Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodl jsem váhu nakonec nezveřejnit,tak tady máte výsledek alespoň vizuální.
Měl jsem hodně spodků, ale i tak jsem nakonec spokojenej.
Myslím, že každý kdo investuje do kvalitního led osvětlení, tak svého rozhodnutí nebude litovat.
Box jsem trošku vylepšil aby byl efektivnější a přemýšlím, zda to tu ukázat, tak uvidíme, zatím
Ahoj Majku
Škoda,že jsi se nechal ovlivnit pravděpodobně Fistem ,mě to docela zajímalo, tohle kolo vypadalo na velkou parádu....
Tipoval bych to klidně k šestistum i se spodkama klidně 650....
Jak jsi psal ,to že se někdo nedokáže na metru dostat přes 450g neznamená že to nedokáže někdo jiný...
Osobně hodnoty kolem 4set jsou mé nejhorší výsledky v začátcích...
Každopádně klobouček a hodně štěstí do dalších kol!
Není to jen fistem. Už v minulosti jsem tu zažil flejm, kdy mě obviňovali, že si vymýšlím atd. a když jsem jim sem dal jasné důkazy, že je vše pravda, tak se nikdo z nich ani neomluvil. Nakonec jsem to ještě odnesl banem snad na 14 dní, ačkoliv jsem se jen bránil. Proto nechci v někom vyvolávat domněnky a vyhnout se dalšímu flejmu.
Jinak na ten prostor to asi paráda je, ale to světlo má daleko větší potenciál a já ho tím prostorem omezoval.
Myslis ten hejt kde pak figurovala ta postaicka Iron Mana ? to se pamatuju ... Mas to super to je videt z tech fotek ze tam toho bylo dost ... ono i to mnozsvi se je zavadejici ... ti co to maj na prodej pocitaji ciste ty hezke paldy ... ja jako hulic zhulim i ty uplne spodoury skoro takze ono je to dost relativni
Jo, jasně.
Dneska mi přišel box 120*120 a když jsem ho postavil, tak jsem zjistil, že se nedostanu na balkon a to je problém. Tak jsem ho zase zabalil a budu doufat, že mi ho vezmou zpět. Jsem trošku zklamaný, ale raději 90*90 než mít doma naštvanou ženu.
Původní příspěvek od Mike_Wazowski Není to jen fistem. Už v minulosti jsem tu zažil flejm, kdy mě obviňovali, že si vymýšlím atd. a když jsem jim sem dal jasné důkazy, že je vše pravda, tak se nikdo z nich ani neomluvil. Nakonec jsem to ještě odnesl banem snad na 14 dní, ačkoliv jsem se jen bránil. Proto nechci v někom vyvolávat domněnky a vyhnout se dalšímu flejmu.
Jinak na ten prostor to asi paráda je, ale to světlo má daleko větší potenciál a já ho tím prostorem omezoval.
Čau, mně taky někteří nevěřili 425g/m2 v mym 1. kole na metrovejch kytkách, ale je přirozený, že lidi maj pochybnosti, normálně jsem se s tim srovnal.
Podle mě ten výsledek nezveřejníš, protože se hodně liší od tvýho předčasnýho tipu 550g suchýho (690g/m2) a kdyby sis skutečnost náhodou přikrášlil, neprošel bys bez újmy přes porovnání třeba s krobakovo Wappou a výsledkem asi 590g (410g/m2).. V poště jsi mi psal, že už jsi jednou místo 500g napsal radši 410 aby ti nenadávali, k tomu asi radši nemám komentář..
Já se jenom chci dozvědět seriózní informace (např. vážim to s mokrejma stonkama), nechci z nikoho dělat blbce nebo lháře, o to ať se postará každej sám..
Jinak jako hezká skříň, K+ už jsi za ni dostal.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Ahoj
Jaký má vliv výška rostliny na výnos? Jestli dokážeš prosvítit metr, tak si nejspíš kouzelník Ne, to byla sranda, musel jsem ti to vrátit.
Já s tím srovnanej jsem taky, je mi jedno, jestli mi věříš nebo ne, ale vyprošuji si obviňování typu, že jsem lhář.
Naopak jsem čestný člověk a to ti může potvrdil i pár zdejších členů.
Proto nevidím ani jeden, pro mě nějak prospěšný důvod tu překrucovat fakta.
Jestli si tu někdo kupuje světla na základě výnosů někoho jiného, tak jim rovnou říkám, že jsou absolutní blbci.
Ano, jednou jsem tu napsal menší váhu než byla skutečná a to hlavně kvůli členům jako jsi ty. Říkal jsem si, že to nikomu neublíží, protože to je zbytečný údaj a vyhnu se těmto debatám. Takže od teď už nikdy nehodlám zveřejňovat váhu.
Nevím jaký máš měřítko na porovnávání, pokud je váha kvalitního materiálu, tak ne. Celková, tak ano.
To s těma mokrejma stonkama ani nebudu komentovat, myslím, že každý pozná, kdy to je suchý a nikdo to určitě mokrý neváží.
Takže abych to shrnul, tak informace ode mě jsou vždy seriózní a pravdivé, nemám potřebu si tu výmyšlet a pokud si to někdo myslí, tak prosím myslete potichu.
Ahoj je přece jasny že na metrovy kytce bude víc než na 40cm ne? Svetlo kupuju podle vynosu ostatnich lidí. Protože vidim potencial toho svěla přece.kdyz si vyhlidnu svetlo a 10 lidi pod nim udela treba jen 300g tak ho přece kupovat nebudu.. Jinak by ve važne zajimal vysledek,můžes klidne napsat soukromou zpravu ja ti uveřim cokoliv protože i ja sem udelal 800+ pod 600hps. A věřil to malokdo.
Ahoj, tak venku určitě, v boxu tomu tak určitě není. Metrový kytky ti jsou v boxu úplně k ničemu. Vybírej světla jak myslíš, je to tvoje věc.
Mít 120*120, tak není problém dělat 750+, asi tak.
Udelat se to da v klidu. Navic pod ledkama, kde palice maji za normalnich okolnosti uplne jinou konzistenci, nez treba HPS. V mnoha pripadech neplati, ze vetsi znamena tezsi)
Bohuzel vetsina lidi co umi opravdu pestovat, tady nezverejnuje a nebude zverejnovat sve pesty. Naprosto souhlasim s poslednim prispevkem clena kalashnikova)