Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
14 den 12/12. Holky se celkem hezky rovnají samy,takže je kvůli své lenosti a akutnímu nedostatku času nechám tak. Zalévàm obden půllitrem vody každou a hnojky dávám 1,5ml grow,1ml topmax,3ml bloom a 1,5ml calmax na litr vody s konečným PH 6,2(už jsem si konečně obstaral ten ph metr)
Na tom nezalezi..nepisal som to kvoli tomu aby som ta napadal alebo zhadzoval..rozdiel v tom je..klasicke vero ma trosku deficit co sa tyka cervenej casti spektra oproti klasickym led panelom..preto su vyrobcovia ktory robia sety s cipmi vero s pridavkom cree diod na lepsie vyvazenie svetelneho spektra.. pri 180w modeli je cenovy rozdiel asi 3000 ceskych..
Jojo to vim,proto jsem premyslel,ze bych si do boxu dodelal jeste jedno svetlo (homemade) s 4 10w smd diodami s ciste cervenym spektrem (660nm),ale na to ted nemam cas,ani penize a do takhle maleho boxu to asi nema ani smysl.
Jinak máme 18 den 12/12. Trochu jsem probral spodky,jinak to nechávám jak to je. PO je ze všech jasně nejlepší,semínka od czech seed bank vypadají podle ceny. Nejsou teda nic moc,posuďte sami. Já osobně už do nich příště nepůjdu.
Ja se na to vykašlal,ale pokud stačí otočit mobil,tak to tak příště udělám.
Jinak prostor by šel vyplnit o dost lépe,ale nemàm teď vůbec čas se s tím drbat
Byl jsem doma jen na skok,stihl jsem to tak akorát vyfotit a pak už jsem musel zase letět,jinak bych ho samozřejmě zvedl a lístky neseká,je na něm takovà mřížka,která tomu brání.