Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Včera jsem hnojili již podruhé na 1,3. Měl jsem trochu strach tam dát tolik. Jinak ty hnojky mi srazily pH na 5,9 tak jsem hledal jak to zvednout a nakonec jsem přidal jedlou sodu a zvednul to na 6,5 tak doufám že to je ok. pH+ momental nebylo. Teď se za inaji projevovat jiné příznaky tak nevim jestli teda zase hnojit nebo zvolit jiný postup.
OMG už, ty kytky maj deficit dusíku někde asi v půlce květu, takže to řeš a se vůbec neboj je pořádně pohnojit na růst.
Ph zálivky 5,9 je optimální na hydro, když to naleješ do hlíny, samo to stoupne, vůbec to neupravuj..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Zdravím ,
Potřebuju poradit čím by to mohlo být způsobeno . Jedná se o 4 týden květu , hnojeno junglem ( podle tabulek ) , ph okolo 6,4 , pěstování v hlíně , teploty max 28 min 20 , model lost coast hashplant od humboldt .
Prosím o pomoc. Toto je spodní list. Zatím na jedné kytce. 9 dnů růstu . Médium hydroton, zálivka každé 4 hodiny 6 minut při světle. Při tmě zálivka žádná. Atami Wilma. pH 5,9 stabilní,ec 1,0 hnojky JIDB v poměru 3,2,1. Teploty při světle 25-27 ve tmě 19-20,vlhkost při světle 50-55% při tmě 60-65%. Model White Rhino z řízků. Díky za odpověď.
Původní příspěvek od Pavel.k77 Prosím o pomoc. Toto je spodní list. Zatím na jedné kytce. 9 dnů růstu . Médium hydroton, zálivka každé 4 hodiny 6 minut při světle. Při tmě zálivka žádná. Atami Wilma. pH 5,9 stabilní,ec 1,0 hnojky JIDB v poměru 3,2,1. Teploty při světle 25-27 ve tmě 19-20,vlhkost při světle 50-55% při tmě 60-65%. Model White Rhino z řízků. Díky za odpověď.
To je nějakej asi 20x tlustší materiál ve tvaru listu s modrym řapíkem nebo photoshop, dej normální foto..
Jak jsem psal: systém Wilma,recirkulace ec ve vaně 1,0 pH 5,9 foto není nijak upravené. Přidávám další celé kytky. Foceno za tmy telefonem s bleskem. Tma nyní 6 hodin,proto jsou svěšené listy . Problém je na spodních listech. Díky za rady.
Ahoj, mám takový problém. Začínají mi nějaké kytky žloutnout od středu. Nevím co se děje, ale chci předejít katastrofě.
17.2 sem začal klíčit přes jiffy. po cca 6-7 dnech jsem přesadil do menších květinaču na prokořenění... od neděle se mi začaly trochu vyvracet protože už byly docela vysoko, a na některých už se začalo dělat patro..Tak jsem to včera přesadil do finálních květináčů. Už při přesazovaní jsem si všiml že to trochu začíná žloutnout, ale doufal sem že se to dá nějak do kupy...
-pěstuju v kokosovém substrátu
-ze začátku jsem zaléval vodou s upraveným ph kolem 5,8- 6,0 a s RHIZOTONICEM dle dávkování
-zalévam hnojkama COCO A+B - ze začátku i trochu Terra Vega (vše Canna)
- než jsem přesadil včera (2.3.20) tak jsem 2x zalil jen vodou s upraveným ph abych propláchl kořeny od přebytečných živin ( teď mě napadá že sem mohl proplachovat dýl?)
- po přesazení jsem zalil každou kytku 2x kalíškem s vodou s upraveným ph a RHIZOTONICEM
- svítím na to zatím jen 250W někdy tomu dám pár hodin i 400W
-výbojku mám 600W s růstovým spektrem.
-Větráky jedou, teplotu udržuju v rozmezí 25-28*C a vlhkost cca 65%
Budu rád za každou radu a přikládám i foto, tak snad z toho něco vyčtete
jsou včera večer přesazené, suchý je jen vrch spodek je prolity vodou s upraveným ph ... po přesazení je to takhle přihrnuto substrátem a poté jsem nalil 2 kalíšky vody jen s rhizotonicem..a vypadalo to tak už i včera při přesazování..