Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám dvě rostlinky v coco coir zn. Canna Professional Plus a dvě ve hlíně.
Všechny jsou stejně staré, cca 1 měsíc. Ty ve hlíně mají krásnou zdravou barvu. Ty v kokosu jsou až moc světlé a začaly vykazovat nedostatek dusíku. Poznal jsem to podle toho že světlání až žloutnutí začalo ve spodu na starších listech.
Zvýšil jsem už dvakrát po sobě dávku GHE Floranova Grow, ale nezdá se, že by to pomáhalo. Ph zálivky je mezi 5,8 a 6,3.
Může mi prosím poradit někdo, kdo má s kokosem dobré zkušenosti? Používám ho čistý bez perlitu...
Děkuji za každou radu
Nečti moc mezi řádky, většinou je tam prázdné místo...
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Původní příspěvek od Adys23 je to v kokosovem substratu, važně tak vysoke ph?
Ne určitě ne, ale podle toho perlitu nebo co to je jsem si myslel, že je to hlína. Příště použij čistej kokos, a pořádně to zalejvej, ať něco pokaždý proteče.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Ahoj, prosím čím by to mohlo být? řeším to už po xtý... furt a stále dokola, nevím, co děláme špatně, za začátku super a potom se růst zpomalý a začnou žloutnou nové a pak i staré listy. Díky za každou radu!
Jakej prostor? Jaky svetlo? Zajimavy ze velky spodni jsou ok, a maly/velky vrchni spis ko. Mozna takova picovinka, ale nemas moc nizko svetlo?
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT
Ja to tady resil tez,mel jsem to same,3xodesly vsechny kytky.nevim co mi pomohlo presne ale vymenil jsem stan bo jsem mel cinana aususovyho co vypostel nejaky sajstrek,plus hlidani ph vody,a dobre hnojino na travu,ne zadny universal a zapnul jsem castejsi odtah ve stanu aby meli vic co.myslim ze to byl mix vseho
Přelité to není, v kokosu, pH se v normě, stany jsme už vystříídali tři, takže tím to nebude :-/ dokonce jsme mysleli, že je to vodou z řádu, tak jsme nosili od jinud a stejně. Zkusíme ještě ten odtah, jinak fakt nevím, tohle je už asi po 6té :-( už jsme mysleli, že máme vyhráno, že je to malou vlhností, koupili jsme zvhlčovač, vypadalo to nadějně a šup...zase ty žluté listy a nechce se jim růst...
Prosím o pomoc. Toto jsou listy převážně na spodních částech. Jde mi o to jak jsou ty poslední zakrnělé. 12 dnů květu . Médium hydroton, zálivka každé 4 hodiny 6 minut při světle. Při tmě zálivka žádná. Atami Wilma. pH 5,9 stabilní,ec 1,5 hnojky JIDB v poměru 1,2,3. Teploty při světle 25-25 ve tmě 19-20,vlhkost při světle 50-55% při tmě 60-65%. Model White Rhino z řízků. Díky za odpověď