Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já mam spíš jednou za čas takový období, kdy se dostanu k většímu množství podobný literatury a pak to jedu nonstop, dokud to nepřečtu....
ted mam už půl roku pauzu (od veškerejch knih) ale zase to příde :-)
nejlepší na tom je, že s každou další biblí vstřebam nový informace, který neuvěřitelně zapadaj v souvislostech do jinejch , který sem četl už dávno......tyhle věci sou spolu prostě dokonale provázaný :-P
custe ctenari..ja ted ctu knizku o surrealistickem maliri salvadoru dalim..je tam ale moc moc jeho obrazu a nektere sou fakt psycho.ale momentalne ctu co pisu ;-)
Prave citam Dan Brown- Bod klamu - vyzera zatial najlepsie z jeho knih. Necital som este Da Vinciho kod - to si nechavam na koniec :-)
Inak zbieram knizky Mark Stone-ovky. Celkom dobre sci-fi. Milujem hlavu XXll - kto ju cital urcite mi da za pravdu, ze je to parada (nieco ako Mash ????)
Celkom dobra kniha je aj Kto chyta v zite.
Chystam sa na knihu od Toma Clancyho (od neho su hry: Rainbow six, Ghost Recon,...) Z rozkazu prezidenta. Ma vyse 700 stran, takze to bude zaberacka, uff. Ale vraj sa dej napadne podoba na teroristicky utok na dvojicky.
Inak suverenne najhorsie nieco co som zacal citat bolo od americkeho autora: No nevie ma napadnut jeho meno, ale je to skoro najslavnejsi americky autor z cca. 18 stor. a stale ho spojuju s vranou a ciernou farbou. Ked ma jeho meno napadne tak to sem hodim. Ale kazdopadne nieco tak pesimisticke, pochmurne a sadomasochisticke som nedokazal citat. Mal som z toho az nocne mory!!
Edit: Vdaka Fute W- je to Edgar Allan Poe - strasne! Sa ani necudujem ze sa upil k smrti. Mal si radsej ubalit cornetto, zapalit a vykaslat sa na ,,poeziu,,
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Niga: No s tou vránou, nebo havranem, mě napadá Edgar Allan Poe. Nebyl to náhodou on?
Já pořád čtu čtyřicet dnů - přece jenom je to alespoň zpočátku psaný takovým rozvláčným stylem a celkově to má 630 stran (hustě řádkovaný a docela malý písmo - není strana jako strana ) No, ale už jsem se dostal do fáze, kdy opravdu chcu číst, kdy chcu vědět, jak to všechno skončí...
Dívám se, že budu mít dva příspěvky za sebou. Hmm zvláštní. Zdárně jsem dočetl 40 dnů, brzy po tom, jsem se zkusil vrhnout na spoustou lidí opěvovaného Dana Browna a jeho Šifru mistra Leonarda (DaVinciho kód). Asi jsem to neměl dělat, protože to byl nesmírnej kvalitativní skok (lépe řečeno pád) Omlouvám se všem zastáncům Browna, ale to co píše je braková literatura pro mainstream. Knížku jsem znechucen odvrhl.
Zdravim taky neco prihodim do mlyna doufam ze to tu uz neni.
Ted ctu od TRUMENA CAPOTEHO -CHLADNOKREVNĚ mimochodem ted bezi v kinech film Capote,vubec neni spatny zvlast kdyz jste to cetli tak muzu jen doporucit.
V americe se ji prodalo myslim 15mil. kusu a vubec se nedivim,je to moc moc zajimavy cteni napsane podle 4nasobne vrazdy.Knizce se prolina reportazni pristup zurnalisticke dokumentaristiky a rafinovaných technik ,,vymýšlené",esteticky organizované prozaicke tvorby.
Tuhle knizku psal 4roky a pak uz Capote zadnou nedokoncil.
ja citam teraz dostojevskeho zlocin a trest...fakt v pohode...najprv trochu nuda(sak jak skoro kazda kniha z obdobia ruskeho realizmu....tolstoj,dostojevskij,...) ale teraz asi v polke ma uz zacala bavit a fakt sa to da citat....odporucam...
Chuck Palhniuk...to je borec...on vždycky dokaže tak suprově dostat do nějaké černé situce nějaký humor...jestli znáte Klub rváču tak víte o čem mluvím...navíc de vidět jak píše z vlastně zkušenosti, protože se třeba ve dvou knížkách protínají stejné detaily...že nesníší hluk..to je skoro ve všech jeho knížkách...já už nevim..je to sice trochu depresivní ale dobré...ale záleží na vkusu každého...
cosecha: Chaim Potok je dobrej. Nevím přesně, co za knížky jsem od něho četl, ale můžu říct, že jsem jejich čtením strávil příjemný chvilky na cestách po pyrenejským poloostrově.
Konečně sem se pustil do iluminátů, tak jako zaujalo mě to, nejsem ještě daleko, ale už sem se dostal k přirovnání iluminátů k anarchistům, pro někoho kdo zná anarchistické dějepisectví je to velmi úsměvné a vylučující se navzájem...
Docela aktivne jsem ted zacal cist v anglictine, a to:
Mario Puzo - The Family
Dostojevski - Crime and Punishment
J. Irving - The Cider House Rules
Mark Wineqgardner - Godfather Returns
Chaim Potok - Chosen