Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od sw3ap Special Kush v 10l kýblu,110 cm,hnojeno 1x týdně Terra Grow
Asi by to chtělo ještě další info. Takhle to vypadá jak nějakej deficit - asi N.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od sw3ap Special Kush v 10l kýblu,110 cm,hnojeno 1x týdně Terra Grow
Dávkování TERRA GROW:
Pro přípravu živného roztoku resp. zálivky přidejte 5ml Terra Grow na jeden litr vody (1:200). Používejte zálivku při každém zalévání....
Dávkování TERRA GROW:
Pro přípravu živného roztoku resp. zálivky přidejte 5ml Terra Grow na jeden litr vody (1:200). Používejte zálivku při každém zalévání....
nekdy staci cist navod...
Sory,napsal sem to špatně,ne 1x týdně,zálivku přidávám při každým zalívání.
Moje zálivka se skládá z Fish-mix 10-15ml, Bio-bloom 10-15ml na 5 litrů vody. Zalívám až usoudím že je substrát dostatečně suchý, jinak asi co 2-3 dny to zalijí.
Vodu čerpám ze studny do kotle, kde ji nechávám uležet několik dnů, ale její Ph opravdu nevím, ale je čistá a nijak nezapáchá a babi se vní po převaření koupe
Mám zde fotky 4 kytek a na každé je problém, dá se říct totožný.
No, květináče měnit už nechci, jelikož všechny kytky už nakvétají a nechci je brzdit. Prý je to přehnojené, tak to zkusím prolívat a nasadím hnojky až později.
Presne takto vyzerala moja herihuana v 6 litrovom kvetinaci....substrat bol vydatne prehnojeny hostickym guanom.Ostatnym rastlinkam to nevadilo ale tomuto strainu ano.Po presadeni do volnej zeme a poriadnom preliati sa heri rozbehla ako diva.
Původní příspěvek od cardy cau mam problem s listy.viz foto.prosim o radu.diky.je to pamir.hnojeno plagronem start up.1-2 tydne pythamin nebo super vit.Univerzální Zahradnický substrát B + keramzit + perlit.vice foto na http://listyyy.rajce.idnes.cz/kytky
Některé listy vypadají na třásněnky a jinak nedostatek dusíku, tak přihnoj.
Zdravím milí pestovatelia, na mojej rastlinke sa mi začali vyskytovať, teda presnejšie na listoch dierky, na viacerých. Bude to asi nejakým hmyzom ale neviem akým, nevidím ho tam ... môžete poradiť, čo by som mal vyskúšať ? prikladám fotku .. veľmi pekne ďakujem .. je to orange bud
(neviem ako sem dať ešte fotku, tak preto cez hento, nebojte sa..prosím o pomoc, som úplny začiatočník a keď je už taká pekná, veľká škoda by jej bola, ďakujem !! )
asi nie, nie osm si istý, lebo som po nej ponachádzal nejaké čierne fliačky, ktoré idú jemne z nochtom zoškrabkať dole ale neviem či je to živé, nedokážem to rozoznať, je to veľmi veľmi malé...odfotiť to tiež nie je možné
Cus mam takovou rozepř,i bylo mi řecono ze je to plisen ,ja tvrdim ze ne....
myslim si že je to ,,vapnik,,+ mam pocit ze jsou priliš tmave,,hodne dusiku,,takže prehnojene?!Organikou nelze přehnojit?!nebo se mylim..
Nebo je na vine spatne PH
..jede se v hline
hnojky BAC zalivka kořenak ,(grow na litr 0,1)podle tabulky ..posleze
myslim ze davka byla zdojnasobena(grow) kytky jsou vysoke 15-20max klony
hnoji se cca 2 tydny/ +- 2dny
a Ph se nemeri jak na vstupu tak na vystupu
Diky
Původní příspěvek od 1b2 Zdravím milí pestovatelia, na mojej rastlinke sa mi začali vyskytovať, teda presnejšie na listoch dierky, na viacerých. Bude to asi nejakým hmyzom ale neviem akým, nevidím ho tam ... môžete poradiť, čo by som mal vyskúšať ? prikladám fotku .. veľmi pekne ďakujem .. je to orange bud
(neviem ako sem dať ešte fotku, tak preto cez hento, nebojte sa..prosím o pomoc, som úplny začiatočník a keď je už taká pekná, veľká škoda by jej bola, ďakujem !! )
asi nie, nie osm si istý, lebo som po nej ponachádzal nejaké čierne fliačky, ktoré idú jemne z nochtom zoškrabkať dole ale neviem či je to živé, nedokážem to rozoznať, je to veľmi veľmi malé...odfotiť to tiež nie je možné
Ten odkaz na foto je nefunkční ale co popisuješ je na 100% píďalka podzimní, taky jsem ji tam měl, ty černý tečky jsou její hovna, já použil postřik "Karate" kluci tady něco jinýho, jen si teď nevzpomenu co.
Původní příspěvek od mysak Cus mam takovou rozepř,i bylo mi řecono ze je to plisen ,ja tvrdim ze ne....
myslim si že je to ,,vapnik,,+ mam pocit ze jsou priliš tmave,,hodne dusiku,,takže prehnojene?!Organikou nelze přehnojit?!nebo se mylim..
Nebo je na vine spatne PH
..jede se v hline
hnojky BAC zalivka kořenak ,(grow na litr 0,1)podle tabulky ..posleze
myslim ze davka byla zdojnasobena(grow) kytky jsou vysoke 15-20max klony
hnoji se cca 2 tydny/ +- 2dny
a Ph se nemeri jak na vstupu tak na vystupu
Diky
Organikou lze přehnojit úplně "v klidu"..Její záludnost je v tom,že účinek zahnojení nasstupuje cca až po týdnu..U moderních hnojiv jsou mikroprvky i vápník v poměru,jakej maj kytky dostat,z čehož plyne,že při správným ph a dádkování hnojiv mají kytky všeho tak akorát..Ph ale neměřeno,tmavý je to moc,podle mě ste to spálili,co máte za hlínu,něco předhnojenýho..??A proč hned od druhýho tejdne zdvojnásobujete dávky..? To je taky podle návodu..?
A chodit do indooru bez měření ph je hazard,úplně zbytečnej...
jo moje kytky to nejsou jen to jede (poprve) ,jinak medium je BAC lava soil.A 2dvojnasobek nedavali..
PH nemeril stim, ze mirekl ze si BAC upravuje PH samo
diky za koment