Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo taky si myslim,že bysme to měly fotit my,jen u tamtěch sem si nemohla pomoct,,sou moje nejoblíbenější...přihazuju svítící frisbee a jednoho ufona,,(mnou focený))
Fotky z mý brigády ze skotska(až na tu první, ta je z Anglie), fotil sem jak to šlo, tak jich sem pár přidám....
(Copyright - ten obrázek kreslil jeden kámík, je na něm náš pickerský podšév James)
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Naposledy upravil Mr. Figaro 23-08-2006 v 03:46 AM
To Wosel
Bohužel nevim jak se ta farma jmenuje, ale šéfik se jmenoval Colin Grant....Ale jestli znáš Jamese, tak je dost nepravděpodobný, že by byl i nějakej jinej James na jiný farmě, protože tenhle týpe je nezaměnitelnej...........To se teda asi možná známe, ne?
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Mám tady pro vás zase nějaké další fotečky... První: je pár pater drátěného schodiště, unikového východu z jednoho vlakovéhjo tunelu... ,Na druhé: jsou moji kámoši, když sme byly nedavno opíkat za vsí. Tak sem vyhrábnul ještě jednu fotku, přijde mi jako výstřižek ze starých novin... Třetí: je jedna fakt cool kšiltovka, kterou sme našli v tom unikovym východě... Čtvrtá : je pak podle mě hodně povedená. Kámoška snad odpustí, že sem jí sem dal bez svolení, ale stejně není poznat... Pátá je fotka mě sebe sama... Sem odvážnej, že jí sem dávám, ale že ste to vy.. A zbytek : to samé co Pátá...