Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kluci přidávám jednu fotku, mám kytku z feminizovaného semínka, orig. , jsem opravdu přesvědčený, že tahle kytka samec neni, neobjevil jsem na ní ani jeden samčí květ, ani náznak. Takže všechno ok. Až na to, že tahle kytka prostě NEKVETE!. Už jede na květ dostatečně dlouhou dobu. Nevím čím to je, nechápu to,ani blizna-nic, tak se chci zeptat, jestli se tu někdo s něčím podobným setkal a co s tím mám dělat? Díky
(Snažil jsem se udělat co nejlepší fotku, ale asi se nezdařilo)
Samci většinou kvetou dřív a často tim impulsem ani nemusí bejt změna fotoperiody, takže ten to asi vážně nebude. Píšeš že jede na květ dost dlouho... to je konkrétně kolik dní (od přepnutí)?
Hele vim že to asi nebudeš chtít slyšet, ale aby začla kytka kvést potřebuje mnohem víc energie než na růst... moje teorie je že těch 12w dost možná nemusí stačit aby za 12h světla nasbírala tý energie tolik kolik potřebuje k řádnýmu vývoji plodu a pak je to celý zabržděný.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ahojte, od přepnuti je to víc jak 14 dní a míň než 20. Mají i opravdu 12 hodin tmy, kontroloval jsem to, jak hodiny tak tmu No, aby to nakonec opravdu nebylo to světlo (to by bylo opravdu nemilé překvapení). Já to prostě nechápu, počkám ještě do příštího víkendu a pak ji asi budu muset vypnout. Přitom jaká škoda, když už jsem ji takhle hezky vypěstoval, měla by pěkný paldy.
Původní příspěvek od slamacek Kluci dík, za tím nic, ale dám vědět.
Dej jí ještě šanci dokud žije.Je pravda že jsi ji přepnul dost mladou,ale viděl jsem například mikrogrow v PC skříni s krásnými květy.Rostliny nebyli o nic větší než tvá krasotinka.Je to extrém který není nemožný,pouze ojedinělí.Například nejmladší těhotná dívka světa měla 5 let a pár měsíců:-o.Přitom by neměla mít vyvinuté reprodukční orgány že?Nech ji,třeba chce jen víc času.Připrav další semena a buď to dá nebo uschneŘízeček z pohlavně zralé rostliny nebo automat by byl možná vhodnější,ale jinak se člověk nedozví co jde a co nejdeHodně štěstí.
Slamacku slamacku.. Dej ji cas. Lampou to neni, ona jednou bude muset vykvest ikdybys ji mel doma za oknem ve stinu tak ti jednou stejne ukaze kvety. Podle me jen proste neni zrala.
Uznávám sem nedočkavej Dám ji čas a snad moje vůle bude tentokráte silnější než pokušení Také jsem viděl přepnuté květiny daleko mladšího vzrůstu a vykvetly už za pár dní a právě to mě znervoznilo. Jsem stejného názoru že ať je jaká je, jednoho dne prostě vykvést musí
Kreator1993 - pořád mi vrtalo hlavou, co si mi to vlastně chtěl naznačit, tak jsem si o tom něco začal zjišťovat a opravdu jinak se přepínají kytky ze semen a jinak z řízků, což bude ta pohlavní nezralost, byla to pro mne novinka.(defakto jste všichni měli tak trochu pravdy) . Vyhledal jsem si také kdy se objevil první lístek a také kdy jsem přepnul na květ. Opravdu jsem je nenechal ani celý měsíc růst, což nestačilo, nechápu proč jsem na ně tak chvátal. Popravdě jsem se rozhodl čekat.A díky kluci, že jste se mi pomohli pomoci
Foto3 - Detail max , chtělo by to lepší fotoaparát
Dneska jsem se rozhodl doslova vymést pavučiny ze své pěstírny a opravdu jsem jednoho pavouka vymetl . Práce na kytce mi zabrala téměř 3 hodiny čistého času. Za použití drátu jsem zase "řádil", vypil u toho 3 kafe, vykouřil 2 cigarety, ale řekl bych, že výsledek stojí tentokráte za to. Nakonec jsem ostříhal staré a zbytečné listy, prokypřil půdu tak do hloubky 2cm a pořádně prolil hnojivem, tak, že voda protékala skrz celý květník. Kytka je tedy alespoň důkladně zalitá . Jen jsem doposud nepochopil, co všechno chci říci, když jsem pracoval, myslel jsem na všechno a na nic. Krásně jsem si zarelaxoval a odpočinul, dělal jsem sice celou noc, ale co Tady tedy vidíte výledek. Ať nám to tedy roste..Začínám té své kytce věřit Ta až se opře do květu, tak to bude něco šílenýho :-)))))
Když tedy vezmu v potaz, že už jsem ji chtěl pomalu popravit, uf