Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Věř tomu,že nyní už smrdí parádně a že jsem sám překvapený,jak to funguje!Každopádně já nikoho nenapádám a jen ukazuji co ty světla dokáží a že ty Vaše řeči jsou z cela zcestné... :-)
Původní příspěvek od LightDuel A co se týče porovnání,tak to také není nic složitého!Vezmu stejný počet rostlinek (samozřejmě ne ty nejlepší jedince) a porovnám všechny parametry!
To je přeci naprostá hloupost!
Tím, že to ovlivníš vlastním výběrem vnášíš do porovnání další významnou chybu.
Nemluvě o tom, že rostlina z boxu A a B nebude nikdy porovnatelná - každá z nich měla jinak velký prostor pro růst, je tu i různá doba růstu... prostě všechno je jinak, box A má plochu 1m2, box B má 2m2 při stejné wattáži.
To prostě nelze porovnat a tento pěst nelze nazývat DUELem ani porovnáním LED/HPS, určitě jsou rostliny pěkné, výnos bude dobrý, ale rozhodně to nebude porovnání!
Jak napsal Machoman... zajímavý je taky Váš vstup na G!
Pokud tedy máte dost finančních prostředků a chcete udělat srovnání, tak zajistěte naprosto srovnatelné podmínky, tedy stejnou genetiku, box 1,4x1,4 jak pro LED tak i pro HPS (zde by mohl být e-ballast, který už je běžný), stejnou ventilaci, skutečnou spotřebu světel a ventilace (pro stejnou teplotu v boxech) a konečně výnos.
Než se tak stane, tak toto je pouze další z mnoha indoor pěstů, který by měl být zařazen do fotogalerie indoor.
Nevidím v tom žádnou specialitu, bohužel.
Původní příspěvek od LightDuel Čekal bych tu nějaké kritické komentáře ale asi jste ohromeni nebo ochromeni doposavadními výsledky... :-) Nebo?
Jedna věc mi na Vás přijde sympatickcká : Chlápek, kterej Vám vymejšlí PR/Marketingovou strategii bude fakt veselá kopa!!!
Ne zrovna profík, ale veselá kopa určitě.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Sem zvědav jak dopadne vynos a kvalita pod Ledkama.. ale nic ve zlym co se tyče v porovnani v tomto testu tak mi nezbyva než s kolegou HurricaneGeorge jenom souhlasit. Minimalně pudorys měl byti zachovan.
Dnes naposledy fotky z boxu A - 50. den 12/12. Dnešní noc chystáme začít sklizeň - prvních 4-5 kytek, ostatním necháme ještě den-dva na dozrání. V průběhu týdne doplníme fota ze sklizně, tak se těšte na pořádné palice!
Tak naše snažení se blíží pomalu ale jistě ke konci. Dnes večer začínáme se sklizní v Boxu B - opět budeme sklízet postupně v průběhu 2-3 dnů podle dosažené zralosti. (ANO-kontrolujeme pomocí mikroskopu - jak se někdo nedávno ptal...)
Fotky z Boxu B - 51. den 12/12