Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od BBlop JJ. Dneska mi přišel půdní PH metr(Luxus za 350,- měří PH, vlhkost, teplotu substrátu a míru osvětlení) a naměřil jsem Ph 5. Což je na ganju kyselý. Myslel jsem si to. Myslím že má nedostatek P. Akorát teď nevím, jak rychle zvýšit PH. Dal jsem tam před 4 dny vápenec a nahoru to neleze. Nevíte někdo jak to udělat? Dík
Jestli máš na mysli dolomitický vápenec, tak ten se rozpouští dlouho. Proto ho taky vůbec nepoužívám - většinou zabere až ve chvíli, kdy mám jiný problém a pak napáchá škodu. Jedlá soda je rychlejší - používá se např. pro rychlou neutralizaci kyselin na popáleném těle.
zdravím, vie mi niekto poradiť čo sa deje s mojou rastlinkou ? môj prvý indoor
je to Jack Herer od Fair Seeds ...má približne 115 dní od vyklíčenia z toho 35 dní na kvete
býva v 3,5 l kvetináči s univarzálnym substrátom na zelené rastliny s agroperlitom
hnojené do každej zálievky(3-4x za týždeň) 2,5ml BioBizz Grow + 2,5ml BioBizz Bloom do 0,5l vody
pH nikdy nemerané ani neupravované...
môže to byť teplom? ..mám v boxe skoro pravidelne 35°C ...ale do teraz s rastlinkou nebol žiadny problém ..okrem toho tepla no.. ale vzhľadom na podmienky v ktorých pestujem sa stým nič nedá zatiaľ robiť:/
..na pár paliciach mi začali schnúť a umierať spodné listy a postupne sa to šíri ďalej..substrát suchý nie je
vopred ďakujem za rady ľudkovia
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
-"kdo pěstuje, skutečně legalizuje"- 1.grow Jack Herer 125W CFL
Původní příspěvek od RebeldeWild KOSMEJ: A co může být to moje ?? Taky nedostatek živin a nebo plíseň ? Díky za odpověď
Sorry, ale u tebe si nejsem jistý. U kolegy to byla klasika, se kterou mám zkušenosti. Ale kdybych si musel vasdit, tak bych taky hádal nějaký výživový problém - Fosfor, draslík???
a co ta moje kytka? strana 51, mam problem s proděravělími listy a světlými fleky na listech u palic ktery se tam ted objevili a přibívají...poradte prosím
mám ak 47 a nejaky no name a toto se mi objevilo v prubehu tydne a každým dnem kytky zloutnou vic a vic,hnojím plagronem ,hlína je pro pokojove rostliny.prikladam foto pro predstavu,budu moc rad za pomoc
mám ak 47 a nejaky no name a toto se mi objevilo v prubehu tydne a každým dnem kytky zloutnou vic a vic,hnojím plagronem ,hlína je pro pokojove rostliny.prikladam foto pro predstavu,budu moc rad za pomoc
ahoj vsem, mam takovy dotaz, kytka mi roste patym tydnem na balkone a na par listech se objevily takovy jakoby cesticky od slimaka, ale na balkone? Je to spis na spodnich listech, tak nevim, jestli se jichy kytka zbavuje, ale prijde mi to jako neco jiyho + vedle mam rajce a na vrchnim listu jsem nasel neco podobnyho...prikladam foto....predem diky za jakykoliv info
Hoj, jukněte na moje listy... Zdá se mi, že prokroucení a zesvětlání listů je vysokým Ph, ale to mám 6.0 ±0.2. První zálivka byla ale vyšší, okolo 7.0. Myslíte, že by to mohlo být něčím jiným? Dík za info
Původní příspěvek od Spikec ahoj vsem, mam takovy dotaz, kytka mi roste patym tydnem na balkone a na par listech se objevily takovy jakoby cesticky od slimaka, ale na balkone? Je to spis na spodnich listech, tak nevim, jestli se jichy kytka zbavuje, ale prijde mi to jako neco jiyho + vedle mam rajce a na vrchnim listu jsem nasel neco podobnyho...prikladam foto....predem diky za jakykoliv info