Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
:-D ja sem spokojen....neco bylo...sice sem to zhulil skoro hned...ale to se podda...jenom me letos sraly srny.....na jaro se tesim upe moc...pac bude genetika, vsechno!!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
tak já dávám letos za dva!pravda je toho nejméně za posledních cca pět let pěstění,ale zároveň nejlepšího takže do příštího roku pohoda.Taky se člověk nesmí moc rozežírat,bo hůře může být vždy!Je potřeba na to pamatovat
Chjo
letosni uroda se mi nejak nepovedla, jen tak tak mi to vydrzi, kdyz vetsinu zhulim na Silvestra .
-doufam, ze rok 08 bude mnohem lepsi a urodnejsi to preju vsem
Původní příspěvek od milan pacholik kua ogaři, více jak90% zvás je spokojených....já souhlasím se svahadjim...
letos to stálo za prd, pukat sice bude co až do příští sklizně a nebudu se muset omezovat, ale kvalita se z loňskem srovnávat nedá...
...počasí stálo za prd, kytky díky parnu v srpnu pořád rostly a nechtěli moc nasazovat do palic, pak přišlo studené září a palicím to taky moc nepřidalo...(je to oproti loňsku jakési listové...)
outdoorové vzory dopadly ještě fklidu, ale indoory letos venku žádná sláva...
toto je kvalitni nazor musim souhlasit mnozstvi pohoda, ale kvalita nesrovnatelna s jinejma rokama ... navic jeste zadnej rok se mi nestalo, ze by mi tolik kytek nedozralo jako letos.vzdycky to byla jedna dve kytky ale letos dvanact kousku a vetsina zrovna tech nejhezcich rostlin ... snad to bude pristi rok lepsi
Vězeň který se považuje za svobodného o svobodu neusiluje..............
po tomto brku jsem uz nepouzitelny.letosek nebyl spatny,ale mohlo byt lip.co naplat,sezona je teeeemer na dohled,tak snad pocasi dopreje a budem moct slechtit a pecovat,vsak to delame pro radost sobe vlastni,nevyjimaje okoli.nezbyva nez doufat a nic nezanedbavat,nadeje umira posledni...
tak to já měl zatim nejlepší sezónu, v červnu 4 kytky ze 400W skříňky, no a potom asi 15 litrů kouře, dakže mám do dalšího podzimu co hulit i všichni okolo dávám za 2 protože to určitě mohlo bejt mnohem lepší!
já jsem sice sklízel poslední kytku až v novém roce, ale týden před sklizní jsem uštípnul paličku na okoštování a nebyl zklamán už se těším, až mi doschne IP2000, jsou to docela mordy....