. Koupili jsme 3 plnotučný mlíka, máslo a kakaový granko. Dali jsme vařit tři litry mlíka s tím že se podle dřívejších zkušeností polovina vyvaří. Když se mlíko začlo vařit vysypali jsme do něj oba Boscháky. Po půlhodině varu a míchání jsme přidali půlku másla. Po hodině varu jsme mlíko přecedily, nasypali do něj celé granko a nechali vychladnout. Po vychladnutí jsme přešli ke konzumaci. Nejdříve každej z nás vypil 2dcl, ale kámoš kterej mlíko ještě neměl, a byl zklamanej z bramboráčků, který jsme dělali nedávno předtím (byly opravdu slabý), řekl že si dá pro jistotu ještě (... pěkná blbost), samozřejmě jsme ho v tom nenechali samotnýho a dali každej další 2dcl aniž by jsme vůbec počkali na první nájezd. A jelikož na dně hrnce zůstala už jen kapka (prej , tak jsme to dopili vše - takže celkem každý asi půlitr !!! To co následovalo bylo největší peklo v mým životě - i když už jsem po různých kombinacích hulení a alkoholu zažil hodně hustý stavy. Seděl jsme si na sedačce mezi spolubydlícíma a koukal na zprávy, že to tak do hodiny naběhne jak jsem byl zvyklý - ale ... po 10 minutách !!!, jsem už cejtil takový příjemný mravenčení po celým těle (že by Placebo říkal jsem si), po čtvrt hodině jsem dostal obrovský záchvat smíchu co to v těch zprávách dávaj. Po 20 minutách brutálního smíchu přišel ze školy další spolubydlící. Tu scénu jsem viděl třikrát - jakobyste vždy přetočili film o kousek zpátky a pustili ho znovu. Zouvá si boty a bundu přijde do pokoje a řekne čau ... cvak konec a vzápětí se to přetočilo a jelo to znova - haluz. To jsem si začal uvědomovat že tohle není a nebude dobrý - byl jsem ve stavu absolutní zhulenosti po 20 minutách od požití prvních 2dcl. Tak jsem šel za ostatníma co si mlíko dávali, byli totiž ve vedlejším pokoji. Chůze byla strašně zhulená a víc ... skoro jsem přemejšlel jestli nemám lízt po čtyrech . No potom co jsem se omlátil o dvoje futra dveří a o stůl jsem dorazil do vedlejšího pokoje a hned jsem viděl, že nejsem sám co už pěkně frčí. Oba byli vytlemený jako svině a taky čučeli na zprávy. Svůj stav ani neřešili - jenže asi nevěděli to co já vím ze zkušenosti a sice to, že ten stav po požití mlíka bude ještě minimálně 1 hod gradovat. Pomalu jsem přestával vidět na TV a hlasy jsem slyšel jako když je pustíte na poloviční rychlost. Obrovskej tlak v hlavě a srdce se pokoušelo překonat všechny rekordy v počtu a síle úderů za minutu. Po 30 minutách jsem si říkal, že další půlhodinu "Going high" nemůžu v žádným případě vydržet, po 35 jsem měl naprosto živý sluchový a zrakový halucinace. Po 40 minutách už byly v prdeli i ostatní a jen jsme leželi a občas někdo prohodil .... ty vole, ty vole .... co to je ..... žijete ? .... Kámoš kterej si od nás jen tak usrkl jak to chutná byl vytlemenej jak beruška. Už to nešlo absolutně snášet, stav ve kterým jsem byl, byl nesnesitelnej a už jsem myslel, že nemůže gradovat, ale za dalších 5 minut jsem poznal že může )) a ještě hodně dlouho. Čas se vlekl strašně pomalu, říkal jsem si že už to je půlhodiny co tady ležíme a nic horšího už nepřijde, ale kouknul jsem na hodinky, na který jsem musel hodně dlouho zaostřovat, a viděĺ vždy že uběhly třeba jen 3-4 minuty. Dostal jsem nápad že se vyzvracím a dostanu to ze sebe, jenže v tomhle stavu se přemístit na záchod bylo příšerný - opět cesta futra stůl a taky náš milý spolubydlící (nikdy nepil, nefetoval, sbíral obrázky tanků a raketometů a lepil si je na stěnu, chtěl jít na vojnu a být příkladný voják jenže měl nějakou silnou alergii a bohužel ho nevzali, psal jim že chce nastoupit na vlastní odpovědnost, ale napsali mu že to nejde že by pak mohl někde v boji selhat, strašně ho to mrzelo , tak ten, začal křičet něco o satanech, feťácích, policii atd. ale v tu chvíli mě to vůbec nezajímalo, zajímala mě jen cesta na záchod. Samozřejmě jsem skončil v koupelně místo na záchodě. Tam jsem se neplánovaně uviděl v zrcadle, a strašne se lekl. Oči totiž byli úplně červený že skoro nebylo možný rozpoznat duhovku. Jako napuštěný krvý a vypadalo to fakt démonicky, jen jsem čekal kdy ta krev začne týct ven. Pak jsem si uvědomil původní cíl - záchod. Jenže zvracet se mi kupodivu vůbec nechtělo tak jsem musel použít "strč prst skrz krk". Nikomu bych to nepřál, dal jsem prst do krku a furt nic, po chvíli si krk už začínal na ten prst zvykat a ani mě to už nechtělo natahovat, , najednou jsem zapomněl co tady dělám a proč čumím do záchodový mísy, dostal jsem haluz, že ten prst v krku je had a intstinktivně zkousnul ---jauu. No nakonec se mi to zázračně povedlo a rybí prsty šli ven. Tak jsem se vymotal ze záchoda a šel si lehnout, samozřejmě jsem netrefil do svý postele, ale do jiný. Naštěstí to byla postel kámoše co byl taky na mlíku a ležel taky na cizí, takže neprudil. (později se ukázalo že ne všechny rybí prsty šli do mísy a část zůstala na mých ryflích a následně na jeho povlečení - pak už prudil). Stav stále gradoval a já jsem věděl jak jedině to může skončit - umřu. Ten strach ze smrti mě dostával čim dál tím víc do sraček. Tak jsem se s ní zkusil smířit a kupodivu to trochu pomohlo. Nikdo z nás už nepromluvil ani slovo, maximálně něco nesrozumitelně zamumlal. Stav se ale stále a stále s neúprosnou rovnoměrností stupňoval. Zavřel jsem oči a čekal kdy to přijde - celý jsem se klepal zároveň jsem sledoval to co se mi promítalo v mysli - obrazce, tváře, zvířata, výjev pekla atd. Už mě to přišlo tak brutální, že jsem se tomu začal smát - ale byl to hodně zoufalej smích. Asi po hodině a půl se stav konečně ustálil a po další hodině jsem usnul. Druhý den jsem se probudil v 18 hod večer a totálně vygumovanej. Kámoš se prej vzbudil už ráno v 9, řekl že musí na záchod, otevřel dveře od pokoje, skácel se a usnul skrčenej na zemi, tak ho odnesli zpátky do postele, to samý prej udělal potom ještě dvakrát - hustý. V 8 hodin večer jsme si šli koupit něco k večeři. Byly jsme totálně vygumovaný v Supermarketu a absolutně jsem nechápali základní věci jako že: dveře na fotobuňku se sami otevírají, na nákup potřebujete vozík, za kterej musíte dá 5 Kč, za nákup se musí platit atd. totalně vymazáno. Lidi na nás koukali a ukazovali si jak na největší smažky. Prošli kolem nás nějaký dvě holky, podívali se na nás a znalecky si říkali: ... no jo heroin .... Tomu jsme se museli tlemit. Byli jsme štastní, že jsme přežili ). Doporučuju všem - nepřehánějte to ...... s ničím !!!

Freemind

*Respect To Ganja*

Old Post 17-05-2004 v 12:33 PM
Freemind je offline   Profil uživatele Freemind   Find more posts by Freemind   Foto galerie člena Freemind   Click here to Send Freemind a Private Message   Add Freemind to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 914

Pul litru mlika je pul litru mlika, cos cekal?

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 17-05-2004 v 17:03 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjoman
Stálý Člen

Karma uživatele ganjoman - 10% Pěstitelská

mazec Příspěvek č. 915

musím ti fakt poděkovat. Takhle jsem se ještě nezasmál od dob... no prostě od pátku uplně mazaný příspěvek. dal bych ti karmu kdybych věděl jak

Old Post 17-05-2004 v 18:02 PM
ganjoman je offline   Profil uživatele ganjoman   Find more posts by ganjoman   Foto galerie člena ganjoman   Click here to Send ganjoman a Private Message   Add ganjoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HizballaH
Stálý Člen

Karma uživatele HizballaH - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 916

hehehe tak to si viem ziwo predstavit.....P.E.K.L.O.! , to uz bol riadne tripovy zazitok aj ked {len:}}}} z ganjah.. fakt fasa..

lol

Old Post 17-05-2004 v 18:54 PM
HizballaH je offline   Profil uživatele HizballaH   Find more posts by HizballaH   Foto galerie člena HizballaH   Click here to Send HizballaH a Private Message   Add HizballaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan_Ho
Stálý Člen

Karma uživatele Pan_Ho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 917

vazne brutalni zazitek a karmu bych ti taky dal uz jen za to ze si ti to chtelo psat ale zrovna nejde.

Old Post 17-05-2004 v 19:01 PM
Pan_Ho je offline   Profil uživatele Pan_Ho   Find more posts by Pan_Ho   Foto galerie člena Pan_Ho   Click here to Send Pan_Ho a Private Message   Add Pan_Ho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Karma uživatele bounty_killer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 918

Pan_Ho hele nejsi ta na damoklu?

Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong

Old Post 17-05-2004 v 19:57 PM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freemind
Nový Člen

Příspěvek č. 919

to Mazz:
... šel jsem do toho s tím že budu nejvíc "High" co jsem kdy byl, ale ne v takovým rozsahu, že tělo a mozek budou mít velkej problém to zvládnout. Po těch 15 minutách od vypití už jsem tušil co bude asi následovat , no vlastně jsem to tušil hned potom co jsem si uvědomil, že mám v sobě půlitr mlíka - hodně zvláštní pocit - jako časovaná bomba v břiše a odpočet nejde zastavit ....

Old Post 18-05-2004 v 07:24 AM
Freemind je offline   Profil uživatele Freemind   Find more posts by Freemind   Foto galerie člena Freemind   Click here to Send Freemind a Private Message   Add Freemind to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 920

Freemind: původně jsem to tu nechtěl zasírat, ale vidím, že se kolegové připojili, takže se taky přidám. fakt maso příspěvek, zažil jsem něco podobnýho, takže jsem při čtení zažil takový menší flashback. hned jak to bude možné, dostaneš karmu.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 18-05-2004 v 07:29 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freemind
Nový Člen

Obecné Příspěvek č. 921

Ještě jsem si vzpomněl na jeden zážitek po mlíku, ale ten už není tak brutální. Doufám že se nikdo nebude zlobit, že jsou ty příspěvky tak dlouhý . Bylo to na podzim, kdy jsme vyjeli asi v deseti lidech na hory na chatu dělat dříví na zimu. Bylo to o víkendu. Přes den jsme dělali dříví a večer se kalilo - sud a hulení. V sobotu padl návrh že uděláme mlíko. Jakožto zkušený "kuchař" jsem tím byl pověřen já. Mlíko jsem udělal stejným způsobem jaký jsem popsal v předchozím příspěvku. Akorát hulení bylo jiný a dali jsme ho tam celou pikslu od takovýho toho granulovanýho čaje. Bylo uvařeno - dochuceno grankem. Po předchozích zkušenostech jsem se raději šetřil a dal si pouze půl hrníčku. Ostatní jsem varoval ať si nikdo nedává víc jak jeden hrnek. Skoro všichni dali celý . Mezitím co jsem vařil se dohodlo, že po vypití vyrazíme asi do 5km vzdálené vesnické hospody. Počkali jsme asi ještě půl hodiny a pak jsme vyrazili. Každý už cítil vysmátost. Do hospy jsme se rozhodli jít zkratkou - někudy zadem přes louku a polní cestu. Někdo se chopil role průvodce a vykročil do tmy. Po pár metrech někdo řekl, že jsou někde na louce za chatou natažený ostnatý dráty. Každý začal hledat kde jsou, ve tmě s nataženýma rukama vpřed jak náměsíční nebo zombies - nakonec je stejně nikdo nenašel , ale pocit že každou chvíli můžete vrazit do ostnatýho drátu nebyl příjemnej. Konečně jsme byli na poli a šli jsme v zástupu za sebou, rozdali jsme si z prdele čísla od 1 do 8. (jeden kámoš zůstal se svojí holkou na chatě, že musej ještě něco vyřešit a přijdou pozdějc. (ten kámoš si dal taky hrnek). Bavili jsme se stylem: Jednička pro čtyřku: ..blablabla... čtyřka pro jedničku: ....blablalba....,trojka pro jedničku a čtyřku: ..blablabla... atd. byla to celkem prdel. Každej byl tak zabranej do toho hovoru že ani neřešil proč ten povrch pod nohama nějakej nerovnej. Asi po 500 metrech už nás to fakt sralo tak jsme se na něj pořádně zadívali a zjistili jsem že jdem oraništěm výmoly jako sviňa. Tak jsme se zastavili a rozhlíželi se kolem sebe a asi jen 10 m !!! od nás byla normální polní cesta - to už jsme každej pěkně fičel. Kámoš - pětka v domnění že je na cestě led se chtěl sklouznout a vzápětí se ocitl v kaluži - úlet. Pokračovali jsme v chůzi ďábelským tempem, jakoby nás někdo honil. Nikdo nechtěl zůstat pozadu a ztratit ostatní, ale zároveň nikomu tempo nevadilo a to mlíko nás nějak energicky nakoplo. Po asi půlhodině jsme došli konečně k vesnici kde měla bejt vytoužená hospoda. Cesta ještě vedla skrz bejvalé JZD a někdo zahláškoval: ...ty vole napravo jsou bejci... a všichni vyděšeně koukali do tmy jestli tam fakt jsou.... nebyli. Došli jsme na asfaltovou silnici - to už bylo jasný, že jsme pěkně v hajzlu a nastala otázka co budeme v tý hospodě dělat ? Šli jsme po silnici a ta se najednou začala naklánět k jedné straně a všechny nás sesouvala dolů - kámoš sedmička spadnul na zem, že se na ní nemůže udržet a že je to strašná gravitace . Došli jsme k hospodě - uf. No jo jenže - uvnitř byli jen asi dva lidi a v tom jsme se tam přihnali my, takže pozornost směrem k nám byla jistá. Byla to navíc taková docela noblesní myslivecká hospoda - trofeje, křišťálový lustry, krb a uprostřed velký čtvercový stůl tak 3x3 metry tak jsme k němu zasedli. Jenže jak jsme dosedli tak to na nás taky dosedlo - tempo naší chůze nás pěkně rozpumpovalo a navíc jsme přišli ze zimy do tepla (znáte to ne ?). Přišel čas objednávky - bylo to jak ve filmu Dědictví - co si dáte: ...pi..pi.....pivo, já..áá...č...ča...čaj, já..ja já ??, j... jáá ..nic, já taky niiiic, já.á ma..lý piv...o.., já.. jdu na zá...chod, já limo..ná..du - vrchni si nás se zájmem prohlížel a už věděl, že na nás rozhodně nevydělá. Na každýho to pěkně dolehlo a nikdo nic neříkal jen seděl a koukal na ostatní - později vyděšeně koukal - později deprimovaně koukal .... V hlavě mi běželo tisíce myšlenek a různejch pocitů, sem tam jsem dostal cukání do nějaký části těla. Každej si užíval to svoje a bylo zbytečný něco dodávat nebo něco někomu říkat či vysvětlovat, stačil pohled a bylo vše jasný. Vrchní přinesl objednávku - cucl jsem si piva a věděl, že ho v žádným případě nevypiju. Ostatní to samý - dokonce ani limo a čaj ne. Někdo si všiml že pořád chybí kámoš-sedmička co šel před půlhodinou na záchod, tak tam pro něj šli. Prej to byl dobrej pohled - seděl tam normálně na hajzlu kalhoty dole - v ruce toaleťák, hlavu v záklonu a spal . Když ho probudili tak nevěděl kde je. Nakonec ho zelenýho přivedli zpět. Uběhla hodina mlčení a vrchní přišel jestli ještě něco nechcem - nikdo zatím nic neupil - vrchní nasadil opovržlivý výraz a dal oči v sloup ale nic neřikal. (musel to být směšnej pohled - 8 lidí sedích u stolu a absolutní ticho - jak na srazu telepatů ). Správně jsme se rozhodli pro spěšný odchod - sedmička opět chtěl jít na hajzl spát, ale bylo mu to zakázáno. Zajímavý bylo placení nikdo nebyl schopnej zjistit kolik má dát a tak každý dával co největší bankovku a vrchní nasraně vracel zpatky z dvoustovek, tisícovek atd. to vše se odehrávalo beze slov. Vylítli jsme ven a dostali několikaminutový záchvat smíchu. Studenej vzduch a pohyb nám udělal hned líp. Tak jsme opět vyrazili našim závodnickým tempem. Někdo se ujal vedení, že teď půjdem jinudy ne přes JZD, ale někudy zkratkou. Tak jsme opět šli po nějaký pěšince v řadě za sebou a každej sledoval pouze záda toho před sebou, kromě toho prvního - jedničky. Ujížděl jsem si na nějakým ornamentu na bundě trojky přede mnou. Tak jdem a najednou koukám, že jdem přes nějakej anglickej trávníček, nalevo ovocný stromky, napravo skleník, zahradní nábytek, pod nohama jahody - something is wrong. To už se rozsvítilo světlo před barákem, kterej se najednou vynořil ze tmy a všimli jsme si že kolem nás něco běhá - kurva dva vlčáci i !!! Běhali kolem nás a výhružně vrčeli. Naštěstí někdo vyšel z baráku ven - jenže to byl takovej pořízek typu: kanady, maskáče, holá hlava v ruce klacek a začal řvát co tady děláme. Kurva tak to je v hajzlu říkal jsem si - no jsou dva, nás je osm mám relativní šanci to přežít. Jednička začal něco koktat jako, že to bude asi omyl a všichni začali pomalu couvat. Holohlavec na nás pořád křičel: Co tady děláte ? Kam jdete ? Náš průvodce řekl, že na silnici - to už ale všichni běželi rychle pryč - psi začali štěkat a běžet za náma, ale naštěstí ten člověk na ně zakřičel ať se vrátěj zpět. To byl nejbrutálnější zážitek tohodle výletu. Už jen představy toho jak se mně vlčáci zakusují do masa byly na mlíku, kdy fantazie pracovala na 150%, hodně hnusný. Pak jsme se co nejrychleji vyklepaní vrátili zpět na starou cestu přes JZD a skrz oraniště. Před chatou jsme nechtěli jít přes louku, kde má být ostnatý drát tak jsme to vzali přes sousedův pozemek a najednou jsme šli skr nějakou vodu a kameny, ale to už nám bylo pár metrů od chaty jedno. Tam jsme zalehli a vykydli při soundtracku z Pulp Fiction. Druhý den jsme se dívali čím jsme to šli a byla to taková ta okrasná skalka s malým rybníčkem taky nám vyprávěl kámoš co za náma měl přijít do hospy později, jak šli se svojí holkou za náma přes oraniště a vůbec nemohl udržet rovnováhu a furt padal tak ho ona musela podpírat. Prej dorazili do tý hospody, ale my jsme tam nebyli tak si tam objednali hranolky, chvíli na nima mlčky seděli, pak je zaplatili a nechali je tam. Ještě se prej ptali vrchního jestli tam nebyli takový lidi a ten jim řekl: "jo byli vy patříte k nim že jo " No ráno jsme se probudili pěkně vysmátý a šli řezat dříví. Brutální na tom byli hlavně ty psi - fakt hustej zážitek.

Freemind

*Respect to Dogs*

Naposledy upravil Freemind 18-05-2004 v 12:41 PM

Old Post 18-05-2004 v 12:09 PM
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 922

Freemind:
Jo zažil sem něco podobnýho tyhle stavy se fagt bojim vo svoje tělo a mysl když sem si to čet(A to sem zrovna na vlnách THC) tag sem si úplně vzpomínal na ty svoje stavy. A úplně se zasekával a gebyl jak debil
až tě někde vobjevím tag máš u mě určitě K+

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 18-05-2004 v 15:52 PM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 923

to Freemind : ponaučení, že do hospody mezi "normální lidi " nelézt. J8 osobně čekám, až bude jhezky, a strávím noc při měsíčku někde v nehustym lese. Jo a jinak, tohle jsem naštěstí ještě nezažil, ale dost často mívám strašný strachy vo život, když se mi brutálně rozbuší srdce (A že já ho nemám zrovna zdravoučký...) apod. A co se mi děje skoro dycky, tak mě asi tak po cca půl hodině od típnutí špeka začne příšerně bolet nějaká část těla, vždycky jiná !!! CO to je, nevíte někdo ? Je to moc nepříjemný.

Old Post 18-05-2004 v 19:33 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 924

co to je karma?ghi

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 18-05-2004 v 19:42 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HizballaH
Stálý Člen

Karma uživatele HizballaH - 0% Pěstitelská

Obecné len raz v zivote som odpadol.. ale ako?! Příspěvek č. 925

no ya som trochu porozmyslal ze co sa to vlastne v tej mojej past udialo vsetko a spomenul som si na celkom dobru halushku : bolo to pred 2 rokmy 2 septembra, prisiel som s kamosmi domov z goa party, ktora bola v lese a bola uplne popici, mali sme tam tie NAJNAJ ecka {dwojite ufo z holland:} a proste sme tam parili 2dni a 2noci... ale o to nejde.. teda boli sme doma a ja rozbity a nevyspaty som este musel ist na oslavu ku rodine, pretoze sa oslavovali moje narodky... tam som len zo slusnosti vychlastal 2 deci vina, chwilu sme kecali a slo sa domov... este v ten den rano mi kamos doniesol dake prdy, ze skus kamosovu urodnu....masaker.. tak po tej oslave som to isiel hned vyskusat v mojej izbe cez moje velke vodne bongo{keramicke:} {inac ho volam parostroj:}}} , v duchu som si myslel, ze ma to moc nerozfrci{sak po tej goa party som mal thc a mdma hladinu na skoro na max :}, ale dal som prvu slehu.. druhu... tretiu... a ako som drzal v sebe ten 3ti tucny prask... kukal som sa von oknom na krasne kopceky a dostal som strasny bazen{to je ten stav po riadnom prde co ta tak zakymaca{tie obrovske tlaky v hlawe:}... kazdy to vola inak ale my BAZEN..:} no a zrazu biele pred ocami a NIC!!!! .... nevedel som kolko casu ubehlo ... zrazu otvaram oci.. nic som nepocul.. ako v odzvucenej komore... kukam kukam a zrazu si uvedomujem, ze lezim totalne rozhodeny na zemi a fackuje ma vlastny FOTER a nieco rozprava{no skorej vrieskal.. ze BLABLABLABLA... urcite riadne do mna picoval, lebo som videl ako gestikuluje... sranda bola ta ze som ho dake 4 sekundy vobec nepocul, iba videl... sluch mi nabehol neskor ze wwwWWWzZZUcH!! a foter..:ty chuj sprosty atd atd!!!{ano, on ma priame vyjadrovanie:}...hned mi doslo ze ma jeblo jak svina... pozrem na moj stol a tam bol moj parostroj:} a este sa z neho pomalililinky dymilo... tak som sa zacal hned vyhovarat{aj ked v takom pripade to ide dost tazko...:} , ale vyslo mi to... lebo nasi vedia zehulim tak je to ok.. povedal som ze som si dal iba maleho slucika :}} a ze to mi prislo zle z toho vina {2dcl} co som pil na oslave..
ked mi to neskor rozpravali, tak vtedy sa foter nahodov pozeral do mojej izby z kuchine a uplne vydel od zaciatku ten moj pad{okno je o meter vedla, tak ma nevidel pred tym vydychovat prask- nasi to toleruju, ale neradi to vidia:}... v pade som so sebou zobral k zemi velky sestryn vesiak, ktory mrdol do skrine a urobil strasny ramus, az taky ze moj pes {vid foto:}}} hodil sprinty prec cez 3 izby a az tam sa zastavil... foter sa najprv zacal smiat ze aky som kiptavy, ze co neviem chodit a tak... ale ja som sa neozyval... sranda ho presla,... pribehol ku mne a zacal ma fakcovat... po 10 sekundach!!!{dost dlhe odpadnutie co?:} som otvoril oci a to uz viete co sa stalo... no riadna haluz.. este chcem ktomu poznamenat, ze toto bolo moje prve{a zatial posledne:}} odpadnutie a predtym som iba ticho zavydel mojim kamosom ze sa im to stava{hocikedy aj pri mne} a mne nie, mno takze toto moje tajne prianie sa mi splnilo, aj ked teda za najhorsich okolnosti... ale kaslat na to vykecal som to aj na moje prekvapenie welmi dobre takze je to OK :} cauwes

lol

Naposledy upravil HizballaH 18-05-2004 v 20:34 PM

Old Post 18-05-2004 v 20:18 PM
HizballaH je offline   Profil uživatele HizballaH   Find more posts by HizballaH   Foto galerie člena HizballaH   Click here to Send HizballaH a Private Message   Add HizballaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dfblbec
Stálý Člen

Karma uživatele dfblbec - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 926

j asom dnes poobede dosiel k typkovi, kt. daval uz od desatej vecer predchadzajuceho dna. tak sme si jeho starom dome dali nejake 3 puky, a sli k nemu, kde boli rodicia. cesta do jeho izby? "dobry den" a v pohode. A cesta von (po 1.5 hodine). odchadzam, a len tak si zadrem "Dobrydenia". jeho mamka po mne cumela ako na debil.
Nic moc brutal, ale doteraz mi to leze po hlave co si o mne mysli!

Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL

_Not guilty as charged_THX4THC_CarpeDiem

Old Post 22-05-2004 v 20:34 PM
dfblbec je offline   Profil uživatele dfblbec   Find more posts by dfblbec   Foto galerie člena dfblbec   Click here to Send dfblbec a Private Message   Add dfblbec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joža...
Stálý Člen

Karma uživatele Joža... - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 927

Tak sedím doma čumim na bednu a sem zhulenej a co nevidim vedle mě stojí matka no bylz toho pěknej průser protože sem jim začal nabízet travku no fakt blb nehulte doma :-)

Old Post 22-05-2004 v 21:22 PM
Joža... je offline   Profil uživatele Joža...   Find more posts by Joža...   Foto galerie člena Joža...   Click here to Send Joža... a Private Message   Add Joža... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
che0ps
Nový Člen

Karma uživatele che0ps - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 928

Já sem se taky někdy minulej víkend slušně zhulil a to co přišlo potom byl hafo moc šílenej úlet. Silně vyšinutej si štráduju po ulici a jak du tak sem se zahleděl k okraji silnice a tam byly takový ty uschlý a opadaný oranžový pupeny z nějakýho jehličnanu. A tehdy mi to nějak došlo, že ty pupeny sou vlastně nový jehličky na tech jehličnanech. Sem se chtěl nějak přesvědčit a uviděl sem asi 2m před sebou modřín. Přišel sem k němu a asi půl minuty sem se díval na jeden ten pupen, co tam jenom tak visel. Potom sem pomalu (hodně, hodně pomalu ten pupen chytl a pomalu (ještě pomalej) rozemlývat v prstech. A v tom sem nejak periferním viděním zaregistroval, že na mě někdo kouká. Pomalu sem se otočil a tam na mě koukalo asi 5 nebo 6 lidí, naprosto zděšeným pohledem... No prostě otočka, ani slovo ale na takovouhle botanickou haluz se prostě zapomenout nedá )))))

Old Post 23-05-2004 v 17:55 PM
che0ps je offline   Profil uživatele che0ps   Find more posts by che0ps   Foto galerie člena che0ps   Click here to Send che0ps a Private Message   Add che0ps to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 56 57 58 59 60 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás