Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mattsipak Učim se umělecký kovařine...a to si nedokažete představit co je bejt u vyhně zhulenej....tolik věci co tam v tom ohni vydite!
cuzz
No to si tedy dokazu predstavit....mel sem take kovarnu ...je to krasna prece o pohode at se ti libi
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
cuzz
No to si tedy dokazu predstavit....mel sem take kovarnu ...je to krasna prece o pohode at se ti libi
To jo libí se my moc a baví mě ale do kovarny už zpalenej asi nepudu...je to hroznej HC ale jestli bych měl vlastní kovarnu sám pro sebe, tak bych dotoho zase šel
ja som student ale v lete som robil ako brigadu pltnika....to znamena ze som vozil ludi na plti a vypraval som im vselijake prihody bud z historie alebo iba picoviny co som si vymyslel.....a bolo tam naozaj peknevyhuleny je to super pokial clovek nemusi rozpravat ludom....ale sme tam boli vzdy dvaja tak sme sa pekne vystriedali
Původní příspěvek od Slick-ace Ani jsem to sem nepsal... pořád dělám účetního, ale teď v neziskovce, paradoxně mám lepší peníze a menší stresy. Před prací nehulim, po si občas dám, ale né 10 brk denně !
Vy byste zaměstnali vyhulenýho účetního??
myslim že ne.
Pracuji jako vedoucí výroby v jedný firmičce na plastový okna.
Pohodička práce ,peníze ujdou ale vždycky může být líp.
V práci nehulím,po práci si brčko dám
No, tož po vystřídání několika profesí (trafikant, truhlář, recepční, operátor dohledového centra internetového providera) dělám momentálně jako správce sítě na jedné škole a promítače v kině. V té škole nehulím, ale jako promítač si zahulím hodně často, je to fakt husté v tom stavu pouštět a sledovat filmy.
takzeeee: jsem student stredni skoly kterej se netvari ze maka a nehraje si na to co neni...jsem sam sebou a davam to najevo...ucitelum se to nelibi ze jim nelezu do prdele jjko ostatni...davaj mi to sezrat ae ja je posilam do p*ce a nedam jim sanci aby se to projevilo ve znamkach...jasne ze o ten stupen to daj dolu ae me ej to opravdu u prdele...staci mi ze prolezu udelam maturu a seru na nejaky zakomplexovany postkomunisticky hajzly(nekteri ucitele na nasi skole) ...nejakou dobu sem to resil a stalo me to hodne nervu...vse ma sve meze a ja se ojebavat nenecham...a ti co me znaji vi o cem mluvim....takze preji vsem(studentum) hodne zdaru,lasky,uspechu, atd.. a hlavne aby vas tky nesrali nektere zakomplexovane NULY na skole a to se tyce i nekterych zaku nb spoluzaku...uz se tesim az ze skoly vypadnu !!! )))
Vezmu to od začátku.
Po škole civilka v knihovně, pak stavební firmá jako pomocník, pak jiná firma jako mistr a do třetice stavební firma.Dřina jako svině. Pak jsem dělal krby, zase pro soukromníka, takže dřina jako svině. Teď obchoďáček pro telekomunikační společnosti ... Fotky dvou krbů v jedné větší chatě ..