Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mě se na sexu po ganje líbí ta"animálnost"..tak jako vnímám silněji všechno ostatní, tak i partnerčiny vůně a chutˇ jsou celkem hukot! strašně mě rajcuje pozorovat ji, jak se zmítá ve vášni a vědomí toho, že za to můžu já je prostě nepopsatelně příiemné. samo že se z tohoto rituálku nesmí stát rutina, ale to je stará pravda již mnohokrát vyřčená...stay free!
Doporucuju ... ale jak uz tu bylo zmenino, neni pevne dany, ze trava zvysi chut na sex .... zalezi na plno faktorech
Ja jsem s pritelkyni uz rok a oba mame radi chut, vuni a stav travy .... takze se tomu nebranime. Jen z jeji strany to neni tak casto xD .... ale abych presel k tematu, sex s pritelkyni je uzasnej, protoze oba mame harmonickej vztah zalozenej na duvere a to je znat i v sexu, jsme jako jedno telo a vnimame pritom snad vse, vuni, dotyky, teplo ..... a kdyz na to hupsnem zkoureny, tak ten pozitek je nekolikrat lepsi ale hlavne i delsi .... takze huleni a sex -> doporucuju
ale jak rikam, zalezi na plno okolnostech a nesmi to byt porad, aby se ztoho nestala stereotypni zalezitost ....
Původní příspěvek od mus4k
i když někdy v tej největší kaši je lepší filmekstejně se na něj nikdo nedívá
LOL to je pravda, kdyz na kasi tag jedine film,aspon je pak duvod se na nej divat podruhy,kdyz si rikam, ku..va o cem to vlastne bylo??? ....sex to si ja osobne ani nedovedu predstavit....
peace
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Zdar ,no musim potvrdit sex po huleni je zažitek,mam mladyho kamoše,se kterym jsme ze začatku jen palili,ale ja pak byla uplně vlačna chtěla se mazlit a strašně mě bavilo ho drždit,držel se zpatky ale pak podlehl,udělali jsme si spolu bezva letni prazdniny,chlapci odcheji ale HULENI ZŮSTAVA!!!!
jasne "trava a sex" to je ako "bongo a voda" mozem len doporucit...fakt najlepsie v najvyssom stupni vypatlanosti to sa sustredite len na jednu vec a tym padom je to ovela intenzivnejsi zazitok...
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.