Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady Frrydrrych opět zaperlil:
Kladné stanovisko k rozšiřovaní monitoringu už zveřejnil ředitel Národní protidrogové centrály Jakub Frydrych. „Nám nevadí, když někomu rostou v lese divoké maliny, borůvky, jedlé hřiby a další nezávadné plodiny, tady postačí formální registrace. Ale pokud se někde objeví lysohlávky, chceme o tom vědět, stejně jako chceme vědět, jestli s tím vlastník lesa něco dělá, aby se to neopakovalo,“ konstatoval Frydrych.
LOL!
Nwm.Co je to za web ale já když to prvně četl tak jsem se musel podívat do kalendář jestli není 1.dubna.Řekl bych fáma či hloupý vtip.Nebo nějaký rozpracovaný špatně pochopený návrh.To je to samý jak byly plný noviny že příští rok zkončí výkup kovů od fyz.osob a ted nakonec že ne ale bude to bezhotovostně.atd.Hledal jsem na google a nic jako centrální registr zahrádkářů není....jenom na tomhle webu.Tak jen doufam že mam pravdu.
Infobaden je satirický server.. nebo jak to nazvat
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk