Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Řekni mi co čteš....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 50 51 52 53 54 »
Autor
Téma 
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 817

já mam spíš jednou za čas takový období, kdy se dostanu k většímu množství podobný literatury a pak to jedu nonstop, dokud to nepřečtu....
ted mam už půl roku pauzu (od veškerejch knih) ale zase to příde :-)
nejlepší na tom je, že s každou další biblí vstřebam nový informace, který neuvěřitelně zapadaj v souvislostech do jinejch , který sem četl už dávno......tyhle věci sou spolu prostě dokonale provázaný :-P

Old Post 10-03-2006 v 17:21 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 818

Carlos Castaneda-momentálně Příběhy síly

my first time

Old Post 10-03-2006 v 18:41 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 819

custe ctenari..ja ted ctu knizku o surrealistickem maliri salvadoru dalim..je tam ale moc moc jeho obrazu a nektere sou fakt psycho.ale momentalne ctu co pisu ;-)

Old Post 10-03-2006 v 19:07 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Niga
Stálý Člen

Karma uživatele Niga - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 820

Prave citam Dan Brown- Bod klamu - vyzera zatial najlepsie z jeho knih. Necital som este Da Vinciho kod - to si nechavam na koniec :-)
Inak zbieram knizky Mark Stone-ovky. Celkom dobre sci-fi. Milujem hlavu XXll - kto ju cital urcite mi da za pravdu, ze je to parada (nieco ako Mash ????)
Celkom dobra kniha je aj Kto chyta v zite.
Chystam sa na knihu od Toma Clancyho (od neho su hry: Rainbow six, Ghost Recon,...) Z rozkazu prezidenta. Ma vyse 700 stran, takze to bude zaberacka, uff. Ale vraj sa dej napadne podoba na teroristicky utok na dvojicky.
Inak suverenne najhorsie nieco co som zacal citat bolo od americkeho autora: No nevie ma napadnut jeho meno, ale je to skoro najslavnejsi americky autor z cca. 18 stor. a stale ho spojuju s vranou a ciernou farbou. Ked ma jeho meno napadne tak to sem hodim. Ale kazdopadne nieco tak pesimisticke, pochmurne a sadomasochisticke som nedokazal citat. Mal som z toho az nocne mory!!

Edit: Vdaka Fute W- je to Edgar Allan Poe - strasne! Sa ani necudujem ze sa upil k smrti. Mal si radsej ubalit cornetto, zapalit a vykaslat sa na ,,poeziu,,

Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem

Naposledy upravil Niga 13-03-2006 v 20:49 PM

Old Post 13-03-2006 v 17:49 PM
Niga je offline   Profil uživatele Niga   Find more posts by Niga   Foto galerie člena Niga   Click here to Send Niga a Private Message   Add Niga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 821

Niga: No s tou vránou, nebo havranem, mě napadá Edgar Allan Poe. Nebyl to náhodou on?

Já pořád čtu čtyřicet dnů - přece jenom je to alespoň zpočátku psaný takovým rozvláčným stylem a celkově to má 630 stran (hustě řádkovaný a docela malý písmo - není strana jako strana ) No, ale už jsem se dostal do fáze, kdy opravdu chcu číst, kdy chcu vědět, jak to všechno skončí...

Old Post 13-03-2006 v 17:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 822

Dívám se, že budu mít dva příspěvky za sebou. Hmm zvláštní. Zdárně jsem dočetl 40 dnů, brzy po tom, jsem se zkusil vrhnout na spoustou lidí opěvovaného Dana Browna a jeho Šifru mistra Leonarda (DaVinciho kód). Asi jsem to neměl dělat, protože to byl nesmírnej kvalitativní skok (lépe řečeno pád) Omlouvám se všem zastáncům Browna, ale to co píše je braková literatura pro mainstream. Knížku jsem znechucen odvrhl.

Old Post 25-03-2006 v 23:18 PM
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 823

Zdravim taky neco prihodim do mlyna doufam ze to tu uz neni.
Ted ctu od TRUMENA CAPOTEHO -CHLADNOKREVNĚ mimochodem ted bezi v kinech film Capote,vubec neni spatny zvlast kdyz jste to cetli tak muzu jen doporucit.
V americe se ji prodalo myslim 15mil. kusu a vubec se nedivim,je to moc moc zajimavy cteni napsane podle 4nasobne vrazdy.Knizce se prolina reportazni pristup zurnalisticke dokumentaristiky a rafinovaných technik ,,vymýšlené",esteticky organizované prozaicke tvorby.
Tuhle knizku psal 4roky a pak uz Capote zadnou nedokoncil.

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Old Post 26-03-2006 v 09:20 AM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SNDY
Stálý Člen

Karma uživatele SNDY - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 824

ja citam teraz dostojevskeho zlocin a trest...fakt v pohode...najprv trochu nuda(sak jak skoro kazda kniha z obdobia ruskeho realizmu....tolstoj,dostojevskij,...) ale teraz asi v polke ma uz zacala bavit a fakt sa to da citat....odporucam...

Old Post 26-03-2006 v 09:22 AM
SNDY je offline   Profil uživatele SNDY   Find more posts by SNDY   Foto galerie člena SNDY   Click here to Send SNDY a Private Message   Add SNDY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enesir
Stálý Člen

Karma uživatele enesir - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 825

Chuck Palhniuk...to je borec...on vždycky dokaže tak suprově dostat do nějaké černé situce nějaký humor...jestli znáte Klub rváču tak víte o čem mluvím...navíc de vidět jak píše z vlastně zkušenosti, protože se třeba ve dvou knížkách protínají stejné detaily...že nesníší hluk..to je skoro ve všech jeho knížkách...já už nevim..je to sice trochu depresivní ale dobré...ale záleží na vkusu každého...

Old Post 26-03-2006 v 09:28 AM
enesir je offline   Profil uživatele enesir   Find more posts by enesir   Foto galerie člena enesir   Click here to Send enesir a Private Message   Add enesir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 826

To je takova ta kniha jak sou tma lidi rozdeleny od alfy az na buhvi co ten konec civilizace?

Old Post 26-03-2006 v 18:02 PM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 827

Chaim Potok - Putování Dějiny Židů.

Zhenya Senyak - Hebrejská kniha mrvých

Naposledy upravil cosecha 27-03-2006 v 10:22 AM

Old Post 26-03-2006 v 20:42 PM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 828

cosecha: Chaim Potok je dobrej. Nevím přesně, co za knížky jsem od něho četl, ale můžu říct, že jsem jejich čtením strávil příjemný chvilky na cestách po pyrenejským poloostrově.

Old Post 26-03-2006 v 21:47 PM
Frankie
Nový Člen

Karma uživatele Frankie - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 829

Poezia: Daron Malakian, Allen Edgar Poe
Beletria: Stephen King a denník Kurta Cobaina (velmi inspirativne citanie)
ale G je moja Biblia

I`ve got F and C and I`ve got K too. So the onlything I`m missing is yoU.

Old Post 27-03-2006 v 16:13 PM
Frankie je offline   Profil uživatele Frankie   Find more posts by Frankie   Foto galerie člena Frankie   Click here to Send Frankie a Private Message   Add Frankie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 830

Konečně sem se pustil do iluminátů, tak jako zaujalo mě to, nejsem ještě daleko, ale už sem se dostal k přirovnání iluminátů k anarchistům, pro někoho kdo zná anarchistické dějepisectví je to velmi úsměvné a vylučující se navzájem...

Old Post 14-04-2006 v 19:01 PM
Elementalista
Stálý Člen

Karma uživatele Elementalista - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 831

Docela aktivne jsem ted zacal cist v anglictine, a to:
Mario Puzo - The Family
Dostojevski - Crime and Punishment
J. Irving - The Cider House Rules
Mark Wineqgardner - Godfather Returns
Chaim Potok - Chosen

Old Post 15-04-2006 v 00:48 AM
Elementalista je offline   Profil uživatele Elementalista   Find more posts by Elementalista   Foto galerie člena Elementalista   Click here to Send Elementalista a Private Message   Add Elementalista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lister
Stálý Člen

Karma uživatele lister - 32% PěstitelskáKarma uživatele lister - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 832

Robert A. Monroe - Daleke cesty
Jiri Rybicka - LeTeX pro zacatecniky
Maurice Maeterlinck - Smrt

takova zdrava smes zanru..;]

"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam.
Muj prvni sklenik | Red Dwarf

Old Post 15-04-2006 v 09:25 AM
lister je offline   Profil uživatele lister   Find more posts by lister   Foto galerie člena lister   Click here to Send lister a Private Message   Add lister to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 50 51 52 53 54 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás