Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
každý ten produkt se musí napřed rozmíchat, tak v deci vody a až pak rozmíchat v nádrži, s tím že Calgreen až naposledy... A pokud vím tak například WAMParjan používal s Metropem MINERAL MAGIC, BIO ESENTIALS a BioMagix, všechno se taky hned zakalilo, ale nic nevysráželo... Ono u všech takto koncentrovaných hnojiv se musí napřed rozmíchat v malém množství nejlépe teplé vody..
nechal jsem to celou noc promíchávat,zakalení zůstalo,ale sraženiny se rospustily,tak snad ok,Calgreen jsem dával naposled,udělal to ten BioProtect,příští zálivku budu míchat jak radil Norm,dík.
Zdravim, chtel jsem se zeptat, co si myslite jestli je lepsi, hnojit kytky kontinualne (myslim treba 24hod), nebo vzdycky nechat pred kazdou dalsi zalivkou proschnout hlinu? mimca maji za sebou asi 24 dni na kvetu, model bila vdova, uz s docela hezkejma paldama... Diky
Může mi prosím vás někdo vysvětlit jak se hnojí u pseudoaera jako je amazon?
Nikde nemůžu najít jak to vlastně probíhá a jak docílím vyváženosti všeho co má být v nádrži.
Má se měnit, jednou za určitý čas nebo až se sníží EC, celý objem? Dík za odpověď
co člověk to názor.. někdo nádrž mění jen 3x(růst, květ, flush) a jen dolívá na požadované EC.. A někdo zase mění celou nádrž jednou týdně nebo každých 14 dní, ale tu samozřejmě taky mezi výměnami doplňuje..
vyber si jednu značku a od ní si kup kompletní řadu co nabízí
pokud zvolis BioBizz
tak ta se sklada z
BioBizz Grow (dá se zaměnit za BioBizz FishMix - nepotřebuješ oboje)
BioBizz Bloom
BioBizz Alg-A-Mic
BioBizz TopMax
BioBizz RootJuice
BioBizz BioHeaven
protoze BioBizz nezasoluje půdu tak nevyrabi enzymy - pokud bys je přece jen chtěl tak enzymy můžeš vzít vpodstatě jakékoli, třeba Cannazyme
dál si můžeš na postřik koupit
Plagron Cropmax
a
Plagron Phytamin
co je k čemu a složení jednotlivých složek si určitě už najdeš sám zde na fóru
a opravdu doporucuji precist FAQ a pouzivat HLEDÁNÍ
ja pouzival Plagron Alga grow, bloom, phytamin a PK13-14 od canna
pak taky BioBizz Grow, Bloom a Top Max, Bioheaven podle me zbytecnost.
A ten Rootjuice je podle me nejcennejsi od BB, je fakt dobrej. Fishmix dobry, ale ta "vune" te dostane
taky Final Solutions od AH bych, s tim sem mel taky dobry zkusenosti