Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hasis ma dava rychlo down. radsej travu. Ma to aj inu chut. Da sa to vzchutnat. Radsej idem pomaly, ale viac krat za vecer. Nech to ma dlzku aj hlbku.... ta vyska....
HASH URCTE ANO!poslednych 10 dni si pofajcievam has zo spanielska, MOC MOC dobra vzorecka,(doniesol kamos priamo zo Span.- tymto by smo mu chcel za to podakovat!!) krasna farba, vona a je poriadne plasticky. davam si suche drinky, sem - tam slukovka, bongo... neviem, mam radsej ganju ale tento has tak nadherne vonia a chuti ze nemozem nan povedat nic zle. ale z tabakom ho nefajcim, tabak NEZNASAM!! Je to hnus ktory sa neda fajcit a neni na nic uzitocny!! Ganja+Has ANNOOOOOOOOOOO
TABAK -FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!
Hašiš příjemně uklidňuje, ztišuje.. Po trávě jsem utržená ze řetězu a nevím, co budu vyvádět... Po haši mám sama sebe pod kontrolou. Ale stejně mám radši trávu...
No, sucháči se samozřejmě nebráním, ikdyž je to trochu o něčem jinym než grass... ale párkrát do roka mi to vyhovuje. Nejradši ho hulim ze zavařovací flašky, kterou sem si na něj upravil.
Zkrátka haš je můš kémo
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
dnes mě čeká jízda s nefalšovaným Nepálským hašem. Jsem na to hodně zvědavej. Poreferuju snad později
Méně je někdy více. Ale víceméně někdy opravdu méně než-li více. hww
HaWran live@fleda: http://www.cabinetart.org/maybe/HAWRAN%20-%20Chillout%20set%20(live@fleda%2003-06-2004).mp3
prophet: no to věřim, ale k hovnu se dostanu jen občas a to ke kupovanýmu, o kterým těžko zjistíš z čeho je vyrobenej, maximálně víc nebo míň lepí, jeden se matlá druhej drolí, jeden je světlejší, jinak zas tmavší....