Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konec-naprosto dobrovolný. Vlastně jsem pozvolna přestával už poslední rok. Zjistil jsem, že nemám potřebu měnit si stav mysli, abych byl šťastný. Konopí mi toho spoustu dalo-srovnalo myšlenky v hlavě, ukázalo neprozkoumané kouty mé mysli a usměrnilo moje názory. Vpodstatě pořád uznávám stejnou filosofii jako dřív a sympatizuji s rastafariánskými myšlenkami, ale to všechno jde i bez hulení. Už ho uznávám jen jako užitečnou rostlinu a pěstovat nikdy nepřestanu, pokud to půjde. Poslední dobou, mě kouření ovšem spíš omezovalo-jednak fyzicky-jelikož mám problémy s nízkým tlakem a jednak duševně-prostě mi hulení omezovalo mozkouvou činnost...
Tak zkus choline, lecithin a piracetam volne prodejny v lekarnach. Nejsou navykovy a takto dokazu pracovat s hlavou a lidmi 8 hodin denne zhulenej. Jo a "vizine" na oci, a zapomen na to prestavat, jen to rid ty.
P.
Původní příspěvek od Pan Ker Konec-neprosto dobrovolný. Vlastně jsem pozvolna přestával už poslední rok. Zjistil jsem, že nemám potřebu měnit si stav mysli, abych byl šťastný. Konopí mi toho spoustu dalo-srovnalo myšlenky v hlavě, ukázalo neprozkoumané kouty mé mysli a usměrnilo moje názory. Vpodstatě pořád uznávám stejnou filosofii jako dřív a sympatizuji s rastafariánskými myšlenkami, ale to všechno jde i bez hulení. Už ho uznávám jen jako užitečnou rostlinu a pěstovat nikdy nepřestanu, pokud to půjde. Poslední dobou, mě kouření ovšem spíš omezovalo-jednak fyzicky-jelikož mám problémy s nízkým tlakem a jednak duševně-prostě mi hulení omezovalo mozkouvou činnost...
jj toto je tiež môj ciel neprestať nikdy pestovať ale huliť budem len minimalne...
piracetam je v pohode, delal jsem honde research a myslim ze je to uprava kalcia a hodne prijemny efekt, ostrejsi vnimani.. na unavu zas mam svoje kofein a red bull.
P.
Podla mojho nazoru by sa nemalo hulit častejšie ako raz tyždenne,skor ešte menej.trava je v pohode,ale ked vydim mladich chalanov ktori to hulia denne a ake su z nich vygumovane trosky tak je mi ich luto.ked tu citam,ze niekto huli skoro kazdy den a nic mu to nerobi tak neviem ci sa mam smiat,alebo plakat.
nehovorím , že by som sa nesfajčil ...za posledné 3 mesiace som húlil raz a aj to bolo nejaké svinstvo ...s tým húlením som to strašne prehánal ..10-12 kýblov denne , 2 roky v kuse ..ale nebol problém prestať ...základ je nemať matroš...odvyknúť si z cigariet je 100 krát horšie a človek má normálne absťáky a desivé sny ako pri alkoholickom abstinenčnom syndrome ...
PanKer: hehe takhle uz prestavam asi 3 roky ale tenhle rok uz se mi to snad podari, protoze jsem ani nevysadil ty seminka co mi prisly z Hulandu. tak ted dohuluju zbytky a nostalgicky rekapituluju 10 let s Marii a Janou..
Tak ja mam teraz pred sebou tazke obdobie , musim omedzit uzivanie jointov na raz za cas, lebo som stale vypeceny a moja mlada uz je stoho na nervy . Chcem to obmedzit tak na 1-2x za tyzden, bo svoju mladu lubim a nechcem o nu prist kvoli ganji aj ked ganja je pre mna hobby a konicek a to ci uz opestovanie alebo uzivanie . ako to zvladnem , este ked sa blizi mrtne urody som zvedavy ale musim najst noveho konicka a nejake spolocnu zalubu s frajerkou. asi sa dam na bicyklovanie, to by aj mladu bavilo aa raz za tyzden asi v piatok si vzdy ubalim brcko ako ked som zacinal . Drzte palce
asi se pustim do, budu delat, zacnu s tim zitra..notoricka slova kedry smysl ma prestat uplne, hulit 1-2* tydne je dalsi klasicka vymluva, ktera nefunguje.
Ja poznam hafo ludi a mam aj kamosov ktorz hulia 1-2x do tyzdna a da sa to, tento tyden som mal 2x a to je uspech u mna . a koli frajerke to dokazem urcite, bo ju nechcem stratit
tak poprve v životě jsme sklidil . a stalo se to čeho jsem se obaval. Mistu vikendovek je tu huleni 3-4 do tydne. Nouvidim až dojde matroš jak na to budu reagovat..