Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » končím, THC už nikdy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Javaanse
Nový Člen

Karma uživatele Javaanse - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Né nadarmo se říká: "Nikdy neříkej nikdy!"

Old Post 06-08-2007 v 22:55 PM
Javaanse je offline   Profil uživatele Javaanse   Find more posts by Javaanse   Foto galerie člena Javaanse   Click here to Send Javaanse a Private Message   Add Javaanse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Konec-naprosto dobrovolný. Vlastně jsem pozvolna přestával už poslední rok. Zjistil jsem, že nemám potřebu měnit si stav mysli, abych byl šťastný. Konopí mi toho spoustu dalo-srovnalo myšlenky v hlavě, ukázalo neprozkoumané kouty mé mysli a usměrnilo moje názory. Vpodstatě pořád uznávám stejnou filosofii jako dřív a sympatizuji s rastafariánskými myšlenkami, ale to všechno jde i bez hulení. Už ho uznávám jen jako užitečnou rostlinu a pěstovat nikdy nepřestanu, pokud to půjde. Poslední dobou, mě kouření ovšem spíš omezovalo-jednak fyzicky-jelikož mám problémy s nízkým tlakem a jednak duševně-prostě mi hulení omezovalo mozkouvou činnost...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Naposledy upravil Pan Ker 09-08-2007 v 10:45 AM

Old Post 08-08-2007 v 23:01 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pindulinka
Stálý Člen

Karma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Tak zkus choline, lecithin a piracetam volne prodejny v lekarnach. Nejsou navykovy a takto dokazu pracovat s hlavou a lidmi 8 hodin denne zhulenej. Jo a "vizine" na oci, a zapomen na to prestavat, jen to rid ty.
P.

pisu jako magor protoze jsem odjinud

Old Post 09-08-2007 v 00:15 AM
Pindulinka je offline   Profil uživatele Pindulinka   Find more posts by Pindulinka   Foto galerie člena Pindulinka   Click here to Send Pindulinka a Private Message   Add Pindulinka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pindulinka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

hehe pindu takže ty funguješ na tejto chemii? tak to ty vôbec nezavidim piracetam je čiste svinstvo radšej si kup čajik mate...

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 09-08-2007 v 05:21 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

citace:
Původní příspěvek od Pan Ker
Konec-neprosto dobrovolný. Vlastně jsem pozvolna přestával už poslední rok. Zjistil jsem, že nemám potřebu měnit si stav mysli, abych byl šťastný. Konopí mi toho spoustu dalo-srovnalo myšlenky v hlavě, ukázalo neprozkoumané kouty mé mysli a usměrnilo moje názory. Vpodstatě pořád uznávám stejnou filosofii jako dřív a sympatizuji s rastafariánskými myšlenkami, ale to všechno jde i bez hulení. Už ho uznávám jen jako užitečnou rostlinu a pěstovat nikdy nepřestanu, pokud to půjde. Poslední dobou, mě kouření ovšem spíš omezovalo-jednak fyzicky-jelikož mám problémy s nízkým tlakem a jednak duševně-prostě mi hulení omezovalo mozkouvou činnost...
jj toto je tiež môj ciel neprestať nikdy pestovať ale huliť budem len minimalne...

Old Post 09-08-2007 v 05:29 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pindulinka
Stálý Člen

Karma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

piracetam je v pohode, delal jsem honde research a myslim ze je to uprava kalcia a hodne prijemny efekt, ostrejsi vnimani.. na unavu zas mam svoje kofein a red bull.
P.

pisu jako magor protoze jsem odjinud

Old Post 09-08-2007 v 07:16 AM
Pindulinka je offline   Profil uživatele Pindulinka   Find more posts by Pindulinka   Foto galerie člena Pindulinka   Click here to Send Pindulinka a Private Message   Add Pindulinka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pindulinka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Příspěvek č. 71

pindu je to chemka.. ničí to organy...

Old Post 10-08-2007 v 20:14 PM
destroy27
Nový Člen

Karma uživatele destroy27 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Podla mojho nazoru by sa nemalo hulit častejšie ako raz tyždenne,skor ešte menej.trava je v pohode,ale ked vydim mladich chalanov ktori to hulia denne a ake su z nich vygumovane trosky tak je mi ich luto.ked tu citam,ze niekto huli skoro kazdy den a nic mu to nerobi tak neviem ci sa mam smiat,alebo plakat.

Old Post 30-08-2007 v 21:34 PM
destroy27 je offline   Profil uživatele destroy27   Find more posts by destroy27   Foto galerie člena destroy27   Click here to Send destroy27 a Private Message   Add destroy27 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Biely vdovec
Nový Člen

Karma uživatele Biely vdovec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

to Destroy27 jj som tiez toho nazoru niekedy menej je viac:-D

Old Post 30-08-2007 v 23:45 PM
Biely vdovec je offline   Profil uživatele Biely vdovec   Find more posts by Biely vdovec   Foto galerie člena Biely vdovec   Click here to Send Biely vdovec a Private Message   Add Biely vdovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 74

nehovorím , že by som sa nesfajčil ...za posledné 3 mesiace som húlil raz a aj to bolo nejaké svinstvo ...s tým húlením som to strašne prehánal ..10-12 kýblov denne , 2 roky v kuse ..ale nebol problém prestať ...základ je nemať matroš...odvyknúť si z cigariet je 100 krát horšie a človek má normálne absťáky a desivé sny ako pri alkoholickom abstinenčnom syndrome ...

Old Post 31-08-2007 v 04:24 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

PanKer: hehe takhle uz prestavam asi 3 roky ale tenhle rok uz se mi to snad podari, protoze jsem ani nevysadil ty seminka co mi prisly z Hulandu. tak ted dohuluju zbytky a nostalgicky rekapituluju 10 let s Marii a Janou..

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 31-08-2007 v 19:48 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 76

Tak ja mam teraz pred sebou tazke obdobie , musim omedzit uzivanie jointov na raz za cas, lebo som stale vypeceny a moja mlada uz je stoho na nervy . Chcem to obmedzit tak na 1-2x za tyzden, bo svoju mladu lubim a nechcem o nu prist kvoli ganji aj ked ganja je pre mna hobby a konicek a to ci uz opestovanie alebo uzivanie . ako to zvladnem , este ked sa blizi mrtne urody som zvedavy ale musim najst noveho konicka a nejake spolocnu zalubu s frajerkou. asi sa dam na bicyklovanie, to by aj mladu bavilo aa raz za tyzden asi v piatok si vzdy ubalim brcko ako ked som zacinal . Drzte palce

Old Post 31-08-2007 v 21:17 PM
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

asi se pustim do, budu delat, zacnu s tim zitra..notoricka slova kedry smysl ma prestat uplne, hulit 1-2* tydne je dalsi klasicka vymluva, ktera nefunguje.

George Orwell-1984

Old Post 31-08-2007 v 23:56 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 78

Ja poznam hafo ludi a mam aj kamosov ktorz hulia 1-2x do tyzdna a da sa to, tento tyden som mal 2x a to je uspech u mna . a koli frajerke to dokazem urcite, bo ju nechcem stratit

Old Post 01-09-2007 v 00:11 AM
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

tak drzim palce, ale u vetsiny lidi to funguje presne naopak-kdyz je co hulit tak se pali vic a vic.

George Orwell-1984

Old Post 01-09-2007 v 11:32 AM
Host
Host

Příspěvek č. 80

tak poprve v životě jsme sklidil . a stalo se to čeho jsem se obaval. Mistu vikendovek je tu huleni 3-4 do tydne. Nouvidim až dojde matroš jak na to budu reagovat..

Old Post 01-09-2007 v 12:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás