Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Zdarec. S kamošema sme dneska šli jen tak po pěkné vilové čtvrti, po PĚKNĚ ztráveném odpoledni. Procházeli sme kolem stojící ho auta Family Frost. Z něj vylezl nějakej chlápek a dal se s náma do řeči. po chvilce si mnul ruce štěstím, s paličkou v kapse, kterou od nás koupil. Větší haluz s prodejem sem ještě nezažil.... HEHE
Zdary. To my jsme teďko s kámošema, tak jeli drobátko skouřený autem k nám na vyhlídku, oni se tam občas objevujou flojdici. Tak tam tak sedíme nějaky modely po kapsach. A najednou koukam a přednáma plná dodávka fízlů, docela jsem se lek. Hned na nas vyběhli a chtěli doklady a takový ty sračky a kamoš co řídil, zapoměl zatahnout ručku, a jak jsme tam tak stály a on hledal techničák tak se to auto rozjelo z kopce dolů a drobátko jsme jim najeli do dveří ) Fízlové celý vyplašený, a ten jeden posvítil do auta a řekl: To je jasny ty jsou zhulený ty měli travku.. Jak to poznal?
to kegi:Co to valíš? začneš takovou (pěknou) historku a ani ji nedokončíš. co se stalo pak? To ste jim jako najeli do dveří a oni řekli:jo, ti sou ale zhulený, můžete jet?nebo co?
Jednou sme byli asi v deseti lidech byli v jedne hospe. Po chvili sme primo v te hospe zahulili. Jak sme skoncili, kdosi (ja?) chytl stihu ze to ten barman ucejti apod. a kohosi napadlo ze to prebijem kourem Stacil sem dat tak 5 rychlejch prdu a zacal sem odpadavat (tezky vicka, hlava apod...proste jako bych se prehulil). Chvili tma, pak me zdalky zacal probouzet smich. Furt sem nechapal cemu se ty lidi (nedochazelo mi moc kde sem) furt tak tlemi...po chvili sem zjistil ze me, protoze sem blbnul jak epileptik v nejvetsim rausi. Proste se mi podarilo se ze sedacky doklepat az pod stul (a to epilepsii netrpim). A to mi trvalo este tak dalsich 15 vterin nez sem se vubec dokazal zacit ovladat
To jako myslíte že jsme s nima zahulili, tak to jste husty, normalka nás ani neprohledali na to že jich bylo 5, Tak jen zkontrolovali doklady, a vysrali se na nás. Jenže nejlepši bylo že kámoš si myslel, že najeli oni do nás stali totiž docela blízko, a tak se vyklonil z okna a hned po tej fízlovo hlášce řekl já jsem autolakýrník, já si to spravim , když je pak Venny dorazil tim že si stoupl do mezery mezi naše a jejich auto, zapálil si cígo, apovidá: kouřit snad ještě můžu, za to mě snad nezavřou.. tak nás nechali jet. Stejnek autům nic nebylo.
když sem tak před 3 roky zacal hulit, tak sem byl na jedný takvý oslavičce něčeho (asi sme slavili že je pátek nebo něco takovýho), vtech dobách sme kupovali ganzu 2g/150 a meli sme to na deset špeků, a přišla ke mě kámoška jestli si nechci s nima taky zahulit a tak sem sel, nebo v tý době sem se trošičku pomotával (1xfernet c. + 0.3 dr. jelínka), no abych to neprotahoval bohuzel sem mel smůlu a ta holka už nějakej ten pátek hulila a vytáhla dva skunkový jojntíčky vyhulili sme je a nejakech cca 8 min potom sem musel na hajzl kde sem zustal až do rána (zdalo se mi že sem tam celou věčnost a i holky musely holt ven do parčíku)
v poslední době už to nedělá co to dělávalo a člověk hulí o něco výc a nezažívá to co dřív, ale občas nějakej modýlek člověka překvapí a pak se dějou věci např.: dáte si malýho špíčka na záchodě odevřete si okýnko aby zase nesmrděl celej barák a todiče nenadávali, sedíte se tak potmě protože už je noc a hulíte a hulíte až dohulíte a v hlavě se vám pomalu začnou rozjíždět myšlenky, a pak sem vstal no to bylo něco před očima se my pomalu začalo zatmívat ze stran a v těle mi začalo probýhat chvění ze středu pomalu do celého těla (úžasně příjemnej pocit) před těma očima se mi ale to zatmívání přicháázelo ze saž se mi zatmělo úplně tak to tomu zatmění asi nedošlo a jelo si to dál a už ne v černi, ale ve všech barvách které se rozlévali v paprscích. tcelý to trvalo asi tak 30 sekund ale byl to zážitek na kterej jen tak nezapomennu....