Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sa zobudte! dekrim nebude urcite. ved len v samotnej sas dostali posledny styria kandidati preferencne hlasy, ze su v parlamente a ti nechcu dekrim, nakolko je to ina strana, ktora dostala ponuku byt na kandidatke SaS.
hey! christians! my god has hammer, your god was nailed to the cross. ANY QUESTIONS?!
Ja som rad ze Sas sa dostala do parlamentu aj zo 4roma ludmi z iniciativy Obycajny ludia.Cital som dost ich prispevkov v jednom regionalnom časopise....Cize je tam nadej ze budu pre Slovensko uzitocny...A nepozerajte iba na tu dekrimi Ganji to je minimalny problem ktory by trebalo na Slovensku zmenit-riesit ...Ganja nie je všetko ! ....peace
Ja si myslim, ze najdu nejake kompromisne riesenie s ostanymi koalicnymi stranami, a aspon zmenia, ze drzanie do 5g nebude trestny cin ale priestupok (najlepsie by bolo keby dekriminalizovali). SaS GO!
hmm ked si ale pozrieme ze do vlady sa dostalo KDH ktore chce zakazat aj potraty a s nimi SaS ktori chcu dekriminalizovat ganju som zvedavy jak sa dohodnu. ja som tiez volol SaS