Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kukin já jsem nechtěl po sté vidět tento obrázek
mě zajímá názor zkušeného praktika
Čeče, list zvládá jeden z nejrychlejších procesů ve vesmíru - tj. zachytávání a zužitkovávání fotonů. Tak občas se na nich tyhle flíčky ukážou, ale nemusí to znamenat žádný problém, ale pouze to, že starší listy už tak dobře neregenerují.
zdarec borci,mám devět vdov a 32 dní květu,tak před týdnem začli konečky listů bělat postupně jako by se z listů vytrácela zelená a zůstala bílá teď už jsou žluté.Ph měrím každou zálivku 6+-takže nějaký deficit kvůli špatnému ph bych mohl vyloučit.Hnojím plagronem květ a přidával jsem pkčko. Takže.. poslední dvě zálivky enzymy a pak voda ale žádná zněna,květ se taky viditelně zpomalil.Večer chci zalívat,zná někdo řešní tohoto problému?předem dík! foto nic moc sry..mobil
Caute, chcel by som niekoho skusenejsieho poprosit o radu.
Na listoch sa tvoria v okoli ziliek mapky, ktore je mozne pozorovat na fotkach. Zacalo za to objavovat skor na starsich listoch, ale pomaly to postupuje hore. Na niektorych viac postihnutych listoch sa objavuju vacsie, odumierajuce flaky. Novovyrastene listky su zlahka skrutene do tvaru rulicky/spiraly, ale inak vyzeraju zdravo.
Hnojim Plagronom(Alga Grow) podla davkovania, no po objaveni tohto problemu(cca 3 tyzdne dozadu) som hnojivo pre istotu vysadil.
Prosim berte do uvahy, ze rastlinku pestujem v domacich podmienkach - na balkone, na okne...bez ziadnych pristrojov na meranie pH, EC a pod.
Zacinam sa obavat, ze pojde prave o pH, kt.momentalne nemam moznost zmerat. Poradi mi prosim niekto, ci som na spravnej stope a ak ano, ci ide skor o zvysene, alebo znizene pH?
Upravovat pH bez merania sa da asi len tazko, vsak? ))
myshak : Sám jseš sráč. Nevíme vole. Na to ti jen tak někdo stoprocentní odpověď nedá. Nejsme vševědi. Něco tomu chybí asi. Nebo špatné ph. Hnojíš to? Měříš to?
Bertak: tohle vypadá právě zrovna na špatný ph, kup si aspoň papírky za pár kaček když nemáš ph metr.
BLENT: Takhle vypadali moje listy když jsem to přepískl s hnojkama, takže si myslím že je máš i přehnojený a navíc to nízký ph, má pravdu předseda spunkmajer.