Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
51 den...už by to mohlo snad přestat růst...kdybych věděl že to ještě tak poroste, ohýbám mnohem víc...ale i tak se slušně rozvětvily
Nějaké fotozz tma i světlo
Asi jim naposledy nasolim vzhledem k těm fialovo červeným špičkám vyšší Ec na 1.5 a pak už budu snižovat a proplachovat.... teoreticky tři týdny do konce
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Ahoj rostou v kokosu, zalévám pH 5.8-6.0 ale na výtoku jsem naposledy naměřil kolem 5.5
Už jsem jim přikrmil,psal jsem si do Pm s jedním členem
Teploty nizke právě nemám noc 21-22 den 26-27
Dělají to jen dvě kytky....
Def.calmag tam je taky na pár kytkach no
61 den
Na nápravu jsem jim dal Ec 1.7 s vyšším podílem fosforu a draslíku
Teď už budu snižovat a na poslední týden či co dám jen flawless Finish,nenechám je to prostě v tom substrátu sežrat no,aby se vyčistili trochu....ten FF od AN zablokuje totiž příjem jakýchkoliv živin
Je to radost sledovat jak to pěkně kyne...zatím jsou některé takové užší,ale snad to doženou...
Čau, ty nejvyšší větve zpravidla znamenaj místo s nejmíň světla. Kytky se vyvinuly pod Sluncem, takže většina z nich hledá víc světla nad ostatníma kytkama.
Jenže na okrajích prostoru pod sodíkem je víš světla čim dál míň, což jejich snahu růst umocňuje. Jakmile si všimneš přečnívajících vršků, hned reaguj korekcí světla, jinak si kytky svojí snahou víc a víc škodí
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Ahoj fiste, díky za postřehy,
ale jak jsi to myslel korekcí světla?
Světlo jsem samozřejmě pořád zvedal aby byli všechny kytky osvětlené i teď je pořád pokrytí jakžtakž dobré....tady mám Ledky od frynka ne sodík
Právě mě překvapili jak moc se vytáhli,nečekal jsem to tolik,jinak bych víc ohýbal no....
Čuzzzz ve spolek
Údajně 64 den ze 77 no nějak se mě to nepozdává určitě budu přetahovat
Sice to kyne a zraje den ode dne ale nevěřím tomu že to za 13dni bude ready
Ještě hnojím a týden asi budu,nebo myslite ,že už můžu začít proplachovat?
Ta vpravo vzadu vrohu je těžce v řiti def.calmagu ju sundal...je nejvíc sativni ale zároveň asi největší
Zapomněl jsem dodat že jsem stáhl Big Bud a nahradil Overdrivem
Ec po dvakrát 1.7 teď už budu zase snižovat na 1.3 cca a po týdnu flawless Finish a po týdnu voda cca