Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4c3: měl jsem ho doma spolu s dalšími filmečky. když jsem ho vypálený dal do kompu, tak jsem byl zaskočen tou depresivní atmosférou a pustil jsem si něco jiného. prostě jsem na něho neměl náladu. ale asi jsem o něco přišel, že?
Jo fylmy z projektu 100 sou mazec na zahuleni. Byl jsem na Zuricym bykovi a tak. Kamosuv otec zalozil projekt 100. Ale radsi nebude jmenovat jeho nick.
Na sloního muze chcu urcite taky.
no co jediný vim že když sem dost na kaši tak se ztrácim a to pak lidi ze me maj radost když se jich ve vlastnim městě zeptam kde sem a jak se dostanu k vlastní ulici...............
Hej ty si viděl supermana jo?já taky něco viděl ale vypadalo to spíš jako karkulka.To sem šel z jedný trance party a bylo to úžasný.Vona se mi dostala úplně do podvědomí a šla semnouasi 50metrů.No já sem si sní normálně povídal.Zatim mi to nikdo nevěřil ale fakt nekecam.Karkulka.nevim asi sem měl halucinace.Taky se mi jednou stalo že sem šel z jedný pařby po dlouhej betonovej cestě a normálně do mě začalo narážet divoký prase s vobrovskejma tesákama a zajímaví bylo to,že to prase se vode mě vodráželo jakoby do pravýho úhle.Jako vod kolen a vždycky vyběhlo ze tmy.Asi sem fakt magor no hele mějte se
JO, tak s tim ze mas zameni red vicima, to se mi stalo nedavno..ale nevim, jestli to bylo vylozene kvuli huleni..tedn den sjem se byla taky nechat tetovat a jelikoz mam nizkej tlak, tak to mozna mohlo prijit proste jen tak..ze jako i kdybych nehulila tak bych omdlela, ale to predbiham
Jedu sit o v metru..a nejdnou zluty tecky pred ocima, vsude, jako kdyz se koukate na ty stary filmy a onpraska obraz..tak ja zluty tecky..sehnu se dolu pro piti(jo stojim u dveri s mym pritelem) sehnus e pro piti s dojmem, ze kdyz neco bdu deklat zmizi to,..napiju se, vstanu a zase tecky a jeste horsi..pak se to spojilo v jedno velky zluty........................................................................................................................,,Miláčku vstávej"muj kluk je nademnou s vytrestenejma ocima, a ja lezel, vyslovene lezela natahla v metru u veri..vsichni na me cumeli a ja si myslela, ze celou dobu spim, ani sjem necejtila, ze padam, proste jsem omdlela..
Nic si nepamatuju, ale vim, že se mi zdalo, že spim strasne dlouho, ale neveela sjem ze lezima v hlave se mi promitlo strasne moc veci, co uz jsem zazla, hlavne si pamatuju tatu na chate jak stipe drivi..Mno nevim, nikomu jsem to nerekla, jako doktrorovi,a le mamdocela obavy, aby se mi to nestalo znovu
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
Jilm-Tuj kamosh je s prominutim ,,kreten"Ale do kamoshu se ti navazet nebudu
Anche: jojo, to ja mela jednou taky takovyhle stihy, zacal s tim muj kluk, rkel mi, ze me pronasledujou benga, a ja rikam, coze?A vedela jsem,z e me jen zkousi abych zmatkovala, jenze potom projelo kolem auto švestek..Hm..nahoda, rekla sjem si, jenze pak byli vsdue..kurna
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
jo flojdi, to takhle vylezem na regé bále před semilaso, hulíme, a najednou vidím pár metrů od nás fízl, a de k nám. schovám faju, dělám že nic, už mě to pomalu leze do hlavy a říkám si to je průser, to musel vidět, jinak by sem nešel, no to je v piči, kriminál, provaz, mejdlo, smrt...
"tak to by nešlo, špinit veřejný majetek. slezte z těch laviček a ukažte občanské průkazy, vyřešíme to domluvou..."
"??? za ty lavičky???" říká kamoška, nechápajíc, že ji prudí za to že sedí na opěradle tý lavky.
musel sem se začít chlámat, a pak mě zas nasralo, že sem zbytek faje ve stíze vysypal na zem
Já sem včera pálil s dvouma kámošema brčko v parku. Nikde nikdo. Byla už tma a my sme najednou uviděli jak přijíždí auto. Než sme stačili cokoliv udělat, tak zhaslo světla.
Na nic sme nečekali (mohli to bejt prasata) a vzali sme nohy na ramena. Dávali sme hustej matroš a tak sme byly strašně vyzchýzovaný. Utíkali sme ulicí a najdenou proti nám stojí dva FLOYDI. už sem propadal beznaději, že si nás vobešli a tak, ale floidi na nás jen divně koukalí a šli dál.
Za to ja jsem včera moc štěstí neměl, ubalil jsem si před busem domu a cele brko sem sčadil (takova žiletka) nastoupím do busu a hele autobus skoro plny holomrdu, vystuopily se mnou(samozřejmě) dali mi kartač a potom jsem šel na pivo s rozbitou hubou.